Megint feltűnt a televízióban Csipkés Zoltán - ám ezúttal nem egy kibeszélőshowban... /A HírTV töröltette a videót, de itt még elérhető./
Korábban írtuk: "Pitbullkutyákkal tépet szét, sittesekkel ölet meg" - mondta a ma már közismert mondatokat a Maunika-showban Csipkés Zoltán volt élettársa. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó fegyházbüntetést szabott ki a Debreceni Ítélőtábla február 8-án Csipkés Zoltánra, aki meggyilkolta 16 éves élettársát.
Csipkés Zoltán 2007 májusától élt élettársi kapcsolatban Ózdon, az akkor még csak 15 éves R. Gy.-vel, akitől egy évvel később gyermeke is született – közölte a Debreceni Ítélőtábla szóvivője, Koszta János a hvg.hu-val. A férfi 2007. október 27-én több alkalommal megütötte a lányt, amiért ő haza akart menni szüleihez. Megfenyegette: ha a lány elhagyja, akkor a szüleinek levágja a fejét. Később a lakás bejárati ajtaját lezárta, azért, hogy a lány ne tudjon megszökni tőle.
Tekintse meg a teljes videót alább! Csak erős idegzetűeknek!

Emiatt Csipkést az Ózdi Városi Bíróság folytatólagosan elkövetett személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés miatt 10 hónap szabadságvesztésre büntette, ám annak végrehajtását 2 évre felfüggesztette. Ez azonban semmit sem változtatott Csipkés Zoltán magatartásán: párját továbbra is rendszeresen bántalmazta, 2008-ban egy verés alkalmával a lány karját is eltörte. Emiatt egy év 8 hónap letöltendő börtönbüntetést mértek a férfira. Tehát többszörösen visszaeső, a hatóságok előtt jól ismert cigánybűnözőről van szó, akit hagytak szabadon mászkálni, megvárták, amíg embert öl.
Nem egészen két és fél évvel ezelőtt, 2008. október 27-én a késő esti órákban Csipkés szidalmazni kezdte, majd bántalmazta a nála jelentősen kisebb, törékeny testalkatú, 16 éves sértettet: előbb ököllel, majd egy 30 cm hosszú tűzifával, illetve egy botszerű eszközzel ütötte és a földre kerülése után meg is taposta. A súlyosan összevert lányhoz a mentőket két óra múlva hívták ki, de akkor már nem tudtak segíteni rajta.
A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt a Debreceni Ítélőtábla Balla Lajos vezette büntetőtanácsa Csipkés Zoltánra a életfogytig tartó büntetést szabott, amiből a férfi legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételes szabadságra. Ezzel helyben hagyta az első fokon eljáró Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság ítéletét.
(HVG korrigálva Kuruc.info által)