A zsIndex naponta hoz le cigányfajvédő cikkeket. Tegnapelőtt pl. az ITT tárgyalt "A más segélye mindig igazságtalan?" belsős cikket közölték le, most meg egy különösképp elborult írást (“Abszurd levél a XXI. századi Magyarországról”) linkeltek.

"Tisztelt Magyar Gárda!

Az XY újságnak írok egy összefoglalót az idei parlagfűirtásról. A kérdéssel már megkerestem Vona Gábor Urat, aki Önökhöz irányított azzal, hogy erre az e-mail-címre írjak, biztosan választ fogok kapni.

Nagyon szeretném felvenni Önökkel a kapcsolatot és választ kapni néhány kérdésre. Ezek a következők lennének:

    * Mikor, hol és mekkora területen irtanak Önök parlagfüvet?
    * Van-e ezzel kapcsolatban megállapodásuk valamelyik önkormányzattal, vagy országos szervezettel, amelyik parlagfűvel foglalkozik?
    * Hány Gárdista irtja a füvet és ők saját eszközökkel, vagy a Gárda kaszáival, fűnyíróival irtanak?
    * Mennyi pénzt szánnak az idén parlagfűirtásra és kapnak-e központi költségvetésből is forrásokat?

Előre is köszönöm, ha felveszik velem a kapcsolatot; akár telefonon, akár e-mail-ben is elérhetnek.

Üdvözlettel:

Freud Vajk"

Ja, igen, végre a Political Capital kimondta, és milyen igaza van, a NOL-on:

"Mivel a politikai közbeszéd alapvetően a Magyar Gárda szerepe körül forog, a közvélemény számára úgy tűnhet, hogy e szervezet tevékenységének megítélése a legfőbb kérdés. Ez azonban két okból kifolyólag sincs így. Egyrészt azért, mert a Magyar Gárda szerepe valójában nem kérdés. Nem különösebben nagy intellektuális feladat ugyanis belátni azt, hogy a gárdisták fellépései nem a konfliktusok csökkentésének, hanem inkább azok kiélezésének irányába hatnak. Másrészt pedig azért, mert a Magyar Gárda nem kórokozó, hanem parazita: egy olyan, önmagát civilként feltüntető szervezet, amely a romákkal kapcsolatos előítéleteken élősködve igyekszik politikai tőkét kovácsolni az őt létrehozó radikális pártnak, a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak. Ebből következően téves értelmezésekhez vezet az a gondolat, miszerint a Magyar Gárda pusztán "rossz válasz" az ország problémáira. Teljesen világos ugyanis, hogy a Magyar Gárda semmiféle értelemben nem válasz, hanem eszköz a Jobbik kezében, amelynek pedig politikai érdeke a "cigány-magyar" konfliktus szítása."
Kuruc.info:
1.) A Political Capital, mint a szavahihető, komolyan veendő forrás? Amelynek Szabados Krisztián a vezére, és nem csak nevében szabados? Aki az SZDSZ egykori sajtófőnöke, és Seres Lászlóval, a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület folyóiratának, a Szombatnak a szerkesztőbizottsági tagjával, a Népszabadság gyakori publicistájával és hirszerzo.hu alapító főszerkesztőjével együtt alapítója a neokonzervatív Hayek Társaságnak? Ennyit az elfogulatlanságáról, objektivitásáról.

2.) Tessék mondani, a Magyar Gárda feladata, kötelessége a parlagfűirtás? Ha ennyire zavarja Freud Vajkot a parlagfű, nosza, támogassa meg kicsinyt a monoki kezdeményezést – vagy, ami még jobb, Detonátor pontjait? (Esetleg a Jobbik népszavazási kezdeményezését is támogathatja.) A munkakerülő cigányok parlagfűirtásra vezénylése egy életre megoldaná az egész problémát.

3.) Idézzük Szabadosék mocskolódását: “a gárdisták fellépései nem a konfliktusok csökkentésének, hanem inkább azok kiélezésének irányába hatnak”. Tessék mondani, konkrétan hol éleződött ki a helyzet? Szegíny romákok megijedtek Galgagyörkön, mert nem lincselhették, gyilkolhatták meg a fehér Pölöskeiéket és szintén terrorizált, elüldözött fehér barátjaikat a gárdisták megjelenése miatt? Vagy Pátkán, ahol úgymond megtámadták a cigókat - amit aztán a Rendőrség hivatalos közleményben cáfolt, de ez nem akadályozza meg a mokkákat abban, hogy még ma is, a legfelsőbb, állami-fajvédő szinteken, terjesszék a hazugságaikat? A fényeslitkei késelés, amit cigókáink szintúgy (100%-ig hazug módon, ui. ennek rasszista alapját és esetleges Gárda-kapcsolatát is kategorikusan cáfolta a Rendőrség) a Gárda szemére vetnek? Esetleg “csak” az, hogy ahol a Gárda megjelenik, ott egy pár napig nem nagyon mernek az orkok bűnözni, és inkább otthon nézik az összerabolt, segílyke-százezrekből mellényzsebből kifizetett plazma TV-t?!

Ehh, nem is folytatom tovább. Szerencsére az eredeti cikk kommentárjainak (még úgy is, hogy az a szélsőlibsi zsIndexen jelent meg) túlnyomó többsége normális; az eredeti író mellett a szégyenletes helyesírású (egyáltalán: az ilyen elvégezte az általános iskolát? Egy jobb általánosból repült volna gyalázatos anyanyelv-ismerete miatt) weisz manfréd huba, partychoke és Pelso emelendő ki (jelen pillanatban, 91 kommentnél), mint elvakult, hazudozó fajvédők. Azaz: már itt is erős kisebbségben vannak a fajvédők, akiknek egy része meg láthatóan alulművelt és eszméletlen buta, de azért nyomatja a süket dumáját.

Kuruc.info – Arppi S.
Frissítés: a Sagschon Töhötöm nick alatt is futó, zsIndex-kedvenc, általuk a főoldalról sokszor linkelt “újságíróról”, weisz manfréd hubáról nem csak botrányos, “műveltégét”, “olvasottságát” bizonyító “helyesírása”, hanem azon hatalmas bukta miatt is érdemes szót ejteni, amit az In-Kal Security, mint a Magyar Gárda ellentettje témájában művelt.

Igen, érdemes meggondolni azt, hogy egy valóban félkatonai (fegyveres, de nem a magyar katonaság alá tartozó, ezért csak “fél”), ráadásul alkotmányellenesen (az Alkotmány kimondja: külföldi fegyveres erő nem működhet Magyarországon) működő szervezet, az In-Kal Security miatt miért nem nyüszítenek a balbiberálisok, a még csak nem is félkatonai (se nem fegyveres, se nem a katonaság alá tartozó) Magyar Gárda esetében meg miért igen.

Barátunk arra a kérdésre, hogy őt személy szerint miért nem zavarja az In-Kal Security, a következőt válaszolta (eredeti “helyesírással” idézzük):

“EMBER én erről nem tudok vitázni mert életemben nem hallotam erőll
De még soha nem baszogatak in-kalosok
viszont anno a szélsöjobbos zp-ekkel volt gondom”

Ez bizony akkora égés szegény weisz manfréd hubának, mint a Reichstag.  Talán mondanunk sem kell, hogy érdemi hozzászólást se ő, se egyetlen fajvédő nem volt képes összehozni a In-Kal Security vs. Magyar Gárda-ügyben, ezzel azt is elismerve, hogy, bizony, ha valamit itt be kell(ene) tiltani, az valóban a fegyveres, alkotmányellenes és sok esetben a Rendőrség feletteseként működő In-Kal Security – és nem a fegyvertelen, hatalom nélküli, soha senkit meg nem vert Magyar Gárda.

Delikvensünk üzent amúgy a kurucosoknak is, EZT az egyik fajvédő, a már említett partychoke által írt blogbejegyzést ajánlva figyelmünkbe. Természetesen a hihetetlen “művelt” bagázs ezt a cikket sem volt képes ordenáré helyesírási hibák nélkül összehozni. Pár hiba (a teljesség igénye nélkül):
építőjellegű, kiírtani, zártosztályszökevények, abberrált, kultúráltan, észbentartani

Ilyen komoly hibákat egy normális, művelt ember nem vét. De mit is várna az ember ettől a szélsőbalos-libsi bagázstól… Az “értelmiség”, ugyebár, és mindenki más mucsai paraszt. Szerintük.
2. Frissítés: fajvédőink, természetesen, nem riadnak vissza a legaljasabb hazudozástól sem. mendson például olyan “adatokat” dobott be, hogy a gárdisták 70%-a büntetett előéletű. Ekkorát hazudni még az egész botrányt kirobbantó, cionista HVG se mert, amikor pár középvezetőbe (akik azóta mind lemondtak és egy közülük, a HVG cikke miatt, öngyilkos is lett) belekötöttek. Ez az apró momentum is mutatja, hogy a fajvédők milyen pofátlanul, a tényeket, kvantitatív adatokat legalább két nagyságrenddel (!!!) meghamisítva képesek hazudozni.

A cikk eredeti szerzője, Freud Vajk is beböfögött egy olyan hozzászólást, aminek mondanivalóját már olyannyiszor megcáfoltuk:

Na, ez az, amit fajgyűlöletnek hívnak.
Emiatt vagyok képtelen tolerálni mindazokat, akik a cigánykérdést erőszakkal akarják megoldani.
(Kuruc.info: mégis, hogyan oldanád meg, nagyeszű, ha nem a cigányok na nem kiirtásával, “csak” befenyítésével – egyszerűen csak úgy, hogy alkalmazzuk rájuk a fehérekre is érvényes törvényeket? Mutass a világon egyetlen egy országot, ahol a kérlelés, pozitív diszkrimináció eredménnyel járt, és a mokkák nagy többsége beilleszkedett, iskolázott, adófizető, értékes részévé vált a társadalomnak! Csak egyetlen egyet! Ugye, hogy nem tudsz? Szegény finnek is milyen hatalmas pofáraesést produkáltak a saját cigóikkal: teletömik őket pénzzel, és mit kapnak cserébe? Egy hete például egy gyilkosságot és kettő, még mindig válságos állapotban levő sérültet. A cigányok túlnyomó többsége ott is, bármennyire is liberálisan viszonyultak hozzájuk, bármennyi pénzt öltek beléjük, épp ugyanúgy bűnöző, mint nálunk vagy bárhol máshol. Ennyit a kérlelős, befenyítést nem használó módszerekről…) 

Az iylen emebrek egymásra fogjanak fegyvert, ne a cigányokra. Aki harcolni akar, menjen Irakba. Menjen Afganisztánba.

A cigány is magyar, akár tetszik, akár nem. Magyarul beszél, gondolkodik - és el lehet hinni, ha nem olyan környezetben nőne fel (putri, gettó, cigánytelep, se iskola, se munka), nem is kezdene el lopni, betörni, stb.
(Kuruc.info: f*szt magyar. A (putris)cigány cigány, és még csak véletlenül sem tartja magát magyarnak, azaz gádzsónak. Csak akkor “magyarok” ők, ha elcsípik őket bűnözés közben. Azt meg nem is kommentáljuk, hogy “se iskola, se munka” – ezerszer megcáfoltuk ezeket. Nem csak a Kádár-rendszer KMK-ja, hanem a jelenlegi munkalehetőségek miatt is – lásd pl. EZT. Az iskoláról nem is beszélve: ma is lenne lehetőségük tanulni. Ma is ezermillió átképző tanfolyam van, ahol a cigókat pozitívan diszkriminálják, kőkeményen pénzelik és nem utolsósorban Nyugaton is(!) nagyon jól eladható szakmát - pl. hegesztő, burkoló - adnának a kezükbe. Az orkok nem élnek ezekkel a lehetőségekkel. Nem csak nálunk – sehol, a világon egyetlen másik országban sem. Finnországban sem, ami pedig a világ legjobb közoktatásával rendelkező állama, és a nemcigány, gádzsó finnek megérdemelten az egész világ legiskolázottabb emberei, így azt se lehet mondani, hogy a finn tanárok felkészültsége, elhivatottsága hibádzik vagy kotraszelektáltak lennének – ami Magyarország kapcsán a fajvédők kedvelt “érve”. Az anyagi feltételekről [az iskoláik felszereltségéről, a körülményekről stb.] nem is beszélve. A cigányaik pedig? Ugyanolyan analfabéták, mint nálunk vagy bárhol máshol. Ha valaki nem hiszi, ITT van erről a legújabb, hivatalos statisztika.)

Eddig alig olvastam olyan hozzászólást, ami nem megregulázni akarná a cigányokat. (Kuruc.info: még egyszer megkérdezzük: mit kell, lehet, érdemes csinálni a cigókkal, hogy befejeződjön az ámokfutásuk? Egyetlen egy olyan ötletet mondj, amit valahol már kipróbáltak, és bizonyított, azaz integrálta a cigányok többségét! Egyetlen egyet!) Pontosan olyan, mint Girodano Bruno és az egyház: ha elégetjük a könyveket és a tudósokat, attól még a Föld kerek!

Ha az utolsó cigányt is kiírtották (sic!), vajon jönnek a kínaiak? A vietnámiak? A feketék? A zsidók? A melegek?
  (Kuruc.info: “kiírtották” az eredetiben. Plusz, a szokásos hazudozás, amire megint csak a szokott történelmi, ill. jelenkori párhuzamot tudjuk említeni: a gazdag, sok tekintetben világelső finnek aztán tényleg nem szorulnak rá, hogy bárkit gyűlöljenek. A II. Világháború során se adták ki a zsidaikat a náciknak, ennyire “rasszisták”. Mégis gyűlölik a cigányokat. Hogy lehet az, hogy a zsidaikat megvédték, a mokkáikat viszont az első adandó alkalommal felkoncolnák? Csak nem azért, mert a (putris)cigányok igenis, náluk is, a viselkedésükkel, bűnözésükkel rászolgáltak a finnek megvetésére, gyűlöletére?!)

... és ki marad ebben az országban akkor? Az örjöngő (sic!), kopasz nácik végül egymásnak fognak esni, mert bebizonyosodik, hogy az egyik csak 3/4 részben magyar és az ükapja valahol német volt, esetleg szláv?  (Kuruc.info: “örjöngő” az eredetiben. A tárgyra térve: a radikális jobboldal jó részét ma is bevallottan svábok, tótok és hasonló, “idegen” kisebbségek adják. Lásd még alább.)

Olyan, hogy "tiszta magyar", nem is létezik! Mondjatok nekem egy "genetikailag" tiszta magyart! Áltudományos baromság. (Kuruc.info: a szokásos ballib hazudozás, amivel megpróbálják a jobbradikálisokat nevetségessé tenni, arra hivatkozva, hogy “ugyan már, mit magyarkodtok, hisz a származásotok nem is magyar”. Ahogy Tomcat is megfogalmazta idevágó, hihetetlen találó cikkében [valaki el tudná küldeni az URL-t? Nem találjuk], a magyarság, hazafiság nem származás, hanem világnézet, öndefiníció kérdése. Egy sváb, tót is lehet 100% magyar – amit pl. az is bizonyít, hogy az Aradi Vértanúk között is nagyítóval kell keresni a magyar nevűeket… Mellesleg ez pont a balliberálisok kedvenc vesszőparipája is: “mindenki az, aminek vallja magát”. Vagy az csak az “üldözött” kisebbségek esetében igaz, a magyaroknál nem?!)

Ennyi fajgyűlölő, homofób faszt, te jó ég... ne itt vezessétek le az agresszivitást! (Kuruc.info: ez mind érv, cselekvési elképzelés? Nagyon harmatos vagy, barátocskám…)"