Az új kormánynak is csak
a nyulakra van szüksége
Sintér Sándor és pribékjei nem nyugszanak, illetve igazán jó Gyurcsány-tanítványoknak bizonyulnak. Miközben naponta rabolnak ki magyarokat, ölnek meg fiatalokat és időseket, civileket és rendőröket egyaránt a cigányok, az ávósok a hazafiakat zaklatják, továbbra is a Gárda szúrja a hatalom szemét. Ez a nemzeti együttműködés rendszere.
Az esemény képekben:
Épül a tábor:


A résztvevőkre várva:



Az első csoport megérkezik:

Aztán a sünök is előbújnak:

A bátor sün kutya és védőruházat nélkül keresi a bombát:

Az ávósok által elhurcolt bajtársukat várják a gárdisták:

Ide helyezték el végül a Sintér-pribékek a gránátokat tartalmazó táskát:

Ahogy a cionista sajtó látta:
19.00: Információink szerint az előállított gárdistát elengedték az ávósok, a budapesti tűzszerészek helyszíni vizsgálatainak az eredményére várnak a rendőrök.
14.00: Az előállított gárdista gépkocsijában a rendőrök egy üres, megtisztított lőszerhüvelyt is találtak. A rendőrök a férfit visszavitték a tanyára. Egy óra után a gárdisták a tüntetés meghosszabbítását fontolgatták, mondván: addig nem hagynak fel a tiltakozással, ameddig társukat nem engedik szabadon.
Negyed kettő körül azonban elvonultak: Samu Tamás Gergő szerint ígéretet kaptak az egyik rendőrségi vezetőtől, hogy elengedik társukat, miután elkészül a jegyzőkönyv. (Nol)
12.55: Mintegy száz gárdista demonstrál a békéscsabai rendőrség épülete előtt, velük van két jobbikos országgyűlési képviselő is. A Nemzeti Magyar Gárda tagjai szerint a rendezvényük közelében talált szárnyas aknát provokatív céllal helyezték el - számol be a Békes-megyei hírportál, alább a cikkük:
Rendőrök szállták meg az egyik békéscsabai tanyát ma reggel, ugyanis ott bombariadót gyanítottak. A helyszínen lévő gárdisták szerint rendezvényüket kívánták ilyenformán megzavarni.
Lapunkat az egyik résztvevő tájékoztatta a rendőrségi akcióról. Szemtanúnk elmondta: az Új Magyar Gárda országos sportnapra készült a magánterületen lévő tanyán, amikor rendőrök szállták meg a területet és bombariadóra hivatkozva kiürítették a tanya udvarát, s volt, akit bilincsbe verve vittek el.
Szombati Andrea, a megyei főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy: a Békéscsabai Rendőrkapitányság ügyeletét ma reggel 3 perccel háromnegyed 7 előtt telefonon felhívta egy ismeretlen férfi. Közölte, hogy egy nagyréti, a Bandika fánál lévő tanyán robbanóanyag lehet.
A bejelentést követően járőrök érkeztek a helyszínre, akik látták, hogy egy rendezvény készül. Megkeresték a szervezőt, és közölték vele, hogy a bejelentés miatt szükség van a terület átvizsgálására. A szervező együttműködött, az egyenruhások felszólították az ott lévőket, hogy hagyják el a területet. Egy erősen ittas férfi nem tett eleget a felszólításnak, őt előállították.
Jelenleg mintegy száz gárdista demonstrál a megyei főkapitányság épülete előtt. Úgy tudjuk, a rendőrök robbanóanyag-gyanús eszközöket találtak, ami egyes információk szerint két akna. A rendőrség tájékoztatása szerint a tűzszerészek Budapestről elindultak Békéscsabára.
A helyszínen van Schneider Tamás és Samu Tamás Gergő országgyűlési képviselő, valamint Kocziha Tünde, a Jobbik városi elnöke. A demonstrációt addig nem fejezik be, amíg ki nem engedik azt a férfit, akit a bomba elhelyezésével gyanúsítanak. A tűzszerészek várhatóan délután négy órára derítik ki, hogy valóban robbanóanyagról, vagy csak másolatról van szó.
A jelenlévők szerint egyértelműen provokációs céllal helyezték el ismeretlenek a szárnyasaknákat a rendezvény közvetlen közelében. (Beol)
12.20: Békéscsabán, a Rendőrkapitányság előtt már tüntetők gyülekeznek. A helyszínre tart Sneider Tamás országgyűlési képviselő is.
Minden Gárdával szimpatizálót várunk a helyszínre!
Tisztelettel kívánok: szebb jövőt!
Ifj. Strifler Attila, a békéscsabai Jobbik alelnöke
(Kuruc.info)
Az eseményeket kiváltó történet:
Aki azt hitte, Orbán alatt szabadabbak leszünk, az tévedett. Soha nem látott vegzatúra vette kezdetét a "narancsos forradalmár" regnálásával. Kora reggel egy magánterületet özönlöttek el a rendőrök Békéscsaba mellett, a jelenlévőknek megtiltották a hangos beszédet és a fényképezést.
Családi sportnapot szerveztek egymás között Békés megyei hazafiak, egy félreeső helyen lévő magánterületen. A főzéssel egybekötött, jó hangulatú baráti összejövetelbe azonban beleköpött a hatalom.
Reggel fél nyolc körül nagy erőkkel megjelent a helyszínen a rendőrség, mondván, hogy bejelentés érkezett: a helyszínen robbanószerkezet van, és robbantásra készülnek a jelenlévők. Mindenkit kizavartak a telekről, egy valakit, aki nem volt hajlandó elhagyni a magánterületet, bilincsbe verve vittek el. Általános igazoltatásba kezdtek a helyszínen és a környéken is, Békéscsabáról kijövet már elárasztották az utakat a rendőrök.
Érdekes, hogy bizonyos autókat nem állítottak meg, könnyen elképzelhető, hogy nyilvántartásuk van a hazafiak rendszámairól.
A tanya környékén várakozóknak megtiltották, hogy fényképezzenek vagy videózzanak, ellenkező esetben bírósággal fenyegették meg őket. De ez még mind semmi, azt is megtiltották, hogy hangosan beszéljenek egymással, azt mondták, közterületen tilos hangoskodni.
Jelenleg nem tudni, mi folyik a tanya területén, mert oda senkit nem engednek be, így még az sem kizárt, hogy a Pintér-brigád hathatós keresése után előbukkan az a bizonyos robbanószerkezet.
Itt tartunk ma, a 21. században.
Orbán Viktor megígérte, hogy két hét alatt rendet tesz. Azóta minden héten gyilkosság áldozatává vált valaki, az árvízvédelem elégtelenre vizsgázott, a közbiztonság Budapesten és vidéken is nem létező fogalom, a gárdistákat és hazafiakat - akik szabadidejükben, saját pénzükből gyűjtenek, jótékonykodnak, építik a gátakat, építik a romba dőlt házakat - pedig még a Gyurcsány-korszaknál is arcátlanabbul és keményebben üldözik.
Gratulálunk, miniszterelnök úr, gratulálunk belügyminiszter úr!
Nem sül ki a szemük az arcpirító jogtiprástól, a diktatórikus eszközöktől? Vagy értsük úgy: a "két hét alatt rendet teszünk" azt jelenti, hogy csírájában elfojtjuk a nemzeti érzelmű megmozdulásokat, szervezéseket, bilincsbe verjük azt, aki kritizálni vagy ellenállni mer, hatalmas rendőri erőkkel bohóckodunk egy tanyán, egy eskütételen, mikor minden nap meggyilkolnak valakit a minimálbéréért vagy a nyugdíjáért?
Hát ez lenne a narancsos forradalom? Ez a nagy kétharmad? Ez lenne a rend, ez a demokrácia?
Ébred az ország, miniszterelnök úr, és hamar elege lesz ebből, amit három hónapja csinálnak. Mert lehet altatni egy népet, de ha ráébred a szomorú valóságra, érezni fogja, hogy ITT AZ IDŐ a radikális változásokra!
(Barikád nyomán)