A kézdivásárhelyi HVIM írja:
Miközben lezajlott egy újabb médiamanipuláció, a hatóságok azzal az aljas indokkal tartják fogva Beke István és Szőcs Zoltán székely vármegyéseket, hogy a kézdivásárhelyiek és környékbeli lakosok rettegnek tőlük. Ördögi módon keverik a lapokat, de Istennek hála, már 1000 ember aláírása arról tesz tanúbizonyságot, hogy Szőcs és Beke nem félelmet keltettek, hanem összefogták a közösséget és harcoltak annak jogaiért.
Zoom
Ahhoz, hogy megcáfoljuk ezt az aljas indokot, amit nem először alkalmaz az ügyészség, újabb támogató aláírásokra lesz szükség. Mindezek okáért hétfőtől-szerdáig délelőtt 10 és délután 16 óra között a református templom mellett felállított standon újabb gyűjtés lesz Kézdivásárhelyen. Az Önök aláírása viszi közelebb a szabadsághoz a meghurcolt hazafiakat.
Ami a manipulációkat illeti, íme itt egy példa: amikor Szőcs Zoltánt vitték Bukarestbe, a főváros előtt néhány kilométerrel megállt a konvoj. A nagyfőnök kiszállt, és az alakulat tagjai elpróbálták, hogy majd hogyan fognak vonulni a kamerák célkeresztjében. Fegyver tartása, ki hol fog állni, merre néz, hogyan fogják Zolit stb. Szépen, katonásan, hogy az istenadta nép és annak vezetői meglegyenek elégedve, a nagy fogás tálalva.
Amennyiben nem retteg, írjon alá Ön is!
Kapcsolódó:
Párhuzam: