"Lakossági kezdeményezés keretén belül aláírást gyűjtünk. Célja:

Kiskunlacháza alább felsorolt polgárai, messzemenően egyetértenek Dr Répás József polgármester nov.28.- "Elég volt" elnevezésű erőszakellenes demonstrációjával, és köszönik polgármesterük őszinte beszédét, következetes, odaadó munkáját. Mi továbbra is számítunk rá, mint ahogy ő is számíthat ránk. Kérjük, folytassa elkezdett munkáját!


Hozzáteszem, hogy az aláírásgyűjtés teljesen hivatalos, tehát minden aláíró vállalja nevét, és egyéb szükséges adatait. Idáig sem könnyű ám eljutni!) 08.05-kor, tehát az első 30 percben kb.30-50 aláírás gyűlt össze. Ami az ívről lemaradt: Tiltakozunk a ferdítések ellen, és nem tűrjük, hogy minket, illetve titeket félrevezessenek. Az előző héten az illetékesek pletykának, és uszításnak titulálták a tettesekről szóló híreket. Mára realizálódott a Sztojka família elsődleges szerepe, a fekete Audi valósága, és minden, ami eddig kérdés volt a nyomozók számára. Kérdés volt?

Egyébként meghalt Sztojka Miklós, a tettesek apja gyógyszertúladagolásban. Pedig a mentők megint siettek. Sajnálom a halálát, mert a tegnapi Hír TV által közölt riport után nem ez a fajta befejezés dukált  neki. Ő elmenekült a bosszú elől, ez pedig azt jelenti, hogy megérzett valamit!"