Ilián, a meleg férfiú most elmeséli nekünk, hogy mennyire imádja a pénisz minden zamatát és illatát. Bemutatjuk továbbá MC Marissát,  egy - ez idáig - kevéssé ismert roma rappert. A legszánalmasabb figuráknak is helyet szorítottunk. Potenciális SZDSZ-szavazók harmadik összeállításunkban, 18 éven felülieknek. A zsiwiw a nyílt antimagyarokat és feketerasszistákat nem törli, kitiltás csak tisztességes jobbosokat fenyeget.
Egyik kedves olvasónk bukkant az alábbi adatlapra a chat.hu-n. A roppant szimpatikus úriembert információink szerint Kancsó Tamásnak hívják. (Csak az érdekesebb képeit rakjuk ki, de a fenti linken találhatunk további gyönyörű réti négereket is.)

A roma kirekesztettség jelképe lett a "Fa-testápoló"


A Magyar Gárda éhezteti, kínozza őket, ezért ilyen soványak
- de megelégelték sanyarú sorsukat

"Bocsi, meg tudnád mondani, mennyi az idő?"
(Ezzel a szöveggel szoktak "megélhetésből" mobilt lopni derék romáink.)

Sajnos nekik nem volt lehetőségük bodzaültetvényt létesíteni, így Audi helyett csak ez jutott, de erre is büszkék. (Ha valaki nem értené: a Cozma-gyilkosság miatt előzetesbe vágott Sztojka Iván jó édesanyja nyilatkozta azt, hogy ők becsületes emberek, fia bodzásából szerezte a tízmilliós autóját, vagyonát - bővebben itt.)

Ízirájder öcsém, ízirájder!
Az alábbi mélyen vallásos "norvég" úr Szűz Máriával a nyakában régóta kering az interneten.

Eddig nem tudhattuk, hogy miféle-kiféle ő, de most újabb kép került napvilágra róla. Tehát nem legenda, ráadásul a háttérben az Arany Ászok cégére látható, így bizton kijelenthetjük, hogy hazánk hírnevének öregbítője a meglehetősen szolidan öltözködő, kulturált férfiú. Végre valaki, akire büszkék lehetünk!

Egyik olvasónk ezt írta szerkesztőségünknek a fenti úriemberrel kapcsolatban: "Születése óta Gyöngyösön élősködik, bár mikor a 90-es évek közepén az egyik üzlettársa 5-6 golyót kapott a fejébe, akkor egy időre eltűnt, de sajnos pár év múlva visszajött, és azóta is itt keseríti meg jónéhány helyi lakos életét. Vezetékneve Tamás, de a városban mindenki a Mókus becenevén ismeri. Legnagyobb fia, Tamás Robika jelenleg is valamelyik BV intézet vendégszeretetét élvezi, kábítószer miatt. Ikrei vannak, Tamás Martin ill. Tamás Kálmán, akik rendszeresen bandába verődve járják a város utcáit, és belekötnek az élő fába is!

Üdv, egy rendszeres olvasótok Gyöngyösről!"
Lényegében az összes bodzaszedő adatlapja hasonló: mindegyik rajnak nevezi magát, aranynyaklánca van, csinál magáról boxolós-szamurájkardos-baseball-ütős képet, továbbá olasznak hiszi magát és gyűlöli a magyarságot. Az alábbi fekete retek is ezt teszi.

Szerintünk inkább svéd vagy norvég, esetleg brazil
Ő Kákó Laci és szereti a nőket. Nézzük a jó oldalát: legalább nem buzi.

Raj vagy, Laci!

Egészen meglepő módon munkanélküli
Nem úgy, mint Ikladi Ilián, akinek adatlapján ez az alapértelmezett kép:

Bemutatkozó szövegében a "homofóbok gyűlölettel átitatott vádaskodásaira" reagál. A Kuruc.infó természetesen elhatárolódik azoktól a szélsőségesektől, akik fartúrónak, homárnak, köcsögnek, netán aberráltnak nevezik a fartúró homárköcsög aberrált állatokat, és nem kívánják elfogadni e csodálatos, más beállítottságú honfitársainkat.

Iwiwes képei közt még ez a legvisszafogottabb:

Ó, te drágaszág!
Lacus szintén hasonló cipőben jár. Pontosabban tűsarkúban.


Szőrös mell, reszelős hang - ő biztos SZDSZ-szavazó, már csak 200 ezer hasonló kell
Ő is "Laci":

A fenti képről az a vicc jut eszünkbe, amikor a zsidó fiú odamegy az apjához:
- Apám, én megházasodom!
- Na végre édes fiam, már épp ideje volt. És kit veszel el?
- Hát a Bélát!
- A Bélát? De ő nem is zsidó!
A hímringyó egyébként büszke munkájára:

Kiegyensúlyozottnak tűnik - hacsak derékba nem törik; mármint a pályafutását
Ilyen remek képet is találtunk iwiwen:

Ön szerint van? Elég sok efféle Tajgetosz-pozitív, Duna-érett példányt találtunk az interneten, úgyhogy elképzelhető, hogy kicsit többre is viszi az SZDSZ, mint 1%...

És most váltsunk témát. Komoly problémát okoz manapság az, hogy fehérednek a retkek. Ez például egy szép mokka:

Ő viszont már a kifehéredés (vagy a fürdés?) útjára lépett.

A legszomorúbb azonban az, hogy egyre több magyar (proli) cigányosodik el. Így sokszor nehéz eldönteni, hogy 100% cigányról van-e szó.
A tápiószecsői MC Marissával, a rap istennőjével kapcsolatban 1-2 szerkesztőnk elbizonytalanodott, ám összeségében nagy valószínűséggel kijelenthetjük: újabb kátrányos helyzetű tehetséggel van dolgunk. Zenéje atombombáért kiált. Mi pedig kiröhögjük őt,  bár sokak szerint ez nem szép dolog, de felettébb kellemes. Önök persze ne tegyék, nem muszáj.
 
 
A fenti egy kis ízelítő volt művészetéből - de ha tovább szeretné kínozni magát, ezen a linken meghallgathatja a többi számát is teljes egészében.
 
Egyetértünk a kép címével: börtönbe velük!

Angol felirat: "azért születtünk, hogy gengszterek legyünk"
Horvát Izidor a gazdasági válság nyomán úgy döntött: inkább nyers aranyba fekteti vagyonát.

Melyet természetesen kész megvédeni. Bármi áron.

Ő viszont bízik a forintban. Iwiwen jól mutat...

Az itt szereplő adatlapot, képeket töröltük, ugyanis legújabb - megerősített - információink szerint Lakatos Martin adatlapját feltörték, így került ki rá az antimagyar szöveg és állították be cigányként.  Számtalan példa volt már efféle magyargyűlölő megnyilvánulásokra, így egyáltalán nem volt elképzelhetetlen az alábbi, de most tévedés történt, ezért az érintett elnézését kérjük. Egyúttal kérünk mindenkit, hogy hasonló esetben vegye a fáradtságot és forduljon az iwiwhez, hogy töröljék a regisztrációját. Nyilvánvalóan nem tudhatunk arról, ha az illető jelszavát ellopják, és más írkál a nevében.

Nem mehetünk el az egyre nagyobb méreteket öltő sün-mánia mellett sem. (A "sün" egy rendőrségi alakzat, célja, hogy a körbenálló biorobotok fedezzék a középen lévő -  az elfogott tüntetőt bilincselő - társukat, végül pedig a formációt tartva visszavonuljanak pl. adott esetben a rendőrsorfal mögé. Tisztes hazafiak ellen igen, Olaszliszkán, Enyingen stb nem alkalmazzák.)
Március 15-én a Kossuth téri ünnepségen egy ellentüntető kormányellenes jelszavakat skandált, amit Kurvaországban nem szabad. Mert nem és kész. A droidok akcióba lendültek, felvették a sün alakzatot, hogy megvédjék magukat a fényképezővel felfegyverkezett, láthatósági mellényt magukra húzott agresszív fotósok hadától, és körbevegyék a tüntetőt. Kissé túlreagálták a helyzetet, de a "főnök" láthatóan élvezte a játékot, tanúságot téve arról, hogy mindenkiben ott lapul egy kicsi a gyermeki énjéből. Az akció közben csak azt felejtették el, hogy kit is kell elfogni - megmutatjuk, hogy vált ez a csipet-csapat közröhej tárgyává.
Tekintse meg, hogyan dörgölik a rendőrök a valagukat a gyanútlan tüntetőkhöz! (+ ajándék Sün-rap)
 
 
Csináltak paródiát is belőle, ám véleményünk szerint az eredetit nem lehet felülmúlni.
 
 
A sün formáció ugyanakkor már kevés... Reformokra van szükség ezen a téren is!

Sün-megszállottaknak ezt az oldalt ajánljuk.
Búcsúzásul pedig álljon most itt Renátó, a raj.

Kép: www.napiszar.com

"Jelöljetek cigányok!!!" Roma összefogás készül, szavazzon Ön is Renátóra!
Úgy látjuk, hogy Renátó egy pöppet buzi. Magyarország, én így szeretlek!

Nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítés...
Köszönjük figyelmüket, ha tetszett az összeállítás, küldje el a cikk linkjét emailben ismerőseinek, vagy rakja ki az iwiwes üzenőfalára! Még rengeteg olvasatlan levél van ezzel kapcsolatban a fiókunkban, nemsokára jövünk a következő hosszabb összeállítással.
Kuruc.info
Kapcsolódó cikkek: