A családja szeme láttára verték

Súlyos koponyasérüléseket szenvedett a Magyar Gárda egyik alapítója, Sz. Attila, akinek vecsési házába tegnap hajnalban betört négy ember, majd a családja szeme láttára agyba-főbe verték. Az áldozat felesége szerint az elkövetők romák voltak. A rendőrség a gyanúsítottak közül egy embert elfogott. (Kuruc.info: más forrás szerint a hazafi nem gárdista, de végül is nem ez a fontos, hanem a tomboló cigányterror)

„Most magyarkodj te rohadék!” - üvöltötték a földön fekvő Sz. Attilának. Az áldozat felesége a Magyar Hírlapnak elmondta, hogy a hajnali órákban zajra lettek figyelmesek, de arra sem volt idejük, hogy emeleti hálószobájukból a földszintre lemenjenek.

„Az elkövetők olyan erővel törték ránk a hálószoba ajtaját, hogy az kettértört, a férjem pedig azonnal a földre zuhant. A támadók sállal fedték el az arcukat, de biztos vagyok benne, hogy romák voltak.” Sz. Attilát - aki a Magyar Gárda alapító tagja - mintegy négy percen keresztül viperával, és feszítővassal ütötték, verték, és közben azt kiabálták, hogy „most magyarkodjál - idézi fel az esetet az asszony.

Az elkövetőknél két lőfegyver is volt, egyiket rá, másikat férjére fogták. A szörnyű jeleneteket végignézte hat éves kislányuk is, a férfi nyolcvanhat éves nagymamáját pedig felvonszolták az emeletre. Az ütlegelés után pénzt követeltek az elkövetők, százötvenezer fortintot átadtak nekik, ezután azt mondták, hogy „tudjuk, hogy örököltetek, mi azért jöttünk.” Miután a megtámadott család közölte, hogy senki nem halt meg, aki után örököltek volna az édesanya arany nyakláncát, és karkötőit leszakították.

Csak rablás miatt jár el az ÁVH a magyarellenes cigányrasszisták ellen
A támadók az öt éves kislány kivételével mindenkit összekötöztek, a szájukat is leragasztották. A vecsési rendőrök az egyik férfit hamar elfogták, aki azt mondta, hogy ő csak sofőr, nem volt bent a házban. Ezzel szemben a megvert férfi felismerte benne az egyik támadóját, aki pisztolyt fogott rájuk. Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese lapunknak elmondta, hogy rablás miatt indult eljárás (Kuruc.info: gyilkossági kísérlet, személyi szabadság korlátozása, antimagyar, rasszista cselekmény miatt természetesen nem). Az őrizetbe vett 38 éves gyanúsított korábban rablás, lopás, hivatalos személy elleni erőszak, és emberölési kísérlet miatt volt büntetve. (Kuruc.info: …és természetesen nem kapott tényleges életfogytot, és természetesen visszaeső, ahogy a cigány bűnelkövetők döntő többsége. És ez nem csak a mi állításunk, hanem hivatalos spanyol visszaesési, bűnismétlési statisztikák is alátámasztják) Sz. Attilát súlyos koponyasérlüsékkel megműtötték a fővárosi Merényi kórházban.
(Magyar Hírlap nyomán)