Fedezd fel a magyar kultúrát, örökítsd meg mindennapjainkban fellelhető magyar motívumokat, jelképeket! A Zöld Válasz és a Jobbik Ifjúsági Tagozat amatőr fotópályázatot hirdet: „Magyar motívumok mindennapjainkban” címmel.
A pályázat feltételei:
A pályázat nyilvános, arra amatőr fotósok egyénileg nevezhetnek, olyan digitális módon készített felvétellel, melyek más kiírók pályázatain díjazva, illetve kiállítva még nem szerepeltek. Az utómunkálatok során nem alkalmazható képmódosító eljárás, ami a kép karakterét jelentősen befolyásolja, illetve a kép egy részletének megváltoztatásával jár. Elvárás, hogy a beküldött felvételek hiteles mondanivalót tükrözzenek, etikai szempontból ne legyenek kifogásolhatóak, valamint természetes körülmények között készüljenek!
A beküldhető képek száma legfeljebb 3 darab. A kísérőlevélben mindenképp szerepeljen a pályázó neve, elérhetősége, hol és mikor készült a kép.
Formai követelmények:
A fotókat digitális formában várjuk, jpg-formátumban, min. 3 megapixeles felbontásban.
A pályázatok beérkezésének határideje és helye:
2012. szeptember 30.
A pályamunkákat a közönségdíj elnyerése céljából nyilvános szavazásra bocsátjuk a facebook.com közösségi oldalon. A szavazás időtartama: 2012. október 10-30.
A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, sokszorosítási jogát fenntartja.
Díjak és nyeremények:
I. helyezett: 50.000 Ft.
II. helyezett: 30.000 Ft.
III. helyezett: 15.000 Ft.
Közönségdíj: digitális fényképezőgép 40.000 Ft értékben.
További információ:
Zábrácki László – zabracki.laszlo@jobbik.hu, +36-70-413-0442
Varga Kitti – varga.kitti@jobbik.hu, +36-70-312-2586

„Ott lenni! Meglátni! Lefotózni!”