Nem elég, hogy a Magyar Hírlap, miután a zsidó Vámos Györggyel - az ugyancsak a Széles Gábor kezében levő Echo tévén - próbálja a biztosan bekövetkező összeomlás elől mentegetni a zsidókat azzal, hogy megszeretteti őket velünk, a lap melletti szimpátiatüntetésre azt a Bencsiket is felengedi a színpadra, aki a liberális, anarchista, drogos zsidónak (Anima Sound System nevű, nyíltan magyarok ellen uszító együttes egyik tagja) helyt ad a lapjában, folyamatosan befekszik Viktor ülepe alá, lenácizza a Magyar Gárdát, miközben a jobboldali újságírás egyik legfelkészültebb alakját, Lovas Istvánt kicenzúrázza lapjából. Bencsik bármilyen jobboldalinak mondott rendezvényen való szerepeltetése súlyos hibának számít a nemzeti körök szemében, hisz nemzetellenes bűneit még felsorolni is nehéz, ám az mindennél elképesztőbb, és még minket is meglepett, hogy az ’56-os szabadságharcunk hősét, az egykori halálraítélt Potyka bácsit, a szervezők, (vagy valaki Hírlap-bennfentes) megalázó módon leráncigálja a színpadról. Szemtanúként jelen levő olvasónk beszámolója alább, mi csak annyit tudunk hozzátenni: attól, hogy valaki bírálja a jelenlegi kormányt, még nem válik jobboldalivá. Jó lesz, ha ezt mindig szem előtt tartjuk!
Adjon az Isten Kurucok! A múlt heti, Magyar Hírlap melletti szimpátiatüntetéshez lenne pár gondolatom. A tüntetésen ott volt Potyka bácsi is, aki a tömegben járva-kelve agitálta az embereket, hogy fizessenek elő a Magyar Hírlapra. Ez eddig rendben is van, ismerve őt, minden alkalmat kihasznál a jobboldali érzelmű emberek mozgósítására.
De az már nincs rendben, hogy azt látom, hogy- miután előzőleg beszélgetett Széles Gáborral a színpad mellett- néhány, a színpadon lévő újságíró, Pörzse Sándor, Steffka István - köztük Bencsik András is - kérik, menjen fel ő is a színpadra közéjük. Egyébként Steffka Istvánnal lett volna beszélnivalója, (tőle tudom) aki szintén ott volt a színpadon - egy hölgy erőszakosan elkezdi lefelé rángatni, kiabálva, hogy ez itt nem pártrendezvény, és takarodjon onnan.
Néhány közelben álló vendég rosszallását fejezte ki a hölgynek, hogy azért mégiscsak egy 56-os forradalmárról, egykori halálraítéltről van szó. Ha valakinek, akkor neki lehetne helye a sajtószabadságért tüntetők között! Egyre kevesebben vannak már úgyis az igazi forradalmárok, és a szavukat gyakorlatilag a Kuruc.infón kívül senki sem kívánja hallani, csak az olyan demokraták, mint pl. Bencsik András vehetnek részt egy jobboldalinak mondott rendezvényen? Miért kell megszégyeníteni egy egykori 56-ost? Nem szenvedtek eleget? Ahogyan láttam, a nagykalapos cigány (vajda ?) nem zavart senkit, ő ott állhatott fenn a színpadon. Ezek után Potyka bácsi megszégyenülten távozott a színpadról, és azóta is azon gondolkozik, vajon megérdemli-e néhány mai, magát jobboldalinak valló (megélhetési) ember, hogy érte bárki is csak egy szót is mondjon? Furcsa ez a magát jobboldalinak valló társaság, aki magát a jobboldalt nem engedi maga közé. Reméljük azért egyszer csak letisztul már a nemzeti oldal, és valóban nemzeti is lesz, nem csak szavakban, de tettekben is!
Szebb Jövőt!
Egy régi olvasótok