A Hét Olajfa nevű gittegylet január 10-i rendezvényén közösen állt ki a szocionista Horváth Csaba és a belvárosi zsidó ficsúrok kabalafigurája, Kaltenbach Jenő a FIFA döntése mellett.

Az MSZP és az LMP fővárosi képviselői a rendezvényen kijelentették, a FIFA mostani döntésével „a józan ész útját járta”.
"Mellékesen" bírálták Orbán Viktort Bayer-ügyben, illetve Tarlós Istvánt a „több százmilliós károk” miatt. Horváth Csaba, az MSZP fővárosi közgyűlési frakcióvezetője úgy vélte, Tarlós István intézkedései „több százmilliós kárt okoztak a fővárosnak”, amit az emberek is észlelnek, ezért „ha most lennének a választások, Budapesten nyolc százalékos előnnyel nyerne a demokratikus ellenzék”. Horváth hozzátette, ez az arány megvan országosan is, „csak azért nem látszik, mert 1,2 millió választópolgár félelemből rejtőzködik”.
Elég a meghunyászkodásból! - jobbikos reakció a nemzetárulók seggnyalására
A Jobbik Magyarországért Mozgalom elképedve hallotta a hírt, hogy a Hét Olajfa szervezet legutóbbi rendezvényén Horváth Csaba, az MSZP budapesti vezetője és Kaltenbach Jenő a fővárosi LMP képviselője közösen üdvözölték a FIFA minapi Magyarországot sújtó döntését. Véleményük szerint a FIFA a „józan ész útját járta”, amikor megleckéztette Magyarországot. A Jobbik szerint felháborító, hogy egy ilyen súlyos, indokolatlan és politikai szándékú döntést hazai vezető politikusok örömmel fogadjanak.
Zoom
A nemzeti ellenzék pártja felszólítja az MSZP és az LMP vezetőit, hogy határolódjanak el a csak állampolgárságukban magyar politikusaik döbbenetes megnyilvánulásaitól, és tegyék egyértelművé, hogy pártjaik elítélik a hazánkkal szemben kettős mércét alkalmazó FIFA igazságtalan döntését olvasható Szilágyi György, a Jobbik Sportkabinetének vezetőjének közleményében.
(Kuruc.info - Mandiner - SzektATV)
Kapcsolódó: