Az idei szocionista állami kitüntetettek között szerepel az egyik magyarellenes kereskedelmi csatorna hetente jelentkező judeonáci műsorának szereplője, Hernádi Judit (J++) és a homokos Alföldi Róbert (J+), valamint Dévényi Tibor műsorvezető-lemezlovas, volt kommunista besúgó. Lorán Lenke 80 évét is érdemrenddel jutalmazták, Kunczéné pedig pedagógusi munkája elismeréseként került a kitüntetettek közé, teljesen véletlenül. A zömmel Jordán-pozitív söpredék faji-ideológiai alapú kitüntetését a kollaboráns Sólyom hagyta jóvá, Hiller osztotta ki.

Hiller István, a szélsőséges cionista "oktatási és kulturális miniszter" - a tegnap Felvidéken hazudozó Sólyom László megbízásából - augusztus 20-a alkalmából a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét adta többek között a tehetségtelen, lányos hangú Alföldi Róbertnek, Eszenyi Enikőnek, a héber ripacslotyó Hernádi Juditnak, Kovács Erzsi énekesnőnek és Lorán Lenkének  80. születésnapja, valamint a különösen visszataszító antimagyar varietémajmokat foglalkoztató Mikroszkóp Színház fennállásának 40. évfordulója alkalmából.

Hiller István az érdemrend Lovagkereszt fokozatát adta többek között Dévényi Tibor műsorvezető-lemezlovasnak, volt III/II-as spiclinek (Kuruc.info megjegyzés: a korábban az ügyről író Strabag Nemzet ezt most nem tartotta fontosnak megemlíteni, egyébként elképesztő, hogy a nem véletlenül hanyatlóban lévő "jobbos" lap híreinek 80%-a a ballibtől átvett tartalmú és nyelvezetű. Eközben a cionisták soha nem írnak úgy a jobboldalról, hogy rágalmazó jelzők sorát ne sulykolnák éveken át) Dévényihez hasonló elismerés jutott a zsidó Erdős Gábornak, a Magyar Televízió "Kultúrház" című  drogos, judeonáci műsora főszerkesztő-műsorvezetőjének, Fáy Miklós (J+) zenekritikusnak, Gyabronka Józsefnek, Kepets Andrásnak, az zsidó-szabadkőműves szennyirodalom legnagyobb hazai terjesztőjének, az Ulpius-ház Könyvkiadó vezetőjének, Lévai Balázsnak, a Magyar Televízió szerkesztő-rendezőjének, Mága Zoltán előadóművésznek, a Moulin Rouge művészeti igazgatójának, Mucsi Zoltánnak és Scherer Péternek, Náray Tamás divattervezőnek, Palya Bea énekesnőnek - aki legutóbb Horn Gyula 75. születésnapján nyújtott emlékezeteset -, Schell Juditnak, S. Hegyi Lucia divattervezőnek, iparművésznek, Wahorn Andrásnak és Zoób Katalin divattervezőnek.

Kuruc.info - Jéney