Közismert tény, hogy hiába zsideszes Járóka Lívia EP képviselő, Mohácsi Vikike jó barátjaként jóban-rosszban vele tart és általában vele (SZDSZ) szavaz. A nevezetes, az olaszok mellett a magyarokat messze a legrasszistábbnak nevező, szocialista, liberális, kommunista és zöld európai egységben létrejött határozat* ellen sem szavazott (tartózkodott csupán), összes néppárti képviselőtársával szemben.
A zsIndex Polidili bennfentesei azt állítják, hogy Járóka és Mohácsi Viktória jóbarátok, ezért szavaznak általában együtt, és ezért mocskolják, nácizzák együttes erővel Magyarországot. Tényleg nem értem, hogy a Zsidesz miért tűri meg ezt a Magyarországot besározó tetvet EP parlamenterként. Nincs jobb, alkalmasabb káderük a díszcigány posztjára?!

*: ITT a sztori; szolgálati közlemény: a cikket nem dátumoztuk előre, hasonlóan sok más júliusi-augusztusi dátumú, csak szeptemberben feltöltött cikkhez; emiatt még viszonylag kevesen olvasták. Nyomás megtenni, érdemes!

Járóka most is lankadatlanul uszít. Lássuk legújabb mocskát:

"Járóka: Meg kell törni a szegénység ördögi körét
2008. szeptember 29. 14:58
 
MNO
Ma kezdődött Párizsban az európai esélyegyenlőségi csúcstalálkozó, melynek idén az Európai Unió soros elnökségét betöltő Franciaország a házigazdája. Járóka Lívia, az Európai Néppárt fideszes képviselőnője a szakmai tanácskozás egyik fő szónokaként plénumhoz intézett üzenetében az oktatási szegregációra hívta fel a figyelmet, mert ez a roma gyermekeket sújtó egyik legkomolyabb jogsértés, ráadásul érvényesülésüknek is ez a legsúlyosabb akadálya.
(Kuruc.info: mit nevez érvényesülésnek? Azt, hogy nincs kitől elrabolni a pénzt, az uzsonnát, ha nincs fehér a suliban?! Mert tanulni azt nem akarnak a deviáns cigánykölykök.)

A magas színtű konferenciát – a francia elnökség nevében – Xavier Bertrand francia foglalkoztatási és szociális miniszter, illetve Vladimir Spidla, a foglalkoztatásért, szociális ügyekért és esélyegyenlőségért felelős európai biztos nyitotta meg.

A tanácskozásra meghívottak között a kormányok, az európai szociális partnerek és az esélyegyenlőség területén legjelentősebb európai jogvédő és civil szervezetek képviselői foglaltak helyet.

Járóka – a Fidesz EP-képviselőcsoportjának sajtóirodája szerint – figyelmeztetett, hogy munkafelvételnél tapasztalható megkülönböztetés mellett (Kuruc.info: Járóka hazudik. Lásd EZT a hivatalos tanulmányt & statisztikát) a romák elsősorban alacsony iskolázottságuk folytán szorulnak ki a munkaerőpiacról. „A roma fiatalok túlnyomó többségének nincs középfokú végzettsége, és a rossz minőségű alapfokú oktatás következtében csak jelentéktelen részük szerezhet felsőfokú végzettséget.? Járóka továbbá hangsúlyozta, hogy mint alapvető emberi jog az oktatásnak kulcsfontosságú szerepe van az egyéb emberi jogok érvényesítésében. A roma gyermekek korai oktatásába való befektetés az európai uniós tagállamok gazdaságának megerősítését jelentheti. A képviselőnő szerint szükséges ezen összefüggéseket a legszélesebb körben – romák és nem romák között is – tudatosítani. Ugyanis minél korábban kezdi meg a roma diák az iskolát, úgy nőnek az esélyei arra, hogy a munkaerőpiac termelékeny tagjává váljon; a jövedelem és a fogyasztás után fizetett adókon keresztül pedig hozzájárulnak a nemzeti költségvetéshez.

„A romáknak európai uniós állampolgárságuk jogán biztosítani kell a minőségi oktatáshoz való jogukat és garantálni kell az alacsony színvonalú és elkülönített oktatásuk felszámolását” – emelte ki Járóka Lívia. (Kuruc.info: Gyengébbek kedvéért: ez a büdös cigány is azt akarja, hogy akár fegyverrel, törvényileg is összekényszerítsék a tanulni vágyó fehért a deviáns, tanulni még csak véletlenül sem akaró, szó szerint tetves, büdös, mosdatlan cigánnyal) A képviselőnő szerint szükséges az Európai Unió cél- és cselekvésorientált összefogása az iskolai deszegregációs folyamatok azonnali felgyorsításához, ehhez a meglévő és a tervezett antidiszkriminációs direktívák helyes betartatása alapvető fontosságú. „Meg kell törni a szegénység, a szegregáció, a munkanélküliség ördögi körét, meg kell adni a roma gyermekeknek a demokratikus tér adta lehetőségeket, hogy teljes jogú polgárként járulhassanak hozzá Európa jövőjéhez” – követelte Járóka. (Kuruc.info: Járóka, te tetű, mondd már meg, melyik országban sikerült integrálni benneteket? Még a finneknek is belétek tört a bicskájuk, pedig – gazdagok lévén – irdatlan sok pénzt pumpáltak belétek, a lehető legjobb tanárokat, iskolákat biztosították nektek. Az eredmény? Közismert...)

A mindenki számára biztosítandó „esélyegyenlőség európai évének? jegyében a tavalyi berlini találkozó óta évente megrendezésre kerülő európai esélyegyenlőségi csúcs célja, hogy egyedülálló fórumot biztosítson az európai és tagállami szinten kitűzött esélyegyenlőség és megkülönböztetésmentesség céljainak előmozdításához."

Kuruc.info
Ui.: Mi nem úgy képzeljük a szegregációt, hogy barnabőrű gyerek be se tehesse a lábát az iskolákba. Viszont amelyik évekre vissza van maradva agyilag, meg pláne az agresszív állatok, igenis legyenek elkülönítve. Vannak határok, amiket ha átlép valaki, igenis el kell távolítani a normális iskolákból. Vérlázító hogy késes gyilkosok, nemi erőszakolók fenyegetik a gyerekeinket a MI adónkból fenntartott iskolákban. Az aljacigánytól vagy el kell venni a gyerekét ahogy megszüli vagy tudjuk sajnálni, de sorsukra kell őket hagyni. Ez a politikusok felelőssége, nem a mienk vagy a gyerekeinké. Semmiképp nem szabad tűrni,  hogy a magyar gyerekeket feláldozván akarjanak belőlük embert faragni, pláne hogy ez nem is sikerül. Amikor megszületttek oda ahova, megpecsételődött a sorsuk egy életre. Kivétel ez alól tízezerből egy, amelyikből csoda folytán ember lesz. Nem az integráció miatt, hanem veleszületett belső erejének következtében. (pl. Orsós Zsuzsanna)

Igazából ha egy 12 éves cigánygyerek lemészárolna öt osztálytársát, semmi nem történne. Börtönbe nem lehetne zárni, így hát maradna az iskolában mert az ő jövőjére vannak tekintettel. És ha a következő két évben még legyilkol  pár gyereket, az se baj, ezt is megkockáztatják. Hát a kurva anyjukat kockáztassák meg a saját kölkeiket a cigányvédők. Egyébként is, gyilkosért ártatlant feláldozni? Debilért az  értelmest? Hol élünk?