Hősnőnk, Cuci
Tegnapelőtt már beszámoltunk arról, hogyan próbálta elérni az Alexandra könyvesbolt az ÁVH-val karöltve, hogy lehetőleg csak vén kommunisták és más antimagyarok vehessenek részt Gyurcsány jelenésén. Most bemutatunk egy hangfelvételt, melyen az üzlet vezetője próbálja kirakni két olvasónkat, mert "tudják" róluk, hogy rendbontásra készülnek. Hogy honnan? Az egyiken Gárda-jelvény van, tehát nemzeti érzelmű magyar, aki csakis rendbontó lehet (ha Kádár- vagy Kolompár-jelvénye lett volna, a civilizáció letéteményeseként üdvözlik). És különben is, vannak nekik információik. De erről többet nem nyilatkoznak. Azt még elmondja a kedves Juhászné Judit, hogy a hazát kiárusító, szemkilövető illegitim miniszterelnök megjelenése kulturális rendezvény, a hely pedig, ahol erre sor kerül, kulturális szentély. Javasoljuk hát olvasóinknak, többé ne szentségtelenítsék meg jelenlétükkel és forintjaikkal e drága, a szcientológusok által is nagyra tartott szentélyt (ha eddig véletlenül tették volna).
Alább olvasónk levele és a hangfelvétel.



Tisztelt Szerkesztőség!

Egy barátommal megbeszéltük, hogy elmegyünk a Nyugati téri Alexandra könyvesboltba, mert Fletó ott dedikálja az új könyvét, s reméltük, ha szóhoz jut majd a közönség, mi is választ kaphatunk egy-két kérdésünkre.



Vágó biztosan utat engedett volna a haza sorsával kapcsolatos kérdéseknek

Barátommal bementünk, körülnéztünk, beszélgettünk, de közben a biztonságiaknak megakadt rajtunk a szemük, pedig nem volt rajtunk semmi feltűnő (azazhogy igen, én egy Gárda-jelvényt viseltem).

Nem állt szándékunkban megzavarni a rendezvényt, mindvégig csendesen beszélgettünk, nem szóltunk be senkinek, nem hangoskodtunk, de még így is nagyon vigyázott ránk 5-6 civil fletóbérenc.


Olvadozó nyanyák - célzott nyugdíjcsökkentést nekik!

Rövid idő után odajött hozzánk két öltönyös suhanc, és a legnagyobb csodálkozásunkra ki akartak zavarni az üzletből.

Voltak, akiket be sem engedtek

A kérdésünkre, hogy miért kellene elhagynunk az üzletet, nem tudtak válaszolni, csak annyit, hogy "a főnök mondta..."


Ő a főnök

Később jött a főnökasszony is, akitől megtudtuk, hogy a könyvesbolt "magánterület" és kulturális rendezvényt tartanak, ahol a magyarok "nem szívesen látott vendégek".

"Leleplezzük a nácikat (a magyarok többsége az)" - kulturális rendezvény

Kedves Hazafiak, javaslom a könyváruház bojkottját.
Csatlakozunk. A szerkesztőség.
Következzen tehát a felvétel.
(Ha nem tudná esetleg lejátszani, jelezze szerkesztőségünknek, hogy orvosolni tudjuk a hibát! Köszönjük!
(Kuruc.info, Képek: olvasónk - HVG)

Alább Cuci adatlapja - különben nem hinnék el kedves olvasóink, hogy valóban születésnapja van öt nap múlva. Kedveskedjünk neki egy szép köszöntéssel! (És ha már írnak neki, ne felejtsék el figyelmébe ajánlani, hogy mikor a blogkönyv olvasásába belefárad, keresse ki az eldugott helyen lévő helyesírási szótárból a papagáj szócikket.)


Kapcsolódó: