A valóság
Az elcsatolt véreink állampolgárságának visszadását kormányon és ellenzékben is akadályozó atlantista-cionista Németh Zsolt olyan aljassághoz folyamodott, ami a műellenzéki párt házatáján is ritkaság és teljes mértékben a Gyurcsány-banda sajátja. Az alkoholista fideszes, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke levélben köszönte meg a visszavonuló, Nicolae Ceasescu egykori román diktátor keményvonalas támogatójaként ismert Tom Lantosnak a "határon túli magyarság érdekében kifejtett" tevékenységét (!). Ez körülbelül azzal egyenértékű, mintha Funarnak hálálkodott volna.
E mocskos, hazug patkány (Németh Zsolt) még arról sem zavartatta magát, hogy nemcsak a Kuruc.info, hanem a Fidesz-közeli Magyar Nemzet is terjedelmes cikkben rántotta le a leplet a cionista, magyargyűlölő, a Magyar Gárda ellen uszító Tom Lantos valós tevékenységéről és múltjáról. Mindez persze arra is utalhat, hogy a Strabag Nemzet afféle, a fogyatkozó olvasótábornak odadobott csont, amelynek ritkán előforduló értelmesebb kritikáit is teljesen figyelmen kívül hagyja a gyarmatosítók zsoldjában álló Fidesz. Az iraki rablóháború és népirtás elindításában is jelentős szerepet játszó Lantos (A veterán gazember válogatott bűnügyeit, csalásait lásd: Jack Corn: Kicsoda Tom Lantos című összeállításában - a szerk.) kitüntetését egyébként nemrégiben javasolta a héber gyűlöletpárt, az SZDSZ. Mint látható, Kókáék értő zsideszes fülekre találtak.
A Fidesz szerint Lantos Magyarország igaz barátja
„Ön nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az Egyesült Államokban megértsék és támogassák a határon túli magyarokat abban a küzdelemben, amit identitásuk megőrzéséért folytatnak” – írta betű szerint a szovjet időket idéző arcátlansággal hazudozó Fidesz külügyi kabinetjének vezetője. Németh Zsolt úgy fogalmazott, hogy, idézzük a sajtóhíreket: „Magyarország egy igaz barátja vonul vissza a kongresszusból”. (Ha ilyenek Magyarország igaz barátai, milyenek az ellenségei?  - a szerk.)
Mint ismeretes, sok egyéb gazembersége mellett Lantos a 80-as években meglátogatta a népirtó, falupusztító román diktátort, s kijelentette, hogy a megnyomorított erdélyi magyarok semmivel sincsenek rosszabb helyzetben a románoknál. Eközben Lantos Ceausescut azzal nyugtatta, hogy ne aggódjon amiatt, hogy a szabad kivándorlásra vonatkozó Jackson–Vanik-törvénymódosítást, a legnagyobb kereskedelmi kedvezmény megadásához kötődő feltételeket és a helsinki emberi-jogi vállalásokat a legsúlyosabb módon megsérti. A kedvezményt természetesen ki is járta román barátjának az álhollókoszttúlélő zsidó.

Németh Zsoca valódi arca
Agymosott fideszesek, Orbán-fanok, ha tovább támogatjátok ezt a féregpártot, megérdemlitek, hogy minden kórházat magánosítsanak, tömegével hulljatok, iskoláitokat bezárják és gyermekeitek az izraeli gyarmatosítók rabszolgáiként éljék le életüket. Ha sok egyéb ostobaság mellett tovább hajtogatjátok, hogy de hát csak a Viktor győzheti le Gyurcsányékat, akkor azt is mondhatnátok, hogy amennyiben Al Capone vagy Sztálin volna az esélyes, akkor rá voksoltok. A 2002 óta tartó buktasorozatot se feledjétek, pláne, hogy a belügyet is a komcsik kezén hagyó Zsidesz nélkül Medgyessy-D-209 sohasem győzhetett volna. Szóval a cionista "A" csapat helyett a cionista "B" csapatot támogatni és meghosszabbítani a magyarországi kirakatdemokrácia uralmát az öncsalás magasiskolája.
Alább a piától püffedt Németh Zsolt és a magát a fajüldöző izraeli Likud párt szövetségesének, mi több, testvérpártjának valló Fidesz korántsem teljes bűnlajstroma:
Kapcsolódó cikkeink:
 
Héjjas - Kuruc.info - MNO nyomán