Győrben
A Jobbik Magyarországért Mozgalom győri alapszervezete szeretettel hív mindenkit 2011. január 14-én 18:00 órakor tartandó, a Don-kanyarban elesett hősi halottainkra emlékező, koszorúzással egybekötött ünnepségére.
A megemlékezés helye: Győr, a hősi emlékműnél, a Radó-szigeten
Debrecenben
A Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megemlékezést tart 2011. január 15-én 15 órától a debreceni Medgyessy sétányon található világháborús emlékműnél a Don-kanyarnál elesett, hősi halált halt katonák tiszteletére.
Beszédet mondanak:

- Kulcsár Gábor – a Jobbik Magyarországért Mozgalom Hajdú-Bihar megyei alelnöke, önkormányzati képviselő

- Szőllősi Sándor – a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom regionális vezetőhelyettese

- Kulcsár Gergely – a Jobbik Magyarországért Mozgalom Hajdú-Bihar Megyei elnöke, országgyűlési képviselő
Várjuk azon szervezetek jelentkezését, amelyek a rendezvényen koszorút szeretnének elhelyezni. Kérjük a rendezvényre látogatókat, adózzanak egy-egy szál virággal a hősök emlékének! - írja a debreceni Jobbik.
Nagyváradon
Nyugtasson a Donnak zúgása... címmel dokumentumjátékot mutatnak be január 15-én Nagyváradon.
Történelmi hagyományápolás a művészet eszközeivel és hiánypótló előadás – fogalmazta meg Sárközi Zoltán. A történelem olyan eseményeket hozott, melyekről meg kell emlékezni, tette hozzá, ezért mutatják be Szabó József János hadtörténész dokumentumjátékát 2011. január 15-én, szombaton 18 órától a Városi Művelődési Házban (volt Arlus). Előadássorozatot terveznek, ezért január 28-án szintén 18 órától ismét bemutatják a dokumentumjátékot, amellyel vidéki bemutatókat is terveznek.
A dokumentumjáték korabeli levelekre, iratokra támaszkodik, ezeket Halasi Erzsébet, Márton Erzsébet, Kovács Levente és Meleg Vilmos adják elő, Molnár Júlia pedig Karády-dalokkal idézi majd meg a kor hangulatát.
A 15 lejes belépőket január 7-től kezdik árusítani az előadás helyszínén. Az első bemutatón a szerző is jelen lesz, aki egy 20 perces előadással vázolja fel a nézőknek a történelmi kort, erre egyébként a többi helyszínen is sort kerítenének, valakit felkérnek majd a bevezető megtartására. A január 15-i előadás még egy szempontból rendhagyó lesz: a teremben korabeli egyenruhákat, eszközöket stb. állítanak majd ki.

Pécsett
Az Új Magyar Gárda Baranya megyei állománya Pécsett 2011. január 14-én 18.00 órától megemlékezést tart a doni katasztrófa emlékére. A rendezvényen több nemzeti mozgalom is részt vesz.
Helyszín: a Klimó Gy. u. és az Esze Tamás u. sarkán, a Barbakánnal szemben
Békéscsabán
A doni katasztrófa 68. évfordulója alkalmából megemlékezést tartanak az Új Magyar Gárda Mozgalom Békés megye gárdistái Békéscsabán, a Szabadság téren lévő II. világháborús emlékműnél 2011. január 13-án 17:00 órakor.
Minden megemlékezőt szeretettel várnak.

Nyíregyházán
Hagyományainkhoz híven Nyíregyházán az idén is megemlékezünk a 2. magyar hadsereg doni katasztrófájáról.
A közös megemlékezést a megyeháza falán elhelyezett emléktáblánál tartjuk 2011. január 14-én (pénteken) 17 órától. Kérjük a megemlékezőket,hogy egy szál gyertyát hozzanak – írják a szervezők: a Jobbik, a Nemzeti Őrsereg, a Kossuth tériek és a Magyarok Világszövetsége tagjai.