Lehengerlő személyiség,tiszta tekintet
A képeken és a videókon látható Für Tibor* (alias Tibbah), mérsékelten rokonszenves győri proli, a Bloose Broavaz nevű, szintén győri lemezkiadó feje, továbbá maga is "művész". Értsd: csupán átlagosan iszonytató orgánummal, tingli-tangli ritmusra motyog oly felemelő sorokat, amelyek a cimben szerepelnek. További érdekesség, hogy miközben az Artisjus meg a BSA minden egyes étteremtől, szórakozóhelytől, taxistól is zenei jogdijat szed és kalózszoftverekre vadászik, APEH-stilusú hajtóvadászatot folytat a nem jogtiszta tartalmak terjesztése ellen, Tibike és kiadója másolt, Artisjus pecsét nélküli CD-ket forgalmaz 2500-ért. Utánuk adót és jogdijat évek óta nem fizet. Vélhetően soha nem is fárasztotta magát ezzel, hiszen ebből kb. 500 forint marad a zsebében egy becsületesebb kiadónak.
Nem ő az egyetlen, de kicsike Tibike az átlagosnál is arcátlanabb:  túl azon, hogy kivétel nélkül minden egyes "dalának" a zenei alapja jogdij nélküli, lopott sampler (mi több, a Nagy Fehér Cigány még árusitja is az ebül szerzett holmit, amolyan DJ Orgazdaként), amiért a törvények szerint több tizmillió körül lehetne perelni, ellop teljes számokat is, hogy alattuk  vartyogjon, hiszen sem énekelni, sem zenét szerezni nem tud. Cikkünk tárgyának dallamát pl. a norvég Röyksopp formációtól lopta (majd a szerzői jog e megsértését támogatta az Echo-KDNP duó is, lásd alább). Erről olvasóink már értesitették az együttest.
A proli eddig is csak abban bizhatott, hogy hulladéka nem kelt nemzetközi feltűnést, másképp keményen perkálhat az, akit rajtakapnak. Dopemannek például milliókat kellett kicsengetnie egy kereset nyomán, noha, bár zenéje meglehetősen igénytelen, mégsem nevezhető zugművésznek, aki semmiért sem fizet, és csupán két száma volt gyanús, ellentétben a győri ártánnyal, akinek teljes albumai származnak tolvajlásból.
Mégsem másznak rájuk a hatóságok, mert a Bloose Broavazhoz hasonlóan magasztos tevékenységet folytató lemezcégek többsége héber, és különben is egyszerűbb a piaci kofákat, a szüretelőket meg az autósokat büntetgetni. Sőt, a tolvajok dijakat nyerhetnek, amiket egymásnak osztogatnak.
A forma kedvéért azért még egyszer megkérdezzük: hol az APEH, hol a rendőrség (annak drogellenes osztályával együtt), hol az Artisjus, hol a BSA? Némelyek talán védettek antimagyar nézeteik vagy zsidó/cigány származásuk okán?
Harmincas éveiben járó Tibbah barátunk normális országban talán az árokban végezné, rászakadna önnön alkotói nagyságának hatalmas súlya, csonka-Magyarországon azonban  - egyelőre még - bátran vakerolhatja, hogy "büdös köcsög magyar" (igaz, hogy egy rétegen túl nem túlságosan ismert. Nagylelkűen, és természetesen ingyen segitünk neki kicsit ismertebbé válni, de magas népszerűségi mutatót nem garantálhatunk.)

Komoly mondanivaló
Ha briliáns rapperünk esetleg azt trillázná megkapó hangján, hogy: "büdös köcsög zsidó/cigány", akkor nagy valószinűséggel nem tüntetné ki őt Sólyom László, netán sehová sem hivnák meg többé fellépni. Így ellenben, hogy "csak" holmi "koszos" Árpád-sávos magyarokat vesz pici szájára, a KDNP-szóvivő, a Fidesz-támogatással megválasztott KDNP-s országgyűlési képviselő, Rétvári (még súlyosabb, hogy ez az alak egyben az ifjú kereszténydemósok vezére is, talán ő is droggal "lazul" hétvégenként?), és az Echo TV is népszerűsiti Tibbah, a DSP és Siska remekbe szabott dalát ('Álom, magyargyerek').
Az Echo Tv-KDNP duó, név szerint Halász Zsuzsa KDNP-szóvivő, egyben a csatorna szerkesztője egyéb aljasságok mellett pozitiv riportot készitett a DSP nevű, Tibbahval közösen fellépő, a drogtól igencsak belassult csapatról, majd részleteket is közölt az aljadékok ominózus "dalából". Rétvári Bence és egy magát irónak nevező gyikarc ezután fél órás stúdiócsevelyben méltatta, támogatta, dicsérte a söpredéket. (Természetesen minderre az esetleges tájékozatlanság sem mentség, hiszen ez esetben is alkalmatlanok bármiféle nemzeti érdekképviseletre, Halásszal egyetemben).
E nivós antifasiszta előadók  - Tibbah, DSP, Siska stb. - magyaranyázáson túli további közös jellemzője a kábitószerek fogyasztása és népszerűsitése (elég csupán ezt a mesés klipet megnézni élő szénhidrátreklámunktól: "kezeket fel ha mondom, a lábakat meg le, ereszd el magad, mindent dobj a füstre" rapszlengben ez azt jelenti: jól tépj be.. akár az SZDSZ jelmondata is lehetne, majd: "állj be a körbe gyere, ég a rakéta" - a rakéta ugyancsak a drog kódneve e körben), hát már csak megérdemelnek egy kis kereszténydemokrata segitséget!
Orbán Viktor esetleges visszatérésével akár a kultuszminiszteri pozicióban is jól mutathat a győri rapcsászár, csak ne kerüljünk szaglótávolságba a hónaljától. Mindenesetre a történet önmagában is sokat elmond a parlamenti "ellenzék" erkölcseiről és elvhűségéről és arról, mire számithatnak a Zsidesz/KDNP-re szavazó, hazánkat cseberből vederbe lökő agymosottak, ha nem térnek észhez időben.
4:00-tól az ominózus rész, bár végig a magyarokat gyalázza Tibbah
Mivel idehaza Tibike művésznek számit, természetesen mi nem kivánunk neki semmi rosszat. Dehogy. Ahogy nem neveznénk a világhirre is esélyes férfiút Duna-érett duplasertésnek, esetleg tiszteletbeli fehér cigánynak sem.

Mély filozófia

Úriember a hasonlónak örül

"smoke weed" = füvezek
A Kuruc.info és olvasói jókivánságaikat legegyszerűbben telefonon, villanypostán, postán vagy személyesen adhatják át, ezért várjuk Für 'Tibbah' Tibor telefonszámait, cimét. Figyelem: csak semmi gorombaság!
(Az Echo TV itt megtekinthető, friss, 2009. február 28-i műsorának első 25 percében népszerűsitették a DSP nevű, a zsirprolival egész évben közösen fellépő, drogozó és "alkotó" csapatot. Köcsögbüdösmagyarozó Tibbah 6:40-től látható, a fent bemutatott antimagyar klip részleteit pedig a 23. perctől tárják nézőik elé a hiteles kereszténydemokraták.)
*Iwiwes reglapja, ahol angolul utal egyértelműen drogszenvedélyére, máris megvan: http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9092904
Úgynevezett fellépéseiről itt tájékozódhatunk: http://www.bloosebroavaz.hu/fellepesek/aktualis
Egei - Kuruc.info