Megint sok-sok cigánybűnözős hírünk van – sajnos. Kezdjük egy visszaeső (már régebben is ölni próbált) gyilkossal. Ezután következő blokkunkban, ahogy a múltkor már ígértük, cherry1-től (egy magyargyűlölő cigánytól) idézünk, és minden egyes “érvét” megcáfoljuk. Mai cigánycikkünket “ömlesztett” kisszínesekkel zárjuk.

"A darabolós gyilkos meséi nem jöttek be

Vádemelési javaslattal élt az ügyészségnél a rendőrség az utóbbi idők egyik legbrutálisabb Békés megyei emberölésében. Egy pusztaottlakai férfi csákánnyal sújtott le élettársára, majd feldarabolta áldozatát.

Fát lopni indult 18 éves élettársával a 26 éves pusztaottlakai férfi idén június 18-án a falu határába. Fejszéjük nem volt, így csákányt vittek magukkal, menet közben azonban összevesztek. Állítólag amiatt, hogy a nő el akarta hagyni a férfit, és magával vitte volna négyhónapos kislányukat is. A férfi feldühödött ezen, a csákánnyal fejbe verte a fiatal nőt, majd a mindig nála lévő zsebkéssel is megszurkálta. Ezután a csákánnyal feldarabolta áldozatát, és elrejtette a bokros részen.

A rendőrség a cselekmény után egy héttel gyanúsította meg a férfit a brutális cselekménnyel. A tettes vallomásaiban ellentmondásba keveredett. Először azt állította, hogy falopás közben határőrök igazoltatták őket, és elvitték a nőt. Később azt mondta, hogy eladta élettársát utcalánynak (Kuruc.info: hihetetlen, de a cigányoknál ez IS védekezési módszer). A nyomozókat a hazugságaival nem tudta becsapni, így végül beismerő vallomást tett, és megmutatta a feldarabolt holttest feltalálási helyét. A férfi nem ivott, és a szakértői vélemény alapján beszámítható volt a gyilkosság elkövetésekor.

Demeter Lóránt százados, a megyei főkapitányság kiemelt főnyomozója a Beolnak elmondta: különös visszaesőként elkövetett emberöléssel gyanúsítják a férfit. Ezért akár életfogytig tartó fegyházat is kaphat. 2001-ben ugyanis az akkori élettársát, valamint a nő anyját szurkálta meg késsel, akkor emberölés bűntett kísérlete és súlyos testisértés kísérlete miatt ítélte a megyei bíróság öt évre a férfit. 2005 augusztusában kedvezménnyel szabadult."

Ugyanez a téma a Zsaru Magazinban, immár a résztvevőket nevesítve (ha valaki kételkedett volna azok származásában) és (tipikus ork)putrijukról belső képet közölve :

Riport: Könyörgöm, akasszák fel!

ÖLT ÉS DARABOLT

Egy viharsarki nagymama mondta ki a címbéli megdöbbentő szavakat 26 éves unokájára gondolva, és sajnálva azt a lányt, akit a férfi a megalapozott gyanú szerint megölt.

Pusztaottlaka szinte már a világ vége a Viharsarokban, s ha ezt lehet még fokozni, akkor a világ végének is a vége a Tökfalunak nevezett rész. Olyan kevesen laknak errefelé, hogy azt is mindenki tudja, hányat fordul a szomszéd álmában. Vándor erre csak ritkán téved, se látni-, se lopnivaló nincs itt, az emberek szegényen, de tisztességesen megélnek a földből. Kivéve a 26 éves E. Jánost, aki szinte az egyetlen olyan munkaképes férfi volt errefelé, aki segélyekből tengette napjait, mert mint mondta, neki így kényelmesebb (Kuruc.info: vesd össze: munkakerülés).

Eltitkolt késelés

A fiatalembert gyerekkora óta nem látták a faluban, nem itt nevelkedett, s nem is nagyon látogatta ott élő nagyanyját. Amikor másfél évvel ezelőtt felbukkant, senki nem tudta, honnan jött, sem ő, sem a rokonok nem dicsekedtek, hogy börtönből szabadult, ahol emberölés kísérlete miatt öt évet ült. – A volt élettársát és annak anyját késelte meg. Ki akarták tenni a szűrét, mert nem dolgozott, csak élt a vakvilágba – mondta a medgyesegyházi Szlankó János, akinek Tökfalu környékén vannak dinnyeföldjei. A megkéselt szerető és családja is nála dolgozott minden nyáron. – Folyton csak kölcsönkért, s ha nem kapott, durván szitkozódott, aztán amikor választás elé állították, a késhez nyúlt, azzal, ha a lány nem lesz az övé, akkor ne legyen senkié sem. Megszúrta a gyermeke védelmére kelő anyát is. Elgondolkodtató, hogy ezért csak öt évet kapott (Kuruc.info: ne legyenek kétségeink: ha magyar, neadjisten “rendszerellenes” fehér csinálja, sokkal többet kapott volna), pláne, hogy tudjuk, mi lett a vége: most már nem hibázott, ölt. Ha tudtam volna, hogy Tökfaluban nem ismerik a múltját, ha szólhattam volna annak a kislánynak és a szüleinek, hogy vigyázzanak azzal az emberrel, de hát gondolni sem mertem arra, hogy ő és a nagyanyja eltitkolják a múltját. Június 25-én hétfőn a férfi azzal állított be a pusztaottlakai önkormányzathoz, hogy segítséget kérjen. Állítása szerint egy hete eltűnt a gyermeke anyja, és ő egyedül maradt három hónapos kislányukkal, most már úgy érzi, valami baj történhetett.

Mesedélután

– Nem volt ismeretlen a férfi, pár hete voltunk kint náluk, mert a védőnő szerint a csecsemőjük rettenetesen rossz körülmények között élt. Akkor az anya, Csurár Jusztina megfogadta, ezen változtat, az ő eltűnését jelentette be párja – emlékezett vissza arra a délelőttre Czene Boglárka jegyző. – A férfi egy órán belül több verziót is előadott. Először azt mondta, nem tudja, hol lehet a párja. Ezek után azzal jött elő, hogy eltévedtek a határ mellett, amikor elindultak fát lopni. Belefutottak a román határőrökbe, neki sikerült elszaladnia, Jusztinának nem. Elfogták, de az iratait már elküldte, hogy hazaengedjék. Azt nem tudta megmondani, hová küldte az igazolványokat, a helyi postán megmondták, soha nem járt náluk a férfi, nemhogy küldeményt adott volna fel. Ezek után azt hazudta, hogy megijedt, és elégette az élettársa iratait, de nem tudta megmondani, hol. – Ettől kezdve a nyomozók vették át az ügyet, akiknek először egy újabb mesével állt elő – vette át a szót Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. – Azt állította, a börtönben adósa lett egy zárkatársának, aki szabadulása után eljött a pénzt behajtani, de mivel neki egy vasa sem volt, megegyeztek, cserébe megkapja Jusztinát. A börtöncimbora el is vitte a lányt, valahol Romániában élnek együtt. A rutinos zsaruk tisztában voltak vele, hogy a hazudozások mögött szörnyű tragédia állhat, a nő már nem él. Még kétórai kérdezz-felelek kellett ahhoz, hogy E. János megtörjön, és elismerje, megölte Jusztinát, de arról nem beszélt, hogyan. Maguk a helyszínelők is elszörnyedtek a brutális kegyetlenségen, ami a két évszázados, romos temető melletti kiserdőben fogadta őket. A holttestet több darabban találták meg, végtagjait, fejét is levágta a gyanúsított, volt olyan testrész, amit el sem kapart. A nyomok alapján a férfi előre készült tettére, csákányt, lapátot, fejszét, fűrészt használt az öléshez és a test feldarabolásához, elrejtéséhez is.

Megátkozva

Az áldozat édesanyja, Bódi Anna még most sem tért magához a fájdalomtól és a döbbenettől. Orvosnak kellett nyugtatóznia, amikor megtudta a szörnyű hírt, csak az enyhíthette fájdalmát, hogy a három hónapos kislányt a gyámhatóság a kétegyházi tehetős rokonaiknál helyezi majd el, ahol jó sora lesz. A rozoga házikót, amit a lányának adott, hogy együtt élhessen szerelmével, azóta nem is látogatta, le szeretné bontatni, hogy semmi ne emlékeztesse a gyilkosra. – Ha tudtam volna, kivel hozza össze a sors szegény lányomat, soha nem engedtem volna a közelébe – fakadt ki a síró asszony. – Szerette a lányom, nem akarta elhagyni, viszont el akart költözni, nehogy elvegyék tőlük a gyereket. Mert Jani nem volt hajlandó dolgozni, nem újította fel a házukat. Nem tudom megbocsátani a nagyanyjának, hogy nem figyelmeztetett. A lányom a középiskolát hagyta ott miatta, elhalasztotta az érettségit, megzavarta a fejét a szerelem, és ez lett belőle. Olyan vége lett, ami méltatlan egy emberhez. Ráadásul ez a mocsok üzenget nekem a börtönből, hogy küldjek neki pénzt meg cigarettát. Hát ember az ilyen, még ehhez is van képe? A gyanúsított nagymamájának, Várnai Mátyásnénak a bánatát sem tudja semmi enyhíteni. Az élettársa ölben vitte be az utcáról a házába, amikor közölték vele a rendőrök, mit tett a fiú. – Nem tagadom, azt kiabáltam, akasszák fel. Gyűlölöm, nem érdemel egy csepp kegyelmet sem egy ilyen kölyök! – mondta szomorúan a nagymama. – Rettenetes ez a történet, azt hittem, megjavul az unokám, ez a kislány helyre teszi. Jobban szerettem Jusztinát, mint a Janit, kívül-belül gyönyörű teremtés volt. Persze, hogy nem dicsekedtem neki, milyen volt az unokám. Gondoltam, mondja el ő maga, és hát mindenkinek jár még egy esély. Egyébként nem gondoltam, hogy egy ilyen kis faluban senki nem tud a kölyök viselt dolgairól. Bánom már nagyon, mert Jusztinát sajnálom, nem az unokámat. Rémes, hogy egy nagymama a halálbüntetés mellett legyen, és saját unokájának szánná ezt a sorsot, de nem tudok mást mondani.”

Kuruc.info: hát, úgy látszik, a gyilkosságot elkövető orkéknál a börtönnek semmilyen pozitív hatása nincs: nem érti meg, hogy mások életét elvenni csúnya dolog. Hadd utaljunk itt pl. a Finnországban nagy port kavart, kétszeres visszaeső, drogos gyilkos Mika Lindgren esetére, vagy éppenséggel arra a tényre, hogy a pár napja kirobbant piricsei csecsemő-éhhalál esetében az egyik, a halálért közvetlen felelős szülő már ült gyilkosságért.

Visszaesés-témában érdemes megemlítenünk a hivatalos spanyol cigánybűnözési statisztikákat is: ott az ork bűnelkövetők hatvan (!) százaléka visszaeső…

***

Foglalkozzunk, ahogy ígértük, a Piricsén történtekkel (első témabeli cikkünk ITT). Először is, azóta kiderült: az alkoholista, gyerekgyilkos “apa” már ült gyilkosságért. Szép kis család, nem?

Folytassuk a témát a Nők Lapja eddig több, mint 500 hozzászólást megért topicjának idézgetésével, különösen ami a bevallottan cigány származású “cherry1” fórumozót illeti. Felütésként kezdjük egy azóta kimoderált (a #327-es volt) üzenetével:

“Először is,ilyen stílust csak a hozzád hasonló redvás magyarokkal használok akiket valszeg seggbebaszott fasszopó anyák neveltek mert abban jók a magyar nők.Ezt mindenki tudja,a cigány féfriak is.Aranayom.

Ha édesanyád azt a pénzt a taníttatásodra költötte volna amit orállal összeszedett most nem lennél halálosan irígy azért amiért egy cigány tanult.A szarodat meg nyald fel vagy anyáddal nyalasd fel mert más nem fogja mongolica!!!"

Most, hogy kb. “képben vagyunk”, és tudjuk, orkunk hogyan vélekedik rólunk, eltartóiról, folytassuk egyéb, bicskanyitogatóan hazug és/vagy képmutató hozzászólásaival.

Először egy kis megjegyzés. Tudom, Kedves Olvasó, hogy hosszú lesz a következő rész. Mégis, ajánlom, gondolja át minden egyes ellenérvünket. Nem csak egy idióta gádzsógyűlölő ork lenullázásának örülhet majd, hanem abban is része lesz, hogy a cigányfaj- és -bűnözővédők által előszeretettel használt érveket tételesen, független, tudományos statisztikákat, szakemberek által dokumentált történelmi tényeket felhasználva megcáfoljuk. Emiatt kifejezetten ajánljuk cikkünk ezen részét mindazoknak, akik bármilyen médiabeli megszólalási lehetőséggel bírnak, bloggerek, fórumoznak stb.

“már megint a romák.
A magyar elmebetegségig bele van őrülve a romákba!
Mondjázok már,tényleg olyan finom? Tényleg olyan jó nyalni a seggünket?
Itt mindeki szarik a másikra csak egy nemzetiség van és az a roma! Belénk fogotk halni..amíg ba seggünkbe bújtok a saját fajtátok kinyír-de hát aki hülye az haljon megf..” – cherry1 első topicbeli hozzászólása. Szép bemutatkozás, nem? (Bár a jónép ismerte már így is az egyéb topicokban rendezett ámokfutásai által.)

“valaki írta,hogy egymástól szülnek.
A magyarokat pedig a naygpapájuk pumpálja fel-az az öreg paraszt egyértelműen magyar! Nem kell minden mocskot a cigányokra fogni.
Sőt olyan magyar pasi és annak fia is szerepelt már a kékfényben akik közösen anyukára-nagymamára jártak rá!! Ejjj, ezek a magyarok!!” - (arányok, aranyom, arányok!)

“tudom..nem biztos,hogy éheztették.Nagyon nem szoktak odafigyelni a védőnők sem még akkor sem ha pénzt kapnak.” - Hát persze, magától, passzióból halt éhen, és az állami gondozásba önként kérődzködő  gyerek, ill. a szomszédok mind hazudnak, amikor azt állítják, hogy kizárólag cukros vizet kaptak a purdék enni.

“hú bammeg-Einstein vagy: Miért nem oldod meg az ország bproblémáit?
És mi van akkor ha nem kap munkát? Akármiért is? Akkor ebből él! Munkát kell adni! És akkor de csak akkor lehet bármit is számonkérni!

Nem azért fizetünk mert van aki nem fizeti a tb-t ,hogy lehetbennyi hülye papagáj negy bországba összesürítve? Azt mondja amit hall--túl sok az eltartottt-nem havi n20 ezerrel hanem 20mi8llióval.Ezért fizetünk balekok..” – a szinte érthetetlen fogalmazványból (megírása előtt túl sok cefrét ihatott őkelme) igazán csak az „jön le“, hogy szegíny kétszeres gyilkos, alkoholfüggő, analfabéta románknak senki sem akart munkát adni. Ezzel kapcsolatban hadd utaljunk számolatlanul sok cikkünkre, amelyben azt bizonyítottuk, hogy igenis volt/van a cigányok átlagiskolázottságán (értsd: analfabéta) is elvégezhető  munkalehetőség a legrosszabb, legfertőzöttebb északkeleti és délnyugati megyékben is, de mégsem élnek vele. A legátlátszóbb indok a „túl messze van“ duma, amelynek képtelenségéről már többször beszéltünk. (Példa: Párkányban, Komáromtól vagy 50 km-re, is keresnek a Nokia komáromi üzemébe munkaerőt. A fehérek mennek is. A cigányok azonban 5 km-re se hajlandók elmenni dolgozni, de még a helyi közmunkát se hajlandók elvégezni. Mindezt több, pl. a Népszabadságtól átvett cikkben is bizonyítottuk. Például EBBEN - lásd a Gadnáról szóló részt.)

“ja..szomszédban esett meg        

Magyar asszony...volt már 9 gyereke de még akart 1-et  : biztos azért hogy meglegyen a tíz :) :) Mondanom sem kell -nem dolgoztak :) :) De elég kemény meló lehetett a pasinak megdugni az asszonyt mert a sok szüléstől már foga sem volt,szétfolyt és a haja is hullott  

bakker-és meg tudta d..i, ezenek a magyar pasiknak milyen erős gyomruk van! :) :) :):)” (#193) – a szokásos, a statisztikáknak “némileg” ellentmondó magyarozás. Mi mást is várna az ember egy orktól?

“Magyranak sajnos 1000 éve nem sikerült beilleszkedni európába-még mindig a mongol mentalitás dominál benne.” – (#203) pont egy cigány magyaroz (mongoloz) ilyen alpári módon. Tipikus.

“jah,én pesten mikor lakást kerestünk találkoztam olyan magyrokkal akinek életveszély volt belépni a lakásukba mert olyan büdösek voltak! Szó szerint az ablakhoz szaladtam,gogy megnézzem "ki lhete-e nyitni..".
Persze megjátszani meg btudják magukat..de mindig az ilyenek játszák meg magukat : )
Közművestíteni poedig már ráges-régen kellet volna ennek a balkéni ( ? ) államnak.Nemde?” (#228) – még egy nagyon szép magyarozás, balkánozás, mint ha nem a “balkáni”, “mongolidióta” magyarok lennének azok, akik eltartják a cigányok döntő többségét. Tipikus cigánytempó.

“Viszont még mindig nem kaptam választ:
Tényleg ennyire finom a cigány feneke? Itt arról nyitott valaki topicot,hogy meghatlt egy 1-éves ( magyar ) gyereke ÉHEN, és ha kicsit is figyletek láthajtátok,hpgy nem ez az egyetlen és első e4set.
Viszont kivel vagytok elfoglalva? A cigánnyal!!   
Tényleg ennyire beleőrült a magyar a cigányba,hogy már a saját halálos ítélete sem érdekli vagy csak simán elmebetegek...Vagy annyira ízlik nekiki a cigány hátsó.
Szóval?” (#234) – még azt is letagadja őkelme, hogy cigánycsaládról van szó. “Terel”, hazudik ezerrel.

“Egyébként minél primitívebb valaki annál erősebb benne e gyilkolási vágy most szentfazek hsz-ére reagáltam.,márpedig M.o. ilyesztően (Kuruc.info: lyaly! Azaz: jaj!) sok a primitív ember.Ez egyik jellemzőjük.Kiirtja őket a saját fajtája de a cigány seggét bújja eszeveszettül-ílyen amikor őrülten szerelmes :) "nem baj hadd dögöljek,csak még egy nyelvcsapást a c-seggébe és boldogan halok meg! :) Na,úgy legyen  :) :) :) :) :)   ” (#307) – jó kis magyarozás megint: “a magyarok primitívek és gyilkosok”. Az utolsó mondatról (kontextusbeli jelentése: “szeretném, ha minél több magyar megdöglene”) meg inkább ne is beszéljünk.

“tényleg nem érdekel benneteket,hogy halálra vagytok ítélve? Elmebetegek lennétek? csak a cigány és semmi más?Őrölet...akkor nyaljátok az indid hátsónkat,ti tudjátok...csak azt ne mondjátok,hogy fehérek vagytok mert még tanulatlannak is nézlek nem csak fogyatékosnak :) ” (#308) – igen, tudjuk, hogy mi, magyarok, halálra vagyunk ítélve. A cigányok (és a mögöttük álló, őket az esztelen segílykézéssel és a rendőrség kezeinek gúzsba kötésével szaporító és elvadító zsidók) által. Csak, tudod, akkor jön el (számotokra) a végóra, ha ez a magyarokban tudatosul. És ez menthetetlenül bekövetkezik. Az inga visszalendül, ahogy a nálunk a Tanácsköztársaság, a németeknél pedig a Weimari Köztársaság után jól tudjuk, mi következett.

“akkor igauk vana szlovákonak hogy ölik a magyrt mert élősködnek rajtuk? Primitív p..a. Te beszélsz itt IQ-ról? Annyit tudhatsz róla mint tyúk az abc-ről! : )
Seggünket nylod mert nem érdekel semmi más csak a kreol segg,még az sem higy itt éhen fogsz halni te is.Lényeg: Hadd nyalhasd a c-segget: )) Szerencsétlen balek.
Tudod miért fáj,hogy az olyanokkal mint te nagyszám van? Mert valamilyen idióta ötlettől vezérelve azt gondolod higy roma létemre minden szemét ,aljad dolgot el kellene viselnem tőled mert te sárga vagy.
Hát nem.
.Az volt a 70-es években ez már egy új generáció és eszünk ágában sincs kussolni. : )) Majd hozzászoksz.Megtanulod,hogy úgy beszélnek majd veled ahogy te beszélsz mással-amíg ezt nem tudod bemantrázni magadnak addig sok-sok kellemetlen tapasztalatod lesz: ))

Egyébként miért jöttek ide őseid a mongol sztyeppékről?

Nem minden népe a világnak kultúrálatlanka: )

Ja! És seggnyalás az is amikor semmi sem érdekel ,még a saját életed sem csak a mi fenekünk: )” (#316). Ebből a szintúgy nagyon durva hozzászólásból kiderül, hogy cigányunk szerint a magyarok élősködnek a szlovákokon. Hát persze. A magyarok Magyarországon sem dolgoznak. Nem is tudom, miből jut pénz a cigányok segílykéjére. (Az elmaradhatatlan mongolozásról meg ne is beszéljünk. Cseppet sem rasszista a luvnya.)

“tény,hogy ők állnak mmost a táplálék lánc csúcsán4 Ez nem zsidózás! Különösen,hogy pénzügyi végzettségemmel beállok a sorba és én is úgy nyúzok majd le mindenkit ahogyan engedi! : )))Ez üzlet: )” (#319) – ebben a hozzászólásában, miután megválaszolja azt, hogy az egyik topikban úgymond zsidózott, kijelenti, hogy pénzügyi végzettsége van, és ezt kihasználva úgy lenyúl mindenkit, ahogy tud. Így viszonyuljunk (egyes) diplomás, “kimosakodott” orkjainkhoz. Hiába, a vér nem mindig válik vízzé – kivéve persze a cigány “kultúrával” valóban szakított, teljes mértékben asszimilálódott, a putricigány életmódot és kultúrát teljes mértékben megvető romákat. Azokra ez nem vonatkozik.

“dehogyis nem :)
az útszéli stílust azért használom,hogy a többség többsége : ) Megértse mert  a kultúrált hangnemet fel sem fogja,így legalább van ami megragadja a figyelmét ha értelmét nem is.Pl: itt vagy te legalább a stílura felfigyeltél.Az új roma genreáció csak téged és hasonlólkat bosszant mert nem vagytok hozzászokva: )” (#321) – a legelső, lefitymáló pofába röhögéssel előadott “dehogyis nem” arra válasz, hogy vitapartnere közölte vele, őt aztán nem lesz képes lenyúlni, mint bankár (vagy egyéb pénzügyes) – lásd a #319-es hozzászólását. Útszéli stílusának megideologizálását és a további magyarozást meg nem is kell minősíteni. Vegyük észre a “kulturált” szó hosszú ú-val való írását is, amely szintén “magasfokú” kulturáltságot és műveltséget mutat.

322 a tiéd!

a te oktatásodba is kár volt pénzt ölni "aranyom",bár elég idős lehetsz. Ilyen időseknél alapjárat a rosszindulat.” – (#332) – itt egy kifejezetten kulturált hozzászólásra (#322; erre utal postjának kezdetén a 322 is) válaszol. Az, hogy szerinte minden idősebb(?) nő rosszindulatú, hab a tortán. Kinek is vannak előítéletei, hm?

“nem adtál te nekem semmit "'aranyom" amit elértem MI magunk dolgoztun meg :)” - (#333). Aha, persze, segílykét, szocpolt senki se kapott a gondolom jó népes családban, munkakerülő se volt senki, pluszpontokat se kaptál az egyetemen, a fősulin a származásod miatt (vö. pozitív diszkrimináció), mi? Hát persze.

#341: „külömbségek“ – gratulálunk „diplomás“(?) cigányunknak, a kontraszelekció és a pozitív diszkrimináció eme csúcsminőségű(?) termékének!

„Ami a gyerekgyártó kisiparosságot illeti nem éppen a romák járnak az élen. iIsmerek olyan vallási csoportokat. ahol átlag a 10-15 gyerek. Történetesen ezekben a csportokban még véletlenül sincsenek romák,mert nem fogadnak be romát. Ezekben a csoportokban szép számmal vannak emberek. Nem gondolod hogy jobb hiján csak sztereotipiákkal dobálózol?Más családokban mármint nem roma caládokban is előfordul ilyen tragédia .Az miért nem kelti fel a figyelmed?Ami ezt az esetet illeti valóban szörnyü. Ha valóban ugy tötént is ahogy mondják. De az ég szerelmére én is azt kérdezem hogy hol volt a védőnő az orvos ebben az egy évben. Hol voltak a szomszédok? A jó szomszédok akik amúgy mindenért feljelentik egymást. Még a fülemüle füttyéért is. Most amikor igazuk lett volna ha elmennek a gyámhatóságra, miért voltak ilyen diszkrétek? Talá nem kellene egy kifiú halálából cigány-magyar háborút csinálni. Mert érteme az nincs. És nem mi fogjuk ezt a problémát megoldani. Vagy legalábbis nem most azonnal. Az az ártatlan gyermek meghalt. Remélem Van másvilág ahol már nincs fájdalom. nincs szenvedés. legyen neki kőnnyű a föld. A megoldást az oktatás jelentené. Más ugysem ér semmit.“ (#396) – a „csodás” helyesírás (“ugysem”, “hiján”, “sztereotipiák”) mellett pár fehérellenes, az orkok és fajvédőik által előszeretettel hangoztatott  sztereotípia itt is elhangzik, pl. az, hogy a magyar feljelentős nép.

Amit érdemben, példákkal kommentálnunk kell, az az, hogy vannak vallási csoportok, ahol bűn a fogamzásgátlás, és annyi gyereket szülnek, amennyi “belefér”. Csak azt felejti el hozzátenni drágaságom, hogy

1.    ezek a csoportok messze nem rendelkeznek akkora arányszámmal, hogy döntően befolyásolhassák a népesedési arányokat, különösen nem Magyarországon. Magyarországi ellenpéldát szívesen fogadunk.

2.    ahol ezek a csoportok jellemzően nagy (több százezres – Finnország esetében a lakosság becslések szerint 6-8%-a) tömegbázissal bírnak (például a Laestadius-mozgalom Skandináviában, és elsősorban Finnországban, vagy éppenséggel a “bigott” keresztények Amerikában, akik nem feltétlenül ugyanazok, mint a neokonok, inkább a “redneck” fogalommal írhatók le, de lényegesen pozitívabb tartalommal, azaz ne gondoljunk buta vidéki amerikai farmerekre), ott pedig

a.    a csoportok jellemzően a társadalom felső, rendkívül tanult rétegét alkotják és, különösen a “tiszta” Laestadius-mozgalom esetében,
b.    még csak véletlenül sem munkakerülők.

Finnországi példánál maradva, a Nokia Oulu-beli fejlesztőinek döntő többsége  a Laestadius-mozgalom tagja, és családjában valóban sok a gyerek. De ezek mind-mind magasan képzett (min. egyetemet járt), munkabíró- és -szerető emberek. Ennek egyik oka az, hogy olyan “bigott” konzervatív mozgalmakról van szó, amely minden hívét eltiltja a céltalan TV-nézéstől (bunyós és egyéb degenerált filmek nem, ismeretterjesztő filmek és kisgyerekeknek mesék igen), mindennemű szeszesital-fogyasztástól, drogozástól és dohányzástól, és az önmaga kiművelését, a tanulást és a minőségi munkát mindenek fölé helyezi. Finnország hihetetlen gazdasági sikereit ezeknek a mozgalmaknak IS köszönheti.

c.    Egyáltalán nem zárják ki maguk közül a cigányokat. A finnországi laestadiánus-mozgalomnak is több (igaz, “természetesen” asszimilálódott) roma tagja van, a cigányokhoz (Finnországban) még közelebb álló egyéb “ébredési mozgalmakról”, szektákról stb. nem is beszélve. Komolyabb, több tízezres taglétszámot felmutató ellenpéldát szívesen várunk. (Természetesen jól tudjuk, hiába – ezt a témát is “bebukta” cherry1, ill. az összes, hasonló kijelentéseket eszközlő fajvédő.)

Na, vessük csak össze a cigányoknak és ezen szintén gyerek"gyártó" vallási mozgalmaknak a munkához és tanuláshoz fűződő viszonyát. Van egy kis különöbség, ugye? Ég és föld.

Amennyiben pedig cherry1 díszorkunk a katolikusokra gondolt, messze elmúlt a (fehér!) katolikusok tömeges gyermekvállalási hajlandóságának időszaka. Sajnos. Akkor ui. nem tartanánk ott, ahol.

Végül: észrevettük, hogy a múltkor (#234) még lemagyarozta az érintett cigánycsaládot, most meg már “elegánsan” átsiklik ezen hazugsága felett, és elismeri, hogy orkokról van szó?

“Ha élne még az az egy-két meghalt ember, feltéve hogy az egyik akire gondolsz az a történelmi személyiség aki a második világháborut elinditotta akkor te most nagyon rosszul járnál. Ugyanis a magyarokat és a szláv népeket szolganépnek tartotta volna. Már amig birnak dolgozni, utána likvidálta volna őket min egy leselejtezett szerszámot. Gimnáziumi tanagyag másudik vagy harmadik osztály. Iga mi nem léteztünk volna már.sőt én meg sem születek,de még mindig jobb lett volna mint a szolganép sorsa.” (#432) – itt Hitlerre céloz. Miután túltettük magunkat a helyesírási (“birnak”, “háborut”, “elinditotta” stb.) és központozási hibák eme tárházán, megint megállapíthatjuk: a balzsidók által szajkózott egyik, szokásos hazugsággal állunk szemben. Nosza, cáfoljuk meg – amiben nagyot fog segíteni a második világháborús finn, ill. észt szerepvállalás ismerete.

Hitler igaz, hogy nem tartotta egyenrangúnak a szlávokat a germán népekkel, de ezt nem szabad összekeverni azzal, hogy a magyarokról, az észtekről, és legfőképp a finnekről (azaz, összességében a finnugor népekről) mit gondolt.

Hitler a finneket egyenesen csodálta a szovjetek ellen a Téli Háború során kifejtett hősiességük miatt. A finn történészek kizárt dolognak tartották-tartják, hogy Hitler eme személyes csodálat és nagyrabecsülés ellenére elűzte / kitelepítette volna őket, amennyiben megnyeri a háborút. Az észtekkel sem volt semmi gondja, hiszen azok túlnyomó többsége felszabadítóként üdvözölte a nácikat, és (emiatt is) nagyon- nagyon sok észt belépett a Waffen SS-be – lakosságarányát tekintve messze a legtöbb Waffen SS-önkéntes észt volt. A magyarok pedig simán ellavírozhattak volna a két, egyesek által rokonnak vélt nép farvizén (a “Hé, mi a finnek és az észtek testvérei vagyunk, nehogy már más elbírálásban részesíts bennünket!” felkiáltással), ha Hitlernek a magyarok irányában esetleg tényleg kitelepítési, megsemmisítési tervei lettek volna (ami legalábbis erősen kétséges – végül is, nem voltunk rossz szövetségesei, és nem vagyunk szlávok).

“13 évesen a magyar lánykák is bacnak.De úgy tudom nálatok az orál is divat míg nálunk iszonyú nagy szégyen” (#460) – csak, tudod, cserikém, a magyar lányok, ha valóban közösülnek is 13 évesen (nem nagyon látunk erről híreket),  legalább óvszert használnak, és gyerekekük nem lesz. Ez a különbség, tudod?

“a 13 éves magyar lánnyal pedig a nagyapja sexel.És az apja is,és még rengeteg ilyen esetről lehet hallani.
Tehát!? A magyaroknál megy a rokonsex ezerrel.

Ezért ilyen roncstelep az egész ország mert hozzátok hasonló szellemi roncsok lakják.Ha csak a belterjestől lehetne,hülyülni lenne 1-2 elképzelésem arról,hogyan jöttetek világra.. : (((” (#474) – ez még az előzőn is túltesz: a magyarok belterjesek stb.

Mondd csak, cserike, hogy lehet az, hogy a szakirodalomban senki sem tartja a magyarokat belterjes, és ebből adódóan bizonyos genetikai rendellenességeket hatványozottan felmutató népnek? Idézzük például az általunk már ITT kivesézett Magyar Orvos-beli cikket? Miért nem szerepel a “belterjes” népek sorában a magyar, és miért szerepel a cigány? Várjuk a cáfolatot!

“azzal,hogy az itteni romákat teljesen kizárták a munkaerőpiacról azt érték el,hogy sokan a magyrokkal együtt kivándorolnak innen.Helyükbe az erdélyi magyarokkal együtt erdélyi cigányok jönnek az irszágba.” – (#493) – 1. bárcsak valóban kivándorolnának… sajnos nem teszik azt, jól megélnek a segííílykéből. 2. ez cherry1-nek már a sokadik hazugsága a munkaerőpiacról való kizárás ügyében. Ezerszer cáfoltuk, ezerszer idéztünk olyan cikkeket, amelyekben polgármesterek, munkaügyi szakemberek egyértelműen leszögezik, hogy a putricigányok túlnyomó többsége nem fogad el semmilyen munkát. Mert az neki büdös.

***

Még mindig a Piricse-témánál maradva, nézzük meg azt is, hogy a ballibsik, fajvédők által egyedüli bűnbaknak beállított védőnők mit mondanak úgy általában a cigányokról és arról, hogy mit tehetnek olyan esetben, amikor a törvény szerint el kellene venniük a családtól a gyereket, de “bizonyos okokból” vissza kell táncolniuk. Idézzük pl. “Aragorn“ hozzászólását INNEN:

“Laktam olyan faluban, kisvárosban is, ahol sok cigánygyerek télvíz idején fűzőtlen félcipőben járt suliba, zokni nélkül persze, állandóan olyan éhesek voltak, hogy a társaik meg a tanárok nem bírták nézni, és mindig hoztak nekik kaját, vagy vettek a büfében... a faluban történt, hogy az egyik 12 éves, igazán jobb sorsra érdemes kisfiút a 24 éves börtönviselt bátyja rendszeresen kényszerítette, hogy segítsen neki lopni, betörni...

Én nem voltam szívbajos, az osztályfőnökével, egy fiatal kollégával kimentünk a családhoz. November volt, a putrin se ajtó, se ablak, csak egy darab zsák, a földön szalma, azon is zsákrongyok, nyílt tűzhely, maró füst, bűz. Szerencsénk volt, csak az asszonyt találtuk otthon, meg a három legkisebbet (12, 8, 6 évesek). Mondtam a szentbeszédet, hogy ez így nem megy, a gyerekeknek napközibe kell járni, ahol meleg van, enni kapnak, hozzák rendbe a házat, stb., és ha a bűnöző életmóddal nem hagy fel a Jóska, akkor el fogjuk vinni a kicsiket intézetbe. Olga sírt, hogy ő nem is bánná, neki már úgyis mindegy, beteg volt, de legalább ezeknek jobb lenne.

Na, irány a tanács, elindítottuk az eljárást. Két hét múlva kiderült, hogy vissza az egész, az apa meg a nagyfiú félig agyonverték az asszonyt, a VB-titkár 13 éves kislányát elkapták, és odavitték az anyja elé, hogy ha azonnal nem tépi össze a papírokat, és nem írja alá az újabb segélykiutalást, ott vágják el a nyakát a szeme láttára. Az anyja se élő, se holt nem volt... te mit csináltál volna a helyében?

Egy találó, plusz, fajvédőnek írt megjegyzés:

“A faék hozzád képest bonyolult és szofisztikált ojjektum.

Ennyi erővel minden egyes gyilkossági ügyben kárhoztasd a rendőrséget is, hiszen az ő feladatuk lett volna megvédeni az áldozatot.

Nem barátocskám, itt két felelős van: a piás, bunkó, megélhetési gyerekgyáros ún. szülők, és a cigányokat mentegető, bűnözésüket tagadó ill. relativizáló, fejét a homokba dugó szélliberális politikai attitűd, melynek következtében még beszélni sem lehet bizonyos dolgokról. Különben náci vagy.

Nincs cigánybűnözés, nincs etnikai sajátosság, tömjük őket segéllyel feltételek nélkül, miközben védett erdők tűnnek el a "megélhetési fatolvajok" keze nyomán, gyerekek halnak éhen, mert csak addig kellenek, míg felveszik utánuk a családi pótlékot és segélyt. Aztán ha gebasz van, akkor mindenki hibás, a védőnő, az orvos, ahogy olvasom még az egyház is (legalábbis, bizonyos hasonlóan szimpla egyedek szerint), csak a 2 főbünös nem.”

Végül, egy ironikus:

“Szerintem itt egyértlemű a felelősség kérdése. A rendőrség a hibás.

A szülői felelősség itt fel sem merülhet! Elvégre, ha a szülőknek nincs pénzük ennivalóra mert elisszák, akkor az adófizetők pénzéből az államnak kötelező gondoskodni a megfelelő ingyenes juttatásról, hogy a gyerek éhen ne haljon. Mégha nem is tud róla, akkor is!

Mivel szerintem sem a védőnő, sem az orvos nem mert arra a környékre bemenni, így ők nem hibáztathatók. Sajnos nagy hiba volt részükről, hogy nem mertek odamenni. De ez emberi jellemhiba, nem kötelesség mulasztás.

A saját testi épségük kockáztatásával is kutya kötelességük lett volna hagyni magukat elveretni, mikor a szülőknek a segélymegvonásról beszélnek, ha nem adnak a gyereknek enni! Milyen dolog az, hogy nem hajlandók egy kis verést eltűrni?!?!? Elvégre rendesen meg vannak fizetve! Akár 70.000 forintot is kereshet a védőnő! Ebben tuti benne kell, hogy legyen ez a veszélyességi pótlék is.



Egyébként, szerintem a Magyar Gárda is közvetetten felelős ezért az ügyért, a kirekesztő magatartása miatt! Nekik is fel kellett volna karolniuk ezeket az elesett embereket.

Mivel nem tették, ezért őket is fel kell jelenteni! Sőt! Fel kell oszlatni!”

***

Zárjuk a mai napot a szokásos cigányszínesekkel:

Tiszabura (erősen orkfertőzött település):

Tolvaj faárusok.

600.000 Ft-tal károsítottak meg egy idős nőt Tiszaburán. Amíg 2 férfi faárusítás címén elterelte a sértett figyelmét addig társuk a házba bejutva ellopta a nagy mennyiségű készpénzt.

***

Szerelmi légyottról a rendőrségre (Békés megye - Szarvas)

Ebben az évben már többször megrongálták egy szarvasi cég öntözőberendezését, és több méter kábelt is elvittek a rendszerükből. A bűncselekmények miatt a társaság vezetése a területén riasztórendszert építtetett ki. Ennek segítségével fogtak el a napokban egy férfit, aki a gyanú szerint elvágta a lineár vezetékét.

A vallomásával kapcsolatban azonban felmerült néhány ellentmondás. Ezek tisztázása után kiderült, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható a lopási kísérlet elkövetésével. A céget egyébként a vezeték elvágása miatt kb. 100 ezer forint kár érte. Elvinni viszont a riasztórendszernek köszönhetően semmit sem tudott. Egy-egy ilyen eset kapcsán, amikor még a vezetéket is ellopják több százezer, de időnként még milliós nagyságrendű kára is keletkezik a rendszereket üzemeltető társaságoknak. A vagyonvédelmi berendezések beszerelésével azonban jelentősen csökkenthető a veszteség, és könnyebben tetten érhető az elkövető.

***

Újabb trükk, már gyerekeket is bevetnek!

Mohácsi szőlőhegyi lakásba kéretőzött be egy férfi, egy kisfiúval, azzal az indokkal, hogy a gyereknek WC-re kell menni. Míg a tulajdonos a gyereket kísérte, a felnőtt személy átkutatta a lakást és magához vette az ott talált kettő pénztárcát, melyekben összesen 25.000 Ft. volt. Az eltulajdonítást a lakástulajdonos a látogató távozása után vette észre. Szólt a rendőrségnek és a Mohácsi Rendőrkapitányság bűnügyesei rövid időn belül elfogták a tettest, egy szintén mohácsi lakost.”

Ugyanez más forrásból:

“Meglehetősen ritkán fordul elő, hogy az úgynevezett trükkös tolvajok gyereket is „bevessenek” üzelmeikbe, ennek dacára csütörtökön ezzel próbálkozott egy férfi Mohácson. Az egyik lakásba egy kisfiúval kéretőzött be, azzal az indokkal, hogy a gyereknek WC-re kellene mennie. Beengedték, s míg a tulajdonos az illemhelyre kísérte a fiút, a férfi ellopott egy 25 ezer forintot tartalmazó tárcát. A házigazda távozásuk után vette észre a lopást, értesítette a rendőröket, akik rövidesen elfogták a feltételezett tettest, egy mohácsi férfit.”

Kuruc.info: honnan is indult ki a múltkori svédországi ork-exodus? Hol történt többek között EZ és EZ? Csak nem Mohács? Ha valaki kételkedett volna az elkövetők etnikai hovatartozását illetően…

***

Idős férfit raboltak ki Arlón

Csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésünkre álló adatok szerint december 20-án a kora esti órákban Arló egyik családi házánál ismeretlen tettesek a bejárati ajtót befeszítették, az otthon tartózkodó idős férfit bántalmazták (Kuruc.info: cigánytempó – nekik a szimpla rablás nem elég, bántalmazni is kell az ott-tartózkodó, védekezésképtelen embereket. Rosszabb esetben megölni), pénzét, értékeit követelték. A lakás több helyiségében is kutatást végeztek, majd egy üveg konyakot, több doboz cigarettát és egy műbőr pénztárcát tulajdonítottak el, melyben több 10.000 ft készpénz volt. Mivel a sértett segítségért kiáltott, az elkövetők a helyszínről elmenekültek. Az ismeretlen elkövetők felkutatását az ózdi rendőrök nagy erőkkel megkezdték.”

***

Másfél hónap alatt 400 köbméter fát vittek el

Jelentős értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki még augusztus 1-ső napja és szeptember 10-e közötti időben, egy magántulajdonban lévő, sátai erdőterületről engedély nélkül kivágott és eltulajdonított kb. 400 m3 cserfát, mintegy 4.000.000,- Ft értékben. Az ügyben eddig végzett adatgyűjtések és egyéb nyomozati cselekmények alapján megállapítást nyert, hogy ezt a famennyiséget összesen nyolcan tulajdonították el másfél hónap leforgása alatt. A cselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiak kihallgatása megtörtént, illetve az ügyben eljáró rendőrök összesen 5 teherautót foglaltak le és szállíttattak be az Ózdi Rendőrkapitányságra, amelyekkel az a fát tulajdonították el.”

***

A nagykanizsai rendőrök csütörtökön délután rövid idő alatt felderítették és elfogták azt a két férfit, akik egy szarvas engedély nélküli elejtésével gyanúsíthatók.

A koradélutáni órákban egy vadász tett bejelentést a rendőrkapitányságra, mely szerint Újudvaron, a morgányi víztározónál lenyúzott szarvasbőrt találtak, ami feltehetően orvvadászatból származik. A vérnyomok egy közeli pincéhez vezettek, ahol a rendőrök elfogtak két ötvenes éveiben járó újudvari férfit, akik a gyanú szerint egy hurokkal ejtették el az állatot.  Az intézkedés során a szarvas fejét és húsát is lefoglalták. A két férfi ellen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen lopás bűntett gyanúja miatt. A tettes az elmúlt időszakban Bagola határában kb. hatszáz méter alumínium villanyvezetéket tulajdonított el.

A zalakarosi rendőrök pénteken hajnalban elfogták az aznap éjjeli zalasárszegi betörések gyanúsítottjait. A három harmincas éveiben járó férfi (két zalakomári, egy nemesvidi) megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a csütörtökről péntekre virradó éjszakán Zalasárszegen két pincét, valamint öt melléképületet feltörtek. Az épületekből jellemzően kisgépet, használati tárgyat, gázpalackot tulajdonítottak el. A házkutatás alkalmával a rendőrök a betörésekből származó tárgyakat foglaltak le tőlük. Ellenük a Zalakarosi Rendőrőrsön betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.”

Kuruc.info – Arppi S.