A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. József 31 éves lajosmizsei lakos ellen.
Mint azt korábban megírtuk, a lajosmizsei drogos cigány egy 9 centiméteres pengehosszúságú konyhakéssel adott ízelítőt fajtája híres gyerekszeretetből: bedrogozva többször hasba szúrta saját gyerekét, aki szinte csodával határos módon élte túl a támadást.
Zoom
A putri belülről, az asztalon a szurkáláshoz használt kés
Csak jóval a késelés után került be a kórházba az egyéves kislány. A mentő először a szintén sérült apát vitte be, mert a mentőtisztnek azt hazudták a cigányok, hogy a csecsemő nem sérült meg, a babaruha pedig csupán a nagymama ruhájától lett csupa vér.
Az eset 2015. szeptember 10-én 8 óra 15 perc körüli történt Lajosmizsén. A gyermek a bántalmazás következtében a kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett, a halálos eredmény elmaradása nem a gyanúsítotton múlott.
Zoom
T. József befogása
T. Józsefet kihallgatását követően őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság 2015. szeptember 12-én elrendelt.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály a nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldte meg.
(Kuruc.info - Police.hu nyomán)
Kapcsolódó: