Ma már egy cikkben, illetve az olvasói levelek között is szó volt Lyukóvölgyről, a legcigányfertőzöttebb vidékről Miskolc környékén. Lássunk további cikkeket, ill. hozzászólásokat arról, hogy mi is megy ott.

Vashordóval vágták fejbe az intézkedő egyenruhást

Súlyos sérüléssel vitték kórházba azt a miskolci rendőrt, aki társaival tetten ért egy betörőpárost csütörtökön éjszaka Miskolc Lyukóvölgy nevű hétvégi házas területén. A tolvajok egy söröshordót vágtak a fejéhez. A rendőrök éjjellátó készülékkel felszerelt határőrökkel közösen járőröztek Lyukóvölgyben.

A készülék segítségével látták meg, hogy mozgás van az egyik nyaralóban. Odamentek a házhoz, és akkor már jól hallhatták, hogy odabent valakik pakolnak. A siker érdekében megvárták, amíg az ismeretlenek végeznek és elhagyják a házat. A kilépő két betörőt a rendőrpáros megadásra szólította fel, a bűnözők azonban az éppen ellopott söröshordót hozzávágták az egyik rendőr fejéhez. A súlyosan sérült rendőr még a menekülők után tudott szaladni, egyiküket félig meg is bilincselte, amikor társa odaért, és elfogták a betörőt. Ezután a rendőr rosszul lett és kórházba kellett szállítani. A másik betörőt tegnap reggel kapták el. A sérült rendőrt tegnap meglátogatta Kökényesi Antal megyei rendőrfőkapitány.
Sz. L."

Kuruc.info: Ennyit arról, hogy félnek-e a cigók a rendőröktől. Az ennek ellentmondó rendőri nyilatkozatot én csak egy hatalmas EGY FRÁSZT!!!!!!!!!-tal “jutalmaztam" a kapcsolódó, amúgy kötelező jellegű Magyar Nemzet-cikk kapcsán. Ugye, hogy igazam volt?
 

"Husángokkal verték agyon saját telkénél a gazdát

Kétszer is nagyon megvertek két napon belül egy idős férfit Miskolcon. Első esetben azért, mert kérdőre vonta a telke körül tevékenykedő idegeneket. Másnap, november 29-én az előző napi tettes fiától kapott olyan súlyos verést, hogy képsőbb a kórházban belehalt sérüléseibe. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntettette miatt indított a Borsod megyei rendőr-főkapitányság.

Az agyonvert 58 éves férfi a miskolci Kerekhegyen rendelkezik egy hétvégi telekkel. A telkéről hazafelé tartó idős embert tanúk szerint egy kövér testalkatú férfi verte meg egy fahusánggal, amiért az kérdőre vonta, hogy mit keres ott. Az elkövetőről a későbbiekben kiderült, hogy hozzátartozóival gyakran járja a környéket szamaras fogattal és fát, illetve sást gyűjtenek, szállítanak. A halált okozó verésnél is jelen voltak családtagok, rokonok.

További adatgyűjtés során kiderült, hogy Lyukóvölgy területén valóban lakik egy, a tanúk által leírt személyleírásnak megfelelő, szamárfogattal rendelkező személy, akinek azonosítása megtörtént. id. B. Bélát (43) lakásán elfogták. Kihallgatásakor elismerte a bántalmazást, azt, hogy összeverekedett a férfival. Vele volt kisebb fia és sógora is, akik segítségére siettek és ők is néhány ütést mértek az illetőre.

id. B. Béla nagyobb fia ifj. B.Béla másnap ugyanezen a területen kaszált, amikor az előző napon megvert férfivel találkozott. Miután tisztázta vele, hogy ő az, akivel az apja és rokonai előző napon összeverekedtek, többször megütötte, majd magára hagyta őt. A nyomozás adatai szerint a többször is bántalmazott férfihez egyik ismerőse hívott orvosi segítséget, mivel a hétvégi háza felé haladva rosszul lett, összeesett az úton és eszméletét vesztette.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói 24 órán belül őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki a súlyos bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfit és két társát. A bíróság döntött mindhármuk előzetes letartóztatásba helyezéséről.

A bántalmazók közül a negyediket (az idősebb fiút (20) kedden fogták el a miskolci rendőrök, őrizetbe vették, s előterjesztést tesz a hatóság előzetes letartóztatásba helyezésének indítványozására. A sértettet a rendőrség állapota miatt kihallgatni nem tudta, az 58 éves férfi néhány nap múlva - a gondos kórházi ellátás ellenére - életét vesztette.

(objektív)"

Kuruc.info: YouTube-os hozzászólások a kapcsolódó, RTL Klubos (így erősen cigánybarát, -sajnáltató, a meséiknek, hazudozásaiknak tág teret adó snitt) videóról – most arról, hogy a cigányok kedvelt célpontja valóban a tűzoltó, ill. a mentős.(További linkek hasonló, ismert esetekre INNEN – jobbikosok, gárdisták, ugye felvéstétek, ugye jól megjegyeztétek mindezen eseteket, hogy tudjatok a médiában, nyilvánosság előtt érvelni, ha kell?)

Kb. két hónapja az anyám egyik régi osztálytársát és barátnőjét (aki orvos volt) kihívták a cigányok az egyik betegükhöz, és a kezelés után agyon verték és a kocsiját kifosztották. Még haza tudott vezetni és az ágyba lefeküdni, de kb. egy fél óra után a sérüléseibe belehalt. Dögöljetek meg tetves cigányok!!!!!!!

Miskolc környékén történt valahol, sajnos nem tudom a pontos helyet, de majd megkérdezem anyámtól. Miskolcnál annyi balhét kevernek, hogy erre már oda sem figyel senki. Nem hinném viszont, hogy valaki is rossz néven venné, ha bekerülne a sajtóba. Azt tudom, hogy a nyomozás még most is folyik, mert persze azt állítják, hogy nem ők voltak.

Miskolci körzeti orvosnő volt, Földessy Mária a neve. A vasgyári cigány településhez hívták ki ahol összeverték (kb. 60 körüli nő!) és kocsiját kifosztották. Testvérével lakott együtt, még haza tudott vezetni és elmondani neki, hogy a cigányok tették és ezután rövidesen meghalt!
Ha egy magyar megver egy cigányt, az rasszista. Bezzeg a tetvek ölhetnek minket! Mától fogva a skinhead-ek támogatója vagyok!!”

Kuruc.info – Arppi S.