Sötét alak, sötét múlt

Lassan már összeszámolni sem lehet, hogy a paranoiás és volt MSZMP-s Kövér László hányféle, egymásnak is ellentmondó verbális ámokfutást követett el. A minap azt találta kifejteni gyérülő hallgatósága előtt, hogy a Jobbik jelenti a legnagyobb veszélyt a „polgári, jobbközép táborra”. Nem, nem a Maszop-Szadesz és nem a csintalansándorféle komcsikkal, MSZP-sekkel, MSZMP-sekkel, cionistákkal, KISZ-esekkel teli Zsidesz, hanem Vonáék - szerinte.
Az már önmagában is hazugság, ahogy saját szavazótáborát láttatni szeretné Bajusz Laca. Polgári…
Kapcsolódó:
Világosítsuk fel szegény, valóságtól elrugaszkodott posztkommunista politikust, hogy a polgár létének egyik előfeltétele, hogy létezzen középosztály. Igaz, létezik ugyan nyomokban olyan, hogy magyar középosztály, ám ez már csak árnyéka egykori önmagának, illetve annak, aminek egy egészséges társadalomban lennie kéne. A középosztály szétverésében és a polgárosodás folyamatának megakasztásában (már ha a trükkös rendszerváltoztatás fényében beszélhetünk olyanról, hogy a kommunizmus utáni polgárosodás megindulása) pedig a jobbikosok már csak életkoruknál fogva sem játszhattak szerepet. Annál inkább a Kövér László által is működtetett MSZMP (ez nem vélemény, hanem tény, Kövér 1990-ig az MSZMP KB fizetett kádere volt a Központi Bizottság úgynevezett Társadalomtudományi Intézetében, vagyis a marxizmus-leninizmust terjesztette ez a rohadék) és az általa jelenleg vezetett Fidesz.
Na, ők valóban felelőssé tehetőek azért, mert a kommunista diktatúra – ergo: a középosztály és a polgárosodás ellenségei – mai napig irányíthatják a hazánkat. Sőt, a Fidesz, retorikailag is, és tettekben is, nem csinál egyebet, csak blokkolja azokat a jobbról érkező javító szándékú próbálkozásokat, amelyek egy történelmi igazságtétel megszervezésére irányulnak. Fura folyamat, elismerem, talán egyetlenként vagyunk így a posztkommunista országok közül, de a hatalom csúcsairól, egykori titokminiszterként és polgárként illene ezt átlátni. Persze az is lehet, hogy Bajusz Laca ezt átlátja, csak a féltékenység és az irigység beszél belőle. Sőt, ez utóbbi a leginkább valószínűbb.
De hagyjuk most a kövéri verbális maszturbálás politológiai elemzését. A Zsidesz "radikális" hangja ugyanis nem állt meg itt, folytatta: „a jelenlegi nemzetközi erőtérben és a történelmünk legsúlyosabb válsága közepette kifejezetten árt a jobbikos radikalizmus térnyerése. Minden, a Fidesz helyett a Jobbikra leadott szavazat a jövő esélyét gyengíti”.
Több sebből is vérzik e kijelentés: a legidegesítőbb talán az, ahogy Kövér már nyíltan a Kádári retorika 2.0-ás változatára tér át: a „nemzetközi erőtér” amelyet kísértetiesen hasonlít a „nemzetközi helyzet” című felejthetetlen retorikai fogásra. Ugye két évtizeddel ezelőtt ez volt az ami fokozódott, most ez az amelyik nem engedi, hogy egy törvényesen bejegyzett, eddigiek alapján több mint 400 ezer (Laca, figyelj, lassan mondom, hogy megértsd négy-száz-ezer) szavazóval rendelkező pártra adhassa a voksát a magyar. Milyen az a nemzetközi helyzet, vagy erőtér amelyik ennek nem örülne? Tudjuk jól, a hazánk közvagyonából vígan dőzsölő multiknak, cionistáknak nem tetszik. Ja, és a Kövér László által is irányított Zsidesznek… A kérdésben, a kételyemben pedig ott a válaszom is valahol. Egyszerűbben szólva: nem a nemzetközi erőtér választ magának kormányt, hanem a magyar nép.
Kövér ismét kitért arra a már milliószor nevetségessé vált vádra, miszerint „a Jobbik az MSZP kreatúrája”, de a „fagyi visszanyalt”. Hozzátette: csak a Fidesz adhat választ az emberek problémáira. Azt nem részletezte, hogy ez miként lehetséges, hisz Likud Viktor pártja még a problémát sem tudja helyesen értelmezni, nemhogy megoldásokat kínáljon arra. Ennek ellenére azzal is megvádolta a nemzeti erőt, hogy annak nincs programja. Erről a hazugságáról már tegnap lerántottuk a leplet, lásd itt.
Összefoglalva Kövér eddigi retorikai ámokfutásait, a következő, jórészt hamis képet kapjuk tőle: adott egy náci, fasiszta, rasszista, idegenellenes, homofób párt, amely – idegellenessége és antiszemitizmusa dacára sorsközösséget vállal a palesztinokkal – életkorából adódóan nem lehet bűnös az ország tönkretételében. Ezt a pártot a neobolsevik kapitalisták, hazánk kifosztói "hozzák létre'', hogy gyengítsék a a vörös helyett „csak” rózsaszínben tündöklő, a rablókapitalista rendszer egyik legnagyobb haszonélvezőjének számító pártot, vagyis magukat - ez már önmagában elmebetegség, logikai bakugrás. Majd ez a "kreált" politikai párt (bezzeg az 1994-es kampányban még az SZDSZ-szel szövetséges Zsideszt véletlenül sem kreálta senki, ugye, Kövér elvtárs?) aztán gyártója ellen fordul, súlyos károkat okozva neki ezzel, amire a cionbolsik látszólagos vetélytársa durván megtámadja a Jobbikot, hozzátéve, hogy a nemzetközi erőtér sem örülne a Jobbik térnyerésének – miközben főnöke, Orbán Likud Viktor, a szavazói előtt hazafias gazdaságról, magyar útról, magyar érdekről stb. beszél. Ki érti ezt? Pont nekik kéne örülni, hogy a Jobbik kicsinálja az MSZP-t. De nem örülnek, hisz tudják, ők is a sorsukra juthatnak, amiért az MSZP-SZDSZ-szel 20 éve együttműködnek.
Talán valahol a Balkán mélyén, egy cigányokból álló bűnbandában lenne  a kövéri baromságoknak értelme. Oda kéne küldeni az összeset: Gyurcsánytól Kunczén át Viktorig mindenkit!
(FH nyomán, Geyer, Kuruc.info)
Kapcsolódó anygaok: