"Nem hívtuk sem a Jobbikot, sem a Magyar Gárdát a napokban lezajlott civil tüntetésekre" – jelentette ki Széles lapjának Fricz Tamás, a Civil Összefogás Fórum egyik főszervezője. A zsideszes hazaáruló és gőzlevezető így magyarázkodott: "nem tudták megakadályozni", hogy Vona Gábor kedden felszólaljon emelvényükön. Fricz a cionista-fideszes Schmidt Mária alkalmazottja a XXI. Század Intézetben, s szép közpénzt kapnak a Medgyessy és a Gyurcsány-rezsimtől, nem is hálátlanok. Undorító rendezvényeikre Bajnait, Surányit, Hajós Andrást, Bárándy Pétert és további zsidó-kommunistákat hívogatnak meg rendszeresen, lásd a leleplező fotót. Schmidt egyben üzletel is Bajnaival.

"Ettől kezdve, bár formálisan tovább működik a demokrácia, erkölcsi értelemben megszűnt létezni. Eljutottunk a banánköztársaságok szintjére. Szégyen az is, hogy a több tízezres demonstrációt, kordonok között, a Parlamenttől távol tudtuk csak megtartani" – jajveszékelt Orbán embere, azt sugallva, mintha tényleg el kellett volna takarodnia a szájtátástól a kormánynak. Nagyon jól tudták ők, hogy semmi nem fog történni, a cél az emberek kordában tartása, majd hazaküldése volt. Mégis mi másért vezényelték volna a Sándor-palotához a tömeg butábbik részét, miközben a Bajnait engedelmesen beiktató Sólyom éppen a Parlamentben volt? És emlékezzünk csak: nem éppen Friczék ígérték, hogy nem tágítanak a Parlament mellől?

Januári konferencia - ennyire büdös Bajnai a Zsidesznek
A helyzet az, hogy ha valakivel baja van az Orbán-Schmidt-Fricz csapatnak, akkor az Vona, a Jobbik és a Gárda - akik bele akarnak köpni a levesükbe, s elrontani a gyönyörűen megrendezett színjátékot. A fenti képen még javában együtt konferenciázgat Bajnaival és Surányival Viktor Schmidt Máriája, aki nem mellesleg Fricz főnöke a XXI. Század Intézetben (melyet az elmúlt években a szocionista kormányok is költségvetési támogatásban részesítettek Schmidt és Fricz projektjeivel együtt). Most a látszat kedvéért tüntetgetnek kicsit, ejnyebejnyéznek egyet, a Fidesz-birkák elégedettek magukkal, hogy ők aztán mindent megtettek, és megy minden tovább. Csak a Jobbik meg a Gárda ne jöjjön.
Visszatérve: arról, hogy a tüntetés vége után a civilek emelvényén beszédet mondott Vona Gábor, a Jobbik elnöke is, Fidesz-Fricz azt hazudta: a leghatározottabban elválasztják magukat a pártoktól, és továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy kezdeményezésük civil összefogás. "Mi egyértelműen befejeztük a rendezvényünket, és elindultunk a Sándor-palota felé, amikor a Jobbik elnöke a Magyar Gárda színpad körül tartózkodó tagjainak nyomására feljött a színpadra, és beszédet tartott. Sajnos semmit sem tudtunk tenni, nem voltunk erre felkészülve" – magyarázkodott a CÖF megszeppent szervezője.
Fricz elmondta: sem a Jobbikot, sem a Magyar Gárdát nem hívták a rendezvényekre, a szervezet tagjai maguktól jelentek meg a demonstrációkon. Hozzátette: a jövőben megerősítik a rendezői gárdát, hogy hasonló események ne fordulhassanak elő.
A hazaáruló gazember végül ezt találta mondani: "Egyelőre keressük azokat lehetőségeket, amelyek törvényesek, ám egyben hatékonyak is." Aki elhiszi neki, megérdemli a sorsát.
(MH nyomán)
Kapcsolódó: