Magyarország a korlátlan lehetőségek hazája. Már ha az ember pedofil, (zsidó)buzi és cigányfajvédő. Mai kis szösszenetem tárgya az SZDSZ "cigánybarát" vonalának egyik emblematikus, tehát igen sötét alakja, a pszichiátriai beteg Derdák Tibor. A név többeknek talán ismerős lehet. Nem ok nélkül. Az 1961-es születésű gazember 1990-94 között országgyűlési képviselő volt, azóta pedig mindig ott tűnik fel, ahol "cigányügyi" szarkeveréssel jelentős közpénzeket lehet éppen lenyúlni. Legutóbb épp a csereháti Tomor községben.

Ritka pillanat - Derdák nőkkel...
Derdák Tibor - a "hivatalos" verzió szerint - szociológus és tanár, aki 1987-től a Baranya megyei Magyarmecske általános iskolájában tanított, majd 1990-ben az SZDSZ listájáról országgyűlési képviselő. 1992-től a pécsi Gandhi Gimnázium, majd 1996-tól a mánfai Collegium Martineum egyik szervezője, illetve tanára volt. Mind a Gandhi, mind pedig a Collegium Martineum kifejezetten cigány nemzetiségi oktatási intézmény (lám, nekik ezt is lehet, faji alapon - a szerk.). A gondok Derdákkal a másodikban kezdődtek.

Nehéz politikailag korrekten leírni a dolgot, de nem is biztos, hogy így akarom. Derdák ugyanis szereti a cigányokat. Különösen a fiatal cigány fiúkat!

Hogy szexuális beállítottságának felismerése miatt vált-e el korábbi feleségétől, vagy csupán álca volt a házasság, valószínűleg nem fogjuk megtudni soha. Az viszont biztos, hogy Derdák Tibor a kilencvenes évek közepén elvált, s a mánfai kollégium nevelőtanáraként(!) rövidesen már egészen nyíltan érdeklődött a fiatal fiúk iránt (Börtönbe persze nem került emiatt, hiszen a törvények felett álló SZDSZ-es klán tagja. Egyébként is, az Európát züllesztő cionliberálisok már megkezdték a pedofília melletti agitácitót. Ügyüknek vannak hazai képviselői is az MSZP-SZDSZ-ben, lásd Bárándy Gergelyt, aki tavaly, 2007-ben enyhíteni akarta büntethetőségüket - a szerk.).

Miután a helyzet kezdett többeknek igen kínos lenni, a kollégium vezetői összehozták egy, ekkortájt a húszas éveiben járó hidasi cigány buzival, bizonyos Orsós Jánossal. Az 1975-ös születésű Orsósból - annak ellenére, hogy ekkor még érettségije sem volt - gyorsan szintén nevelőtanárt csináltak, s a két jeles "pedagógus" innentől a kollégium teljes gyermekállománya előtt űzte, amit űzött... De legalább egymással foglalkoztak.

Ezzel a megoldással mindenki jól járt - legalábbis egy darabig... Derdák jól megvolt és kedvére buzulhatott. Orsós "Jani" - nem mellékesen! - közoktatási szakértő lett, majd levelezőn leérettségizett. A kollégiumban lakó cigány fiúkat pedig nem zaklatta senki. De, ismétlem, csak egy darabig!

Amikor Derdák 2000 körül ismételten "fiatalítással" próbálkozott, a kollégium és a vele szorosan együttműködő, Amrita Alapítvány vezetése kitette a szűrét. (Ebben egyébként az is szerepet játszott, hogy ekkortól mind gyakrabban voltak idegrohamai, melyek alkalmával tört-zúzott, illetve arra is volt példa, hogy összevagdosta magát.)

"Hősünket" természetesen nem kellett félteni, hiszen a számára oly sok örömmel járó nevelőtanárkodás mellett, e közben természetesen miniszteri tanácsadó volt, illetve több jól fizető szakértői posztot töltött be. Nem mellékesen közben furcsa, zavaros kapcsolatokat alakított ki a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával, illetve számos más, közpénzek elsíbolására alkalmas intézménnyel, s szintén nem mellékesen továbbra is SZDSZ-es maradt!

Egy darabig még cipelte magával korábbi "barátnőjét", majd mikor Orsós "Jani" látványosan hízni kezdett kidobta. (De, csak mint "csaját", munkatársnak megtartotta, hiszen ha eredményekről, sikerekről kell beszélni, jó egy - állítólagos - sikeres és iskolázott kövér cigány a háznál.)

Derdák rövid minisztériumi "közjáték" után, 2004-ben a százszázalékban cigány lakosságú Alsószentmártonban hozott létre egy újabb intézményt, a nappali és esti tagozattal rendelkező Kis Tigris Gimnáziumot és Szakiskolát. Ennek komolyságára jellemző, hogy a tavalyi tanévben, a két tagozaton összesen 105(!) tanulója volt, s ide még azokat is felveszik, akiknek a nyolc általánosuk sincs meg. Mindössze cigánynak kell lenni! (Az "iskolát" egyébként hivatalosan a Tan Kapuja Buddhista Egyház működteti.)

A gazember ezt követően az ország másik részén, Borsodban tűnt fel, ahol már, mint a Dzsaj Bhím közösség - egy buddhista kisegyház, tkp. "álegyház" - szakembere ismét cigányiskolát kezdett szervezni. Ez az iskola is létrejött azóta. Sajókazán működik, a neve pedig Dr. Ambedkar Gimnázium és Szakképző iskola.

Derdák Tibor, aki hivatalosan ma is a Dr. Ambedkar Gimnázium igazgatója, eközben a Gyurcsány-kormány által létrehozott az Oktatásért Közalapítvány egyik kurátora lett. 2004-ben pedig, a Holokauszt Emlékközpontban ünnepélyes keretek között megkapta az ún. Csalog Zsolt-díjat, a "nemzeti és etnikai kisebbségekkel való harmonikus együttélés terén kifejtett tevékenységéért."

Legfrissebb "műve" a csereháti Tomor községben, tavaly szeptemberben indult tanoda, melynek zavaros pénzügyeivel már a Magyar Nemzet is foglalkozott.

Mindesetre leszögezhetjük: Derdák vérbeli SZDSZ-es. Buzi, zsidó (másik olvasónk szerint viszont nem az, lásd alább - a szerk.), sérthetetlen és leginkább közpénzből él! (A szintén cionista Zsideszben is szeretik ezt a mocskot, legutóbb a cionista Pokornival ültek le a Hír Tv-ben beszélgetni - a szerk.)

(Öccse, az 1972-es születésű Derdák András 2006. január 1-jétől a párizsi Magyar Intézet igazgatója. Nyilván, mert ő a legalkalmasabb...)


Sajókazai cigányként félteném tőle a kölyköm...
 


Orsós János a volt "barátnő" is tanít még...
 


Vagy épp kiszúr magának egy-egy fiút...



Derdák a Csalog Zsolt-díj átvételekor, Csalog özvegyével. (Érdemes megfigyelni a háttérben vicsorgó Mohácsi Viktóriát!)


(Olvasónk mellékelt levele: Üdvözlet Kurucok! A mellékletben találtok egy írásocskát Derdák Tiborról. (Nem kamu! Derdák szexuális beállítottságáról Horváth Aladártól Mohácsi Viktóriáig az összes szemét tud! Beleértve a teljes SZDSZ-t is!!! Ez lehetne egy húsvéti ajándék nekik!!!))
Köszönjük olvasónknak (akinek mellesleg az új Erdélyi utcai Általános Iskola és Gimnázium-képeket és a A kormányszóvivő apja: "Példaképem a legnagyobb cigány tolvaj"-sztorit is köszönhetjük) kitűnő alkotását; csak így tovább!
Másik olvasó:
Kedves szerkesztőség,
A Derdák Tiborról közölt cikk alapban valós információkat tartalmaz, egyetlen ténybeli tévedéssel. Mégpedig az, hogy Derdák Tibor, legnagyobb bánatára nem zsidó. Ez persze a pedofilián, buziságon meg cigány fajvédelmén nem változtat, de tény, hogy legnagyobb sajnálatára nem zsidó, pedig nagyon szeretne az lenni. Derdák urat alkalmam van még az egyetemről ismerni, ráadásul ismerem egykori feleségét, a valóban zsidó Békés (Friedmann) Mártát. Derdák felmenői között apai ágon örmények vannak, innen az egzotikus profil, és ő örülne a legjobban ha zsidónak született volna, de ez nem jött össze neki.
Csak a pontosság kedvéért.
Üdv, Z.D.
Arppi S.