Nemcsak világfürdőt építenek Gyulán a zsidók, hanem bevásárlóközpontot is, ám ezt sajnos a magyar hatóságok hátráltatják. Mit gondolnak, miért, kedves olvasóink? Bizony-bizony, mert a jámbor beruházók izraeliták, ebben a náci országban pedig aki zsidó, azt mindenféle hátrányos megkülönböztetés éri, még az is megesik, hogy fizetnie kell a magyarok által neki elvégzett munkáért, amint ez nemrégiben kiderült. A zsidó pénzember jellemző módon terrorcselekménynek nevezte azt a gyakorlatot, hogy még nekik is be kell tartani a jogszabályokat, és nem építhetnek egyik napról a másikra mindenfélét (főleg régészeti lelőhelyen) csak azért, mert pénzük van és övék a fél világ.

Kaszinó, bowling-pálya, kávézók, kínai étterem és pizzéria is lesz a tervek szerint egy év múlva nyitó gyulai szórakoztató- és bevásárlóközpontban. A kétmilliárdos beruházás megvalósulását a tulajdonosok szerint a magyar hatóságok hátráltatják.

Gyulán a W-Go Ingatlanfejlesztő Kft. Perla néven bevásárlóközpontot létesít a Temesvári úton, a paradicsomi városrészben. Fried Péter, a cég ügyvezetője tegnap elmondta, a gyulai beruházás 2,1 milliárd forint értékű és várhatóan jövő ősszel nyitnak a most októberre tervezett időpont helyett. A W-GO Csoport tulajdonosa két izraeli cég, a világ 15 országában tevékenykednek. Perla bevásárlóközpontokat hoznak létre Szlovákiában, Magyarországon, Romániában. Magyarországon Gyulán nyitják meg a másodikat.

Fried Péter terrorcselekménynek nevezte (mint köztudott, terrorcselekmény minden, ami nem a zsidóság érdekeit szolgálja - a szerk.), ahogy a magyar hatóságok "akadályozzák" a beruházást, szemben Romániával, ahol segítik őket. Az önkormányzat illetékesei szerint az első jogerős építési engedély után maga a kft. terveztette át az épületet. A második engedélyt tavaly ősszel kapták meg. Az építkezést megelőzően azonban régészeti feltárást kell végezni a területen, mert a beruházás két lelőhelyet is érint. A magyar szabályok szigorúak, de a kft. sem tett meg mindent a zökkenőmentes építkezésért - jegyzi meg félénken a Békés Megyei Online az antiszemitizmus vádját is kockáztatva.

Alább találhatók a cikk alatti tanulságos hozzászólások (lentről olvasandó).


goj {2007-10-05 11:59}

Efráim, te érted is, amit leírsz? Biztosan itt élsz te is? Antiszemita ország? A zsidók szemében minden ország antiszemita, csak így lehet jó kis bevételeket szerezni a holokauszt ürügyével kárpótlásként. Csak mindenkivel el kell hitetni, hogy bűnös, ez a kollektív bűntudatkeltés nagyon megy nektek. A ti kezetekben van a média jelentős része és nyilván a gazdaság is és még te beszélsz itt diszkriminációról? Tudod kit különböztetnek meg Magyarországon hátrányosan???? A magyarokat! Ha én leírom, hogy magyar vagyok, ti elkezdtek hisztériázni, hogy fasiszta-antiszemita... Be kell látni, hogy a legrasszistább ország Izrael, mert oda csak faji alapon lehet betelepülni. Ennyit erről, te hungarofób zsidó, te...


név nélkül {2007-10-05 11:56}

Efráim! A lakosság körében lehet, hogy egyre több a zsidóellenes gondolat! De nem érzed, hogy ennek oka van? A hatalom meg inkább magyarellenes, mint antiszemita. Death to ZOG!


Efráim {2007-10-05 11:16}

Nem mellékes, hogy a cég izraeli tulajdonú, hiszen egy antiszemita országban diszkriminálják a zsidókat. Ez is egy jó példa erre.

(Kuruc.info - Beol nyomán)