Frissítés (szept. 27. 10:42): Valamiről elfelejtettünk szólni a tegnap éjjeli frissítés során. A Kitekintő kitűnő, cenzúramentes anyagának cikktörzsben további, minden más médiumban cigányvédelmi okokból elhallgatott, kicenzúrázott információkat találunk a gázolásról: „A kutyáját sétáltató fiatalt elgázoló busz a helyszínen tartózkodó szemtanúk szerint szándékosan letért az útról és a gázolást követően megállás nélkül továbbhajtott.” Ehhez nem kell különösebb kommentár: igen, tipikus fehérgyűlölő cigányok: akarattal gyilkolnak, aztán meg röhögve ("de jó, meggyilkoltunk még egy koszos gádzsót!") továbbhajtanak. És még csodálkoznak, hogy a nyugati, (akkor még) életképes és a saját népüket a gyilkos cigányokkal szemben megvédő államokban, régebben, szó szerint vadásztak rájuk és halomra gyilkolták őket...

Előzőleg írtuk
(szept. 27. 0:33): a Kitekintő kapcsolódó híradásából (eredeti ITT) kiderült az, amely kivétel nélkül minden másikból a rajvédelem szent nevében kicenzúráztatott: a cigányok akarattal gázolták el a fehéret.

A médium cikke ezt már a bevezetőben egyértelműsíti (kiemelés tőlünk): „Véres etnikai összetűzések lobbantak lángra szeptember 24-én Bulgáriában, miután cigányok szándékosan gázoltak halálra egy tizenkilenc éves bolgár fiatalt. A több halálos áldozatot is követelő összecsapásokban felgyújtották a helyi cigány klán ingatlanjait. A bolgár radikális pártok cigánybűnözést emlegetnek és felszólították a kormányt, hogy intézkedjenek az ügyben. A kormányfő nyugalomra intett, ugyanakkor széleskörű cigányellenes hangulat kezd kialakulni az országban.”

Mit mondjunk: nem csodálkozunk. Nem, nem csupán azért, mert jól tudjuk, hogy a cigányok számára nemcsak hogy semmit sem ér, semmilyen értékkel nem bír egy „gádzsó” élete, egészsége, hanem azt is, hogy, finoman szólva, nem rettennek vissza a tudatos gázolástól sem. Ahogy azt már oly sokszor bizonyították, lásd pl. az érdi, ill. az osztrák határnál történt tudatos rendőrgázolási kísérletüket (pár hivatkozás INNEN - nagyon-nagyon sok kapcsolódó cikken keresztül vezetnek a hivatkozások, érdemes mindegyiket átolvasni és szorgalmasan klikkelgetni a még régebbi anyagokra.)

A cikk záró bekezdését („Bulgária és Közép-Európa egyik nagy demográfiai problémája lesz a közeljövőben a lakosság elöregedésének és a gyorsan növekvő cigány lakosság integrációjának kérdése. Bulgáriában nincsen konkrét terv a probléma kezelésére és a magyar európai uniós elnökség idején létrehozott Roma Stratégia iránt is erősen szkeptikusak a bolgár politikusok. Andrej Kovácsev EP-képviselő szerint nem lehet egységesen kezelni Európa 10-12 milliós roma populációját, a tagországoknak külön-külön kell megoldaniuk integrációjukat.”) hadd kommentáljuk külön.

1.)
„Roma Stratégia iránt is erősen szkeptikusak a bolgár politikusok”: nesze neked „sikeres" zsideszes „cigóprogram”. Senki se veszi komolyan, mert úgy nulla és használhatatlan, ahogy van. Tetszik emlékezni? A Fidesz milyen komoly sikerpropagandát folytatott a program kapcsán? Azt hazduták, hogy az mindenkinek hogy tetszett, milyen átütő siker volt stb. Aztán most a bolgároktól is vissza kell hallanunk azt, hogy talán még sem olyan jó ez a program, mint aminek hazudja a Fidesz.

2.)
Andrej Kovácsev EP-képviselő szerint nem lehet egységesen kezelni Európa 10-12 milliós roma populációját, a tagországoknak külön-külön kell megoldaniuk integrációjukat.”: Nos, a franciák, finnek, olaszok, dánok stb. tényleg külön-külön, saját hatáskörben megoldják a cigányproblémát (kitoloncolások, várbörtönök, közrendvédelmi táborok vagy a rendőrség feltűnő közömbössége, ha valaki cigányt lincsel vagy puffant le). Nekünk, a cigóprobléma által létünkben fenyegetett kelet-közép-európai államoknak (Csehország, Szlotákia, mi, Románia, Bulgária) viszont csak és kizárólag, hogy az esetleges NATO/ENSZ katonai beavatkozást vagy gazdasági blokádot elkerüljük, együtt lehet cselekednünk és az ITT említettek értelmében Cigányisztánt bérelnünk, hogy (szigorúan önkéntes, nem fajta-, nem kötelező/kényszerített stb. alapon) azok, akik nem akarnak pl. iskolakerülés vagy bűnözés miatt jó kemény börtönökbe kerülni, eltakarodhassanak oda. A minderre lehetőséget adó rendőrségi bekeményítés és a nagyarányú börtönférőhely-növelés mellett, természetesen – hogy a hosszú, kemény börtönbüntetéssel fenyegetett cigánybűnözőknek tényleg érdemes legyen feladniuk az állampolgárságukat és eltakarodniuk.

Vajon miért mondta ezt mégis Andrej Kovácsev? Miért nem szeretné, hogy („sok lúd [kis, gyenge ország] disznót [EU-t, NATO-t, ENSZ-et] győz” alapon) összefogjunk, és mi is rendezzük a cigánykérdést, ahogy a már említett franciák, olaszok, finnek, dánok stb. tették-teszik? Egy gyors pillantás pl. IDE: igen, néppárti  a drága, azaz a Zsidesz puszipajtása. Nem véletlen, hogy nem igazán akar fellépni a cigányok ellen – ahogy magyarországi „jobboldali”, „nemzeti” elvbarátai sem.

Előzőleg írtuk (szept. 26. 7:30):
Verekedés tört ki szombatra virradó éjjel egy cigányok lakta dél-bulgáriai faluban, mert a helyi cigánykirály szüleit szállító mikrobusz halálra gázolt egy 19 éves fehér fiatalembert – közölte a rendőrség. A Plovdiv (második legnépesebb bulgáriai város) melletti Katunica faluban zajló számlakiegyenlítésnek is van egy halálos és öt sérült áldozata.
A 19 éves fiatalember halálra gázolásán feldühödve szülei és barátai rárontottak a helyi cigányok vezetője, a "Kiro cárként" emlegetett Kiril Raskov házára, betörték annak ablakait, és belül tüzet gyújtottak, amelyet azonban sikerült gyorsan eloltani. A gázoló vezető eközben elmenekült.
A verekedésben két rendőr és három civil sérült meg, valamint eszméletét vesztette egy szívbetegségben szenvedő 16 éves fiú, aki kórházba szállítása után meghalt – jelentette a BTA hírügynökség.
Szombatra nagy számú csendőrt vezényeltek a feszült légkörű faluba. Mintegy száz lakos beadványt írt, amelyben követeli a Raskov család elköltöztetését a településről. Az állami rádiónak, illetve tévének nyilatkozó helybeliek elmondták, hogy "Kiro cár és családja arrogáns, basáskodik" a lakosokkal. Követelték, hogy a hatóságok vizsgálják ki Kiril Raskov vagyonának eredetét, mert szerintük nem fizet adót milliói után. Sajtóinformációk szerint a Raskov illegális pálinkafőzdét üzemeltet.
A Kuruc.info olvasója úgy informálta portálunkat, hogy a leszámolásba később a helyi focihuligánok is beszálltak, a mikrobuszt felgyújtották, akárcsak a cigánykirály házát, illetve több cigányok lakott ingatlant is. A helyi rendőrök mindezt nyugodtan, tisztes távolból nézték végig. Bölcs megoldás, ami jellemző a keleti államok rendőreire és amitől mi még messze vagyunk.
(MTI nyomán Kuruc.info)