Noé Krisztina
Noé Krisztináról eddig nem sokat lehetett hallani a magyar közéletben, magyarok millióinak pedig nem volt hiányérzete emiatt. Mégis, talán azért, hogy a Lendvai Ildikó-Anettka konzumidióta tandem a szellemi szabadság Bermuda-háromszögévé alakulhasson, megjelent ő is a színen.
Frissítés: Noé Krisztina nem más, mint a szélsőbaloldali Vajnai Attila felesége. A Magyar Szigetet feljelentő Hisztina elérhetőségei: krisztinoe@gmail.com, noek@citromail.hu, krisztinoe@gmail.com. Pofakönyvi adatlapját ITT találhatják meg a kedves olvasók, Hisztina saját honlapja pedig ITT érhető el. (Olvasónknak köszönjük az információkat!)
Korábban írtuk:
Noé Krisztináról ennélfogva nem tudunk semmit, azon kívül, hogy gyógypedagógus és ráér. Ráér olvasgatni a párizsi békeszerződést, ráér felháborodni azon, hogy – ó, jaj, szólásszabadság – a Magyar Szigeten a Mein Kampf című könyvet árulják egyesek. Nyilván, a Lenin összesre benedvesedett volna a bugyikája, azzal nem is lenne baj, de hát Noé Hisztina már csak ilyen. Zavarja őt a Mein Kampf.

Noé Krisztina feljelentése
Így aztán gondolt egyet, és feljelentette a Magyar Sziget szervezőit, köztük a Jobbikot is, hogy ugyan már kérem, milyen dolog ez, hogy a Magyarország által aláírt párizsi békeszerződést megsértik. Emiatt aztán a magyarellenes bűncselekményekkel szemben következetesen érzéketlen ATV meg is hívta műsorába a „hőst”.
Lendvai Ildikó-Anettka-Noé Krisztina, ők hárman alkotják a józan ész Bermuda-háromszögét, ahol minden eltűnik, ami normális.