Fejre szegezett kipa, karóba húzott Gyurcsány? - tettük fel a kérdést egy portálunkon tíz nappal ezelőtt megjelent írás címében. A Magyar Nemzeti Front által tegnapelőtt szervezett megemlékezésen a szervezet elnöke magyaros nyíltsággal meg is válaszolta kérdésünket. Egyáltalán nem meglepő módon egyetértettek vele a résztvevők is, a Népszabadság pedig azonnal mozgósította a magyarellenes erőket, s alig néhány óra alatt elérte, hogy vizsgálat induljon Schuster Lóránt ellen.
Íme a "demokratikus átalakulás" vívmánya: míg régen - mint a kapcsolódó írásból kiderül - rászögezték az áruló fejére az ellenség fejfedőjét, ha viselte, vagy egyszerűen karóba húzták a haza belső ellenségeit, ma az ellen indul vizsgálat, aki - jó hagyományőrző módjára - emlékeztet a régi rendre, és felveti, hogy talán jobb lenne visszatérni őseink szokásaihoz, mert akkor még bizony megkapta a bűnös, amit megérdemelt. (A feláldozott keresztény lány emlékének meggyalázója ellen érdekes módon nem indul vizsgálat.)
Természetesen nem elhanyagolandó az a "részletkérdés" sem, hogy ennek a bizonyos megemlékezésnek Solymosi Eszter zsidók általi gyalázatos meggyilkolása volt a témája, s a szörnyű bűntényre portálunknak köszönhetően is egyre inkább ráirányul a figyelem, ez pedig enyhén szólva kellemetlen napjaink gyarmatosítóinak, főleg, hogy ennek folyománya a ma tomboló cigánybűnözés, hiszen egyértelművé lett, hogy büntetlenül gyilkolászhatják kisebbségei saját hazájában a magyart.
Alább olvasható a Népszabadság két cikke, meghagytuk eredeti formájában mindkettőt.

A megemlékezők menete
Uszítás Tiszaeszláron
Gyűlöletkeltő, antiszemita kijelentések hangzottak el Tiszaeszláron szombaton a Magyar Nemzeti Front (MNF), a Magyar Gárda és a Jobbik Magyarországért Mozgalom rendezvényén, amelyen Solymosi Eszterre emlékeztek. 1882-ben a 14 éves szolgálólány halálával kapcsolatban a vérvádperben több zsidó embert azzal vádoltak meg, hogy Solymosi Esztert meggyilkolták, vérét rituálisan kifolyatták. A minden alapot nélkülöző, középkori vérvád végül elbukott: a vádlottakat fölmentették.
A szombati rendezvényen nyolcvanan vettek részt. Ifj. Schuster Lóránt, az MNF elnöke azt mondta: "Régen a magyarok ácskapoccsal szegezték oda a turbánt az elfogott törökök fejéhez". Majd azt kérdezte: "El tudjátok-e ezt képzelni kipával?" (A kipa a hagyományos zsidó fejfedő - a szerk.) Az öszszegyűltek hangos igennel feleltek, és a zsidóságot gyalázták. Ifj. Schuster Lóránt ezután azt mondta: "régen a magyarok karóba húzták a hazaárulókat". Majd megkérdezte: "El tudjátok-e ezt képzelni Gyurcsány Ferenccel és társaival?". Meg is adta a választ: "Igen".

Rendőrségi vizsgálat a tiszaeszlári gyűlöletmondatok miatt

Cikkünk nyomán indézkedett a szabolcsi főkapitányság

A rendőrség vizsgálatot indított lapunk egyik hétfői cikkében írtak miatt; azt vizsgálják, fennállnak-e a büntetőeljárás megindításának feltételei a Jobbik és a Magyar Nemzeti Front szombati, tiszaeszlári rendezvényén elhangzott, gyűlöletkeltő és antiszemita kijelentések miatt.
Vizsgálatot indított a rendőrség a lapunk hétfői számában Uszítás Tiszaeszláron címmel megjelent cikke nyomán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. A főkapitányság azt vizsgálja, hogy fennállnak-e a büntetőeljárás indításának törvényi feltételei az írás nyomán - mondta Fülöp Gergely.
Korábbi cikkünk szerint gyűlöletkeltő, antiszemita kijelentés hangzott el Tiszaeszláron szombaton a Magyar Nemzeti Front (MNF), a Magyar Gárda és a Jobbik Magyarországért Mozgalom rendezvényén, amelyen Solymosi Eszterre emlékeztek. Egykor, 1882-ben a 14 éves szolgálólány halálával kapcsolatban a vérvádperben több zsidó embert azzal vádoltak meg, hogy Solymosi Esztert meggyilkolták, vérét rituálisan kifolyatták.
A szombati rendezvényen szerint nyolcvanan vettek részt. Ifjú Schuster Lóránt, az MNF elnöke azt mondta: "Régen a magyarok ácskapoccsal szegezték oda a turbánt az elfogott törökök fejéhez". Majd azt kérdezte: "El tudjátok-e ezt képzelni a kipával?" (A kipa a hagyományos zsidó fejfedő.) Az összegyűltek a felvetésre hangos igennel feleltek, és a zsidóságot gyalázták.
Ifjú Schuster Lóránt ezután azt is mondta: "Régen a magyarok karóba húzták a hazaárulókat". Majd megkérdezte: "El tudjátok-e ezt képzelni Gyurcsány Ferenccel és társaival?". Meg is adta a választ: "igen".

Képek: kuruc.info

Őz Jánosné (MNF) idős tiszaeszlári aszonyokkal

Tölgyesi Magdolna (Lelkiismeret 88) beszéde a síremléknél

Koszorúzás a temetőben
Kapcsolódó: