Valami hihetetlen, hogy mennyire nem áll helyzete magaslatán a magyarországi rendőrség. Most, hogy már tudjuk (lásd a Függelékben szereplő cikkben az ezzel foglalkozó részeket), hogy az eltűnt lány(t) egész biztosan nem esett / ugrott / dobták a Dunába, még csak meg sem próbálják feltérképezni, hogy milyen autók jártak a Lánchídon. Hogy miért? Idézem a cikket: "a rendőrségben is felmerült, hogy a lány esetleg emberrablás áldozata lett. A magyar jog szerint azonban nyomozás ilyen esetben akkor indul, ha váltságdíjat is követel valaki, ilyen azonban ebben az ügyben nem történt".

Ezt a “jognak” és “törvényeknek” nevezett maszlagot jobb lenne már kihajítani az ablakon, és korszerű, a megugrott bűnözéssel szinkronban lényegesen szigorúbb, kiskapuktól mentes szabályokat hozni, nem gondolják a Kedves Olvasók?

Természetesen azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy derék rendőreink jól tudják, az lányrablók túlnyomó többsége cigány, akik aztán, rendesen drogon tartva és tudatát teljesen elnyomva droidkurvává teszik áldozataikat. Emiatt aztán nem is fognak váltságdíjat követelni: nem az azért leakasztható pénzért rabolnak. Hihetetlen a rendőrség hozzáállása a dolgokhoz. Még azt is bevállalják, hogy, ha van esze, ebből világraszóló botrányt fog csinálni a lány apja, amelynek eredménye az lesz, hogy se turista, se cserediák nem mer majd idejönni, ami iszonyatos bevételkieséssel jár, ill. egyetemeink visszaminősülésével, a magyar diákok külföldi tanulásának ellehetetlenülésével. Hát, gratulálok, még ezt is bevállalják, csak hogy ne kelljen igencsak valószínűsíthetően lányokat szajhának elrabló cigányok ellen nyomozni...

Ami ebben az országban folyik, egész egyszerűen katasztrófa. Ahogy előző, kapcsolódó cikkünkben is írtuk, ma már csak abban bízhatunk, hogy a nemzetközi felháborodás miatt a rendőrség összeszedi magát, és megindítja a nyomozást. Ha meg nem teszi, akkor szépen idejön a magyarnál valszeg ezerszer tökösebb (különösen akkor, ha az érinthetetlen, nyomozhatatlan, ugyanakkor a lányrablási bizniszben erősen benne levő Száva-klánról van szó) francia rendőrség, esetleg az Interpol, és nyomoznak majd ők. Valszeg nem fognak kesztyűs kézzel bánni Száváékkal, és legalábbis az utolsó szegig felforgatják a cigánytelepeket vagy az oroszlános-rózsaszín mokkapalotákat. Ott lesz szegény lány valahol, ebben egészen biztos vagyok.

Holnap csendes megemlékezés a lányról
a BKE-n

Idézzük EZT:

Mi történt az eltűnt Ophélie-vel? Hol vagy Ophélie?

Ha Ön is szeretné kifejezni érzéseit a már két hete eltűnt francia Erasmus-os hallgató, Ophélie Bretnacher eltűnésével kapcsolatosan, kérjük vegyen részt a csendes, nyugodt gyülekezésen, melyet a Hallgatói Önkormányzat és az ESN Corvinus Diákszervezet hirdet meg.
Helye: Főépület AULA (Kuruc.info: a BKE-ről, közismert nevén a Közgázról van szó)

Ideje: December 18. (csütörtök) 12:40 (nagyszünet)

Kíváncsiak vagyunk, szóba kerül-e a gyűlésen az, hogy most, hogy a Dunában sem találták meg a lányt, ill. hogy nem követelnek érte váltságdíjat, a legnagyobb sansza a cigányok általi elrablásnak van... Várjuk esetleg ott levő, kilátogató stb. olvasóink beszámolóit.

Kapcsolódó:
Az egész világot mozgósítani akarja a valszeg cigók által elrabolt francia diáklány apja  
A.S. – Kuruc.info
Frissítés (dec. 18. 15.35): Egy olvasónk helyszíni jelentése a Közgázról: "Közgázos megemlékezés

Sziasztok, Kurucok!

A mai közgázos megemlékezésről szeretnék írni a francia lánnyal kapcsolatban.

A média jelenléte a vártnál erősebb volt (InfoRádió, EchoTV, RTLKlub, TV2 stb), összesen 7 kamera pásztázta az "eseményeket". Annyi történt, hogy az egybegyűltek körbeálltak, megfogták egymás kezét, a fotósok és kamerások pedig megörökítették őket. Osztogattak a lány képét tartalmazó matricákat, amiket az emberek a kabátjukra ragasztottak. Nem volt semmilyen beszéd.Viszont beszélgettem néhány jelenlévővel, akik találkoztak Ophélie-vel, vagy egy buliban voltak vele az ominózus éjszakán, és az a véleményük, hogy itt bizony emberrablásról van szó. A buliban nem sértette meg senki, két hét múlva utazott volna haza, évek óta párkapcsolatban élt, és valószínűleg nem egy karnyújtásnyira az úttesttől - pláne a híd elején - hagyta volna el a táskáját, ha a Dunába akar ugrani.Egyébként, sokan még arról sem tudtak, hogy a rendőrség már nem nyomoz.

Szebb jövőt!"
Frissítés (dec. 19. 10.11): Olvasó: "T. Szerkesztőség!

A hírhez csak annyit tennék hozzá, hogy nyilvánvalóan fel van fújva az ügy, hiszen rengeteg külföldi, köztük egyetemisták esnek áldozatul bűnténynek Magyarországon, vagy tűnnek el nyomtalanul. (Kuruc.info: ez utóbbi sajnos igaz; lásd pl. legújabb Zsaru-idézetünket – és ez csak egy a sok közül) A kérdés az, h miért fújják fel annyira az ügyet. Teszem hozzá, tényleg kezd mindenkinek sok lenni, hogy (a holokauszt mellett) már a csapból is a lányról szóló hírek folynak, pár napjatöbb száz hallgató vonult az egyetem HÖK-irodájához, hogy valamit csináljanak már, mert sok. Plusz érdekes, hogy a rektor maga üzenget az egyetemi Kommunikációs Irodával, hogy a diákok menjenek megemlékezni, stb. Véleményem szerint a kormány az egyetemmel akarja kinyalatni a franciák seggét, mert annyira impotens a rendőrség, hogy ennyit sem tud kideríteni. (Kuruc.info: az, szerintem, pozitív, hogy ekkora a felhajtás, mert ezzel egyrészt nemzetközi szinten is fel tudjuk hívni a figyelmet a magyarországi cigánybűnözésre, ill. arra, hogy a rendőrség b*szik valamit is tenni, másrészt, a lány szempontjából is hasznosabb, ha a cigánybűnözőknek, szávavincéknek nem "lefekvő", azokat nem hímestojásként kezelő külföldi – pl. francia – nyomozók veszik kezükbe az ügyet.)

Viszont más, ami érdekes az üggyel kapcsolatban: Látszott ugye a térfigyelő kamerák felvételein, hogy elindult haza a lány, felment a hídra, a túloldalt viszont már nem jött le. Kérdem én: ha szinte egyértelmű hogy nem ugrott le a hídról, akkor az a feneképzett, mindig szakszerűen intézkedő rendőrségünk vajon miért nem keresi meg rendszám után az összes hídra felhajtó autó tulaját? Éjjel 3kor nincs akkora forgalom egy kétsávos hídon, hogy ezt ne lehetne megtenni és a rendőrségnek igen fontos az ügy . Állítólag... Bár nekem van egy nagyon rosszmájú elképzelésem, mégpedig az, hogy ha cigányok tuszkolták kocsiba a lányt, (márpedig az emberrablásnak lássuk be, elég nagy a valószínűsége) akkor tényleg nem lehetne elsumákolni már a nyugat irányába sem, hogy nálunk bizony állandó terrorban tartja a magyar többséget a cigányság. (Kuruc.info: pontosan!) Főleg a KKlacházi eset után elég egyértelmű lenne a helyzet odakint is. A franciákat pedig lerasszistázni úgy ánblokk, (mint mostanában a magyarokat szokás) egy szaros SZDSZ nem teheti meg. Ráadásul tudjuk, hogy ha cigány az elkövető, sanszos, hogy sosem derül ki az igazság. Ezt meggondolandónak tartom, igaz csak személyes vélemény.

Szebb jövőt!"
Kuruc.info: többek között a zsIndex cigánytopicjában már jó ideje tervezi a jónép, hogy angol nyelven indít egy oldalt, amelyre a magyarországi cigánybűnözés tényeit, híreit tennék fel (kb. akkora alapossággal, mint a Kurucra), hogy Európában ne csak a cigányfajvédők hangja hallatsszon. Nem kizárt a mi együttműködésünk sem ezekkel az emberekkel – vagy az, hogy az adott angol hírfolyamot egyenesen mi fogjuk írni, persze visszafogottan és kulturáltan, "férgezés", "tetvesezés" nélkül, kizárólag a tényekre, statisztikákra koncentrálva. Reméljük, lesz a dologból valami. Esetleg, ha valaki a fordításba be tud segíteni (pl. nagyon-nagyon-nagyon jól beszél angolul, és van is kis szabadideje), kérjük jelezze.
Frissítés (dec. 19. 14.06): Olvasó: "Elképesztőnek tartom a rendőrség hozzáállását.

"A magyar jog szerint azonban nyomozás ilyen esetben akkor indul, ha váltságdíjat is követel valaki, ilyen azonban ebben az ügyben nem történt..."

Aha, ezt majd akkor hiszem el, ha pl. egyik napról a másikra nyom nélkül eltűnik mondjuk Baja Ferenc vagy Magyar Bálint, esetleg más árnyékba bújt politikai maffiózó, és a rendőrség valóban csak arra vár, hogy valaki váltságdíjért jelentkezzen...
Hát én meg biztos vagyok benne, hogy a nevezett elvtársak egyenlőbbek egy francia diáklánytól, és a rendőrség addig nyomozna, míg valakit meg nem gyanusíthat.
"
Frissítés (dec. 19. 14.28): Olvasó: "A bicska kinyílik az ember zsebében! Már csak ennek az egy embernek a megmentése érdekében, ha bajban van, azonnal össze kellene hívni a törvényhozó csürhét, és addig haza nem engedni őket, amíg ezt a köcsög előírást, vagy jogszabályt meg nem szüntetik. Szerintem egész gyorsan meg tudnák oldani, sürgősséggel ki is tudnák hirdetni az Agyar Közlönyben, és még haza is érnének édes pici kislányaiknak a kajácsonyi ajándékot átadni.

De azért felmerül az emberben a kérdés, vajon a mi drága rendőrségünk, amely a nép verése kapcsán világraszólóan rugalmasan tudta kezelni a rendőrségi törvényt, vajon a mi érdekünkben nem volna erre képes?

Ebből az állítólagos magyar jogból az következik, hogy Mo-n jogszerúen lehet embereket rabszolgának elrabolni, illetve kockázatmentesen, mert mivel nem kérnek a rabszolgáért váltságdíjat, ezért nem is fognak nyomozni utána.

Szerintem a rabszolgatartóknak rendőrökkel kéne kezdeni, mert legalább munkaruhára se kéne költeniük.

Csodálkoztunk pár hónapja a Hír TV riportján, amiből kiderült hogy cigányok rabszolgákat tartanak.
(Kuruc.info: kapcsolódó: Hihetetlen durva videó: cigány rabszolgatartók) Hát most már nem csodálkozunk. Törvényes oszt' kész."

Függelék: A zsIndex eredeti cikke:

Továbbra sincs nyoma az eltűnt francia lánynak


A rendőrségnek továbbra sincs információja a december 4-én Budapesten eltűnt 22 éves francia diáklányról. A Ferencvárosban megvert és megerőszakolt amerikai diáklány ügyében akkor várható gyanúsítás, ha a DNS-nyomok egyeznek az ügyben kihallgatott személyekével.


A Budapesti Corvinus Egyetemen tanuló Ophélie Bretnacher december 4-én hajnali fél háromkor indult haza egy pesti szórakozóhelyről budai albérletébe. Táskáját – benne a lány irataival és mobiltelefonjával – hajnali fél négykor a Lánchídon találta meg két külföldi diák. A lánynak nyoma veszett.

A rendőrség közel száz embert hallgatott ki az ügyben, köztük a francia lány közel negyven diáktársát is. Az adatgyűjtést nehezíti, hogy vizsgaidőszak van, és a külföldi hallgatók egy része hazautazik, mondta az Indexnek Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szóvivő hangsúlyozta: a rendőrség nem nyomoz az ügyben, mert egyelőre semmilyen adat nem merült fel arra, hogy a francia lány bűncselekmény áldozata lett. Az ügyben ezért egyelőre közigazgatási hatósági eljárás folyik.

Természetesen a rendőrségben is felmerült, hogy a lány esetleg emberrablás áldozata lett. A magyar jog szerint azonban nyomozás ilyen esetben akkor indul, ha váltságdíjat is követel valaki, ilyen azonban ebben az ügyben nem történt, mondta Tafferner Éva. 


A szóvivő cáfolta azokat a sajtóhíreket, hogy köztéri kamerák felvételei szerint a lány a Lánchídon sétált volna. A pesti oldalon lévő kamerák a Roosevelt teret mutatják, s az látható, hogy december 4-én Ophélie Bretnacher a Lánchíd irányába sétál.

Az elmúlt napokban búvárok átvizsgálták a Lánchíd környékét, sőt szonárral egészen Dunaújvárosig átnézték a Dunát, de holttestet nem találtak.


Előbbre tart a vizsgálat a IX. kerületben megvert és megerőszakolt amerikai diáklány ügyében. Az amerikai lány december 6-án éjjel egy esti fürdőzésből tartott haza barátaival, majd útjaik elváltak a Bakáts téren. A lányt ezután ismeretlenek megverték, majd megerőszakolták. A meztelen amerikai lányt egy taxis vitte be a rendőrségre.

A rendőrség a taxisok, buszvezetők, járókelők meghallgatása, illetve a térfigyelő kamerák felvételi alapján négy embert hallgatott ki. A rendőrség közlemény szerint ők összefüggésbe hozhatók a bűncselekménnyel. Tafferner Éva az Indexnek annyit árult el róluk, hogy négy férfiról van szó.

Gyanúsítás az ügyben akkor várható, ha a rögzített DNS-nyomok egyezést mutatnak a kihallgatott személyekével, mondta a rendőrségi szóvivő.

Az angol nyelvű pestiside.hu-nak egy Budapesten élő kanadai nő két olyan esetről számol be, amikor a VI. kerületben nőket támadtak meg, miután hallották, hogy angolul beszélnek. A kanadai nő azután költözött el a Budapest Sportaréna közelében lévő lakásából, miután ismeretlenek arra próbálták rávenni az utcán, hogy szálljon be az autójukba. A VI. kerületi rendőrségre nem érkezett bejelentés ilyen esetekről, mondta Tafferner Éva.