Fekete Pákó majdnem vízbe fulladt, kevésen múlt, hogy a vidámnak induló szörfözés nem torkollt tragédiába, ugyanis a kívül-belül sötét bohócot állítólag a vízi rendőrök hozták fel a Balaton mélyéről, már félig öntudatlan állapotban.
- Eleinte a sekély vízben egyensúlyoztam a szörfdeszkán, majd a parttól egyre távolabb sodródtam, azonban arról fogalmam sem volt, hogy a víz ennyire mély. Egyszer csak elveszítettem a deszkán az egyensúlyomat, és beestem a Balatonba. Mivel nem tudok úszni, csak kalimpáltam, de éreztem, hogy folyamatosan merülök lefelé. Már leértem a legaljára, miközben egyre csak nyeltem a vizet, és a levegőm is elfogyott. Már feladtam, azt hittem, sosem jutok a felszínre - mesélte Pákó, aki a Blikk színes hírecskéje szerint "még mindig sokkos állapotban van, egyszerűen nem tudja kiverni a fejéből a történteket. Annyira megviselte a szerencsétlenség, hogy éjszakánként rémálmok gyötrik".
Persze az is lehet, hogy az egész csak kitaláció, hiszen kell az anyag a bulvárlapba, a feka pedig mindent megtenne egy kis sajtószereplésért, de nem is a körítés a lényeg, hanem a majom a vízben:
Zoom