Paizs Miklós, alias Sickratman ('beteg patkányember') Facebookon tett közzé egy bejegyzést, melyben kétségbeejtő pénzügyi helyzetét taglalva pénzt tarhált.
„...Ételre gyűjtök. Igen, ennek az a neve, hogy koldulás. Ülök egy kalap mögött, produkálom magam, és várok. És egy kicsit azért fáj a fölöslegességem, vagy az, hogy mindössze különleges lehetek, de sikeres semmiképp."
Zoom
Paizs Miklós, a keresztényeket kiirtani akaró Tilos Rádió egykori műsorvezetője
Ezekkel a szavakkal zárja sorait Facebook-oldalán a magyargyűlölő "zenész", miután részletesen levezeti, fellépéseiért milyen összegeket kapott. Februárban eddig 22000 Ft-ot, de még egy tízezres bevétel úton van. Az év első hónapja sem volt sokkal fényesebb: 69000 Ft-on áll a mérleg. Az önsajnáltató "zenész" keresett munkát, de ha talált is, finoman szólva sem jött be neki, de ez nem meglepő a fizikai munkavégzés miatt 70 éve pereskedők fajtájától, ezért a munkakeresést is feladta, nem tudja, merre mozdulhatna.
"Alighanem el lehetek átkozva" - siránkozott Paizs, aki saját bankszámlaszámát is közzétette a poszt végén.

Egy jó liberális egyetlen öröme, ha belerúghat a keresztényekbe
Viszont a "hülye magyarok" - akiket egy dalában, lásd alább, meg is énekel -, vagy a hitsorstalan társak gyorsan a többek között a Mi a szar ezen a magyar ugaron?, illetve a  illetve a Buzi-e vagy? előadóművészének segítségére siettek, erről így nyilatkozik újabb bejegyzésében a "művész":
Kaptam koncertlehetőségeket, aztán éjfél után valamivel megnéztem egy automatában a számlámat is, és 1 575 000 forintom lett. Ennyi pénzem még sose volt. Ösztöndíjnak veszem. Bűntudat nélkül fogok művészeti tevékenységet végezni.
És a végére egy példa a "bűntudat nélküli művészeti tevékenységre":
Frissítés: A fajtársiasság diadala: három és fél milliónál tart a "művész úr"
A "beteg patkányember" friss Fb-bejegyzése:
Fölhívták rá a figyelmemet, hogy tegnap 4-kor zártak a bankok. Az utalások is várnak ilyenkor. Tehát egy órája ellenőrzést tartottam, és már-már ijesztő és értelmetlen a helyzet. Én annyit óhajtottam a világtól, hogy egy hónapig tudjak hazulra ennivalót venni. És akkor most lett nekem/nekünk 3 651 000 forintom/tunk. Nem mondom, hogy nincs benne semmi ijesztő. Rettenetteljes hála, kb. ezt érzem. Ígérem, fogadom, hogy becsben tartom ezt a pénzt, és nem herdálom el.
Listen engem, túl segélyen.
(Kuruc.info - Nol - Fb nyomán)
Kapcsolódó: