Frissítés: a rendezvény plakátja:

Tiszafüreden április 26-án, szombaton délelőtt 10 órától a piactér lesz a következő helyszíne a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem által útjára indított „Nagy rendet a kistérségekben” rendezvénysorozatnak.
Jász Nagykun-Szolnok megye észak-keleti része is egyre jobban szenved a katasztrofális közbiztonsági állapotoktól. Az ott élő magyar emberek nem azt látják, mint az „olajozottan” működő Belügyminisztérium első embere, aki szerint Európa egyik legbiztonságosabb országa Magyarország, a közrend és a közbiztonság szilárd.
A térségben élő magyar emberek Kenderesen, Tiszaroffon már nagyon régóta félelemben élnek, Abádszalókon már semmit nem mernek őrizetlenül hagyni, a betörések, lopások mindennaposak. Tiszabura és Tiszabő pedig már abba a településkategóriába tartozik, ahol átutazni is kész életveszély.
A rendezvény vonulással egybekötött, demonstratív jellegű, figyelemfelhívó esemény.
A célja nem provokáció, hanem a futótűzként terjedő bűnözési hullám megállítására való figyelemfelhívás! A rendezvény helyszíne a térség legnagyobb városa, Tiszafüred, amely még élhető, és ahová nem szabad beengedni korunk egyik legpusztítóbb pestisét a „cigánybűnözést”.
Meg kell állítani a bűnözési hullám további terjeszkedését! Eddig, és ne tovább!
A rendezvényre várjuk a szűkebb hazájukért és családjuk biztonságáért felelősséget, érző honfitársainkat, valamint a nemzeti szervezetek csatlakozását!
(Szebb Jövőért Hírszolgálat)