Mint a Zsindex cikkéből is kiderült, a Turul szájába tetemcafatot gyömöszölő némber "kurátorát" Csizmadia Alexának hívják. Írásunkban rámutattunk, hogy a feltűnési mániás angliai liberós nagy valószínűséggel nem véletlenül, mondjuk séta közben bukkant rá a Turulra (ezt bizonyítja például az is, hogy előtte fontolgatták, szólnak-e a rendőrségnek, ráadásul a "kiegészítő alkotásnak" találnia kellett a turul csőrébe meg az összképhez is, tehát nem spontán akció volt) - s ki más igazíthat el ilyen kérdésekben egy külföldi szabad, demokratát, mint egy hazai szabad, demokrata?

Csizmadia Alexa
Nos, erre éppen alkalmas hölgynek tűnik adatlapja alapján Csizmadia Alexa, aki tájékozott fővárosiként tökéletesen tisztában van a Turul körül kialakult cirkusszal, s azzal is, mit jelent e szimbólum a magyarság számára. A Szent Jobbal együtt. Melyet a zsidók szerint jobb lenne, ha csőrébe venne a Turul, s elrepülne vele (meg az összes fasisztával) valahova jó messze, ugyebár. Miért is ne jelenítsük hát meg ezt képileg, amíg lehet, hiszen nekünk köszönhetően hamarosan úgyis elbontják azt a ronda madarat? - gondolhatták Alexáék. Ha tiszta aggyal nem is sikerült kitalálni, a Kendermag Egyesület többi tagjával eltöltött idő meghozta a gyümölcsét.

Június 7-én sok minden más mellett az is kiderült, hogy a Lehet Más a Politika idióta elnevezést viselő pártocska válthatja az SZDSZ-t - nagyjából generációs alapon, hiszen semmiben sem mások, mint a nagy öreg zsidrákok és buzeránsok. S lám, Alexánk sem az SZDSZ holdudvarából gyűlöli a gazdanépet, hanem az LMP árnyékából világosítja fel a külföldi "művészeket", mely szobrokból érdemes gúnyt űzni. Meghívója, Hevesi Flóra legalábbis bevallottan LMP-s, amint az adatlapján is láthatjuk.

Nos, újabb barátokkal bővült olvasótáborunk baráti köre, köszönetet lehet mondani nekik a munkásságukért.
Kuruc.info
Kapcsolódó: