Eredetileg írtuk (febr. 9. 15.46): Számtalanszor foglalkoztunk már a Hírszerző díszcigányával, Balogh Artúrral (legutóbbi cikkünk ITT). A tegnapi kivégzéssel két írásában is foglalkozott (eredeti ITT és ITT; vannak olvasói hozzászólások). Ezeket idézzük és kommentáljuk. Figyelem! Ha már megittuk a napi kávénkat, ne olvassunk tovább!

1. cikk: Nem a cigányok szúrtak először képletesen szólva!

A gyilkosság az gyilkosság.
Ezen nincs mit szépíteni és remélem elkapják a tetteseket.
Részvétem a hozzátartozóknak.
Ez tudom , hogy most nem sokast segít, mégis kötelességemnek érzem , hogy legalább én a Cigány megszólaljak ebben az esetben.
Remélem megkapják a méltó büntetésüket.

Mégis mi vezetett ide?

Kin csattant az ostor!
A nacionalizmus ostora.
Immár nemzetközivé vált a magyar nacionalizmus káros hatása.

Akkor kezdődött mikor a rendszer változásnál a cigányt rúgták ki először a munkahelyéről azért mert cigány, és ha netán dolgozni akart akkor meg nem vették fel mert cigány. (Kuruc.info: barátom, nem azért rúgták ki, mert cigány, hanem mert nem dolgozott rednesen, lusta volt, lógott, lopott. Miféle gazdasági érdeke fűződne egy munkaadónak ahhoz, hogy pont a jó munkaerőtől szabaduljon meg, csak azért, mert más a bőre színe?!)

A többség összesúgott a cigány háta mögött ha végig ment az utcán, ha felvételizni ment rá írták a lapjára a C betűt. (Kuruc.info: 1.) “végig ment”, “rá írták” stb. az eredetiben. Vesd össze “értelmiségi roma”. 2.) nem írták rá.)
Gondolták egy cigány nehogy már Itt ezen a munkahelyen dolgozzon.
A cigányt teljesen kitaszították.
A többség nem figyelt a következményekre sőt csendesen helyeselte a cigányok kitaszítását. (Kuruc.info: ok-okozat, hatás-ellenhatás. Megdolgoztatok érte az évszázadok folyamán, na.)
A politika meg egyenesen kihasználta a bablevesért megvehető szavazatokat, apró pénzért megvette a cigány vezetőket.
Azt gondolták a cigány társadalom legyen úgy meg ahogy akar. (Kuruc.info: ebben az egyben igazad van – a politikai vezetés a főfelelős azért, hogy nem keményített be veletek szemben, és nem csinálta ugyanazt, mint a szlovákok vagy az olaszok.)
Az alkotmányra fittyet hánytak. (Kuruc.info: megint azzal a süket dumával jössz, hogy részarányos parlamenti képviselőséget követeltek? Mire fel? Hiszen alig van egy-két diplomás roma. Még a szellemi vezetőitek – mint pl. Rostás-Farkas György – is elképesztően sötétek – lásd pl. a nevezetes 1000 évvel ezelőtti indiai angol kávéházas hegedülés-sztoriját)

Tehát a többség folyamatosan szíven szúrta a cigányságot.

Ezeknek mind egyenes következménye a bűnöző életmód. (Kuruc.info: és nem az, hogy észreveszi magát az adott kisebbség, és “csakazértis” alapon keményen hajt, tanul, dolgozik, hogy elfogadtassa magát a többséggel. Nézzük meg pl. az erdélyi vagy a felvidéki magyarság kérdését. Kezdetben sokkal inkább utálták őket a románok, mint az ottani cigányokat. Mára ez megfordult – lásd pl. a legújabb felvidéki felméréseket ITT. Tán csak nem azért, mert a magyar kisebbség nem bűnöző, szemben a cigánnyal, és pár évtized alatt még a legsötétebb többségivel is elfogadtatta magát – éppen a cselekedetein keresztül?!)
Ez már öröklődik. (Kuruc.info: mi, a cigánybűnözés? Még a végén maga Balogh Artúr fog génekben átadódó bűnözésről beszélni…)
És öröklődni fog, mert nem törekednek a probléma gyökerének a kigyomlálására.

Most is a rendőri erőtől várja a megoldást. (Kuruc.info: eleget adtunk nektek – Kádár alatt tanulhattatok, bizonyíthattatok volna. Nem tettétek, ahogy most sem teszitek pl. Finnországban, ahol éppen ugyanolyan iskolázatlan, bűnöző csürhe vagytok, mint nálunk. Abban az igen gazdag Finnországban, amelynek a közoktatási rendszere ingyenes és világelső... Kinek a hibája?)

A cigányok a saját házukba zárják be és ott csendesen haljanak éhen. (Kuruc.info: miközben Sztojkának és társainak huszonX évesen már többmilliós járgánya van…)

2. cikk: Sztojka és Rafael kezébe Ti adtátok a gyilkolóeszközt!

Az , hogy a cigányok számára nem maradt más független véleményforrás csak ez a blog mindent elmond a cigányság elnyomottságáról. (Kuruc.info: ha már politológus vagy [lennél], Artúr, legalább a tényekkel legyél tisztában. Például épp ma idéztük a Pannon Roma-blog legújabb, igen korrekt cikkét a ZOOM-ról. Még ezt sem ismered? Ennyire “tájékozott” vagy?!)
A cigány hírportálok inkább a hírekre összpontosítanak érthető okokból és kevésbé a véleményekre.

Köszönet a Hírszerzőnek, hogy legalább Ők megpróbálnak független és szabad teret adni egy értelmiségi cigány véleményének. (Kuruc.info: “értelmiségi cigány”? Hát igen, ha nálatok Rostás-Farkas György főideológus-“értelmiségi” lehet, akkor már értem, miért nevezed magad annak...Az állítólag magára adó, “színvonalas” Hírszerzőnek meg külön gratula, hogy Téged futtat, Te vagy náluk a díszcigány. Nem volt jobb?)

Bár engem nem hiszem, hogy valaha Havas úr meghív a műsorába , mert velem szemben megégne nem úgy, mint a cigányvajdák körében. (Kuruc.info: 1.) ERRE a kifejezetten ajánlott Havas-műsorra utal. 2.) szerintem beszélj Havassal, biztos meghív, legalábbis az intellektuális kihívás kedvéért. Végül is, van neved, Artúr, ismernek [az más kérdés, hogy az olvasóid 99,9%-a csak nevet rajtad], és az egyik legjelentősebb ballib hírportál, a Hírszerző díszcigánya vagy. Rajta!)

Apropó a cigányvajdákat is a nyakunkba akarják varrni, akiknek semmi hatáskörük nincsen, és nem is volt, hiszen a cigányok csak kis százaléka Oláh cigány. (Kuruc.info: már megint ez a romungró vs. oláh vs. beás megkülönböztetés. Vegyétek már észre, hogy mindez nem érdekel bennünket. Az érdekel bennünket, hogy a cigányok úgy általában bűnöznek-e vagy sem. És, sajnos, a nagy átlag az bűnözik. A finnországi rendőrségi statisztikák szerint például a 92%-otok…)
De milyen könnyű rajtuk röhögni mi? (Kuruc.info: Havas vendégeire célzol? Miért, Artúr, Te talán jobb, értelmesebb, tájékozottabb vagy, mint Rostás-Farkas György? Te, aki még a Zoom roma blogsorozatáról sem hallottál? Aki a Molotov-Ribbentrop paktumot a lehető legrosszabb kapcsolatban használod? Te, aki még helyesen írni sem tudsz? Persze, lehet, hogy Rostás-Farkasnál valóban intelligensebb vagy. Vakok között, ugye…)

Ugorjunk a következő témámra a román újságcikkekre meg a zsoldos katonákra, akik állítólag bosszulni jönnek ide Magyarországra.

Kurucos segítőik is lennének, hiszen cigányok voltak az elkövetők.

Ez szégyen!

Ja mert Rafael és Sztojka nem magyar, hanem cigány volt. (Kuruc.info: köszönjük, hogy elismered ezt a tényt. Nem mi mondtuk!)

Mint ahogy Auschwitzba sem magyarokat vittek hanem zsidókat.

Meg zsidó törvényeket hoztak nem magyar törvényeket.
A cigány nem magyar a zsidó nem magyar

Tudom én! Értem én!

Mohácsnál is ugyan így kuruckodtak, ja meg a Rákóczi szabadságharcnál is,
meg 194 nyócban is, meg 56 - ban is. (Kuruc.info: 1948? Száz évet tévedtél, de elnézzük Neked, ismerve a “képességeidet”.)
Nagy múltra tekint vissza a magyar segélykiáltás.

Behívtatok ti ide már mindenki rendet csinálni!
Oroszt, osztrákot, németet,!
Ebben van gyakorlatotok Kuruc barátaim.

Ha jól tudom akiket nagy kurucoskodásotokban behívtatok, azok üres kézzel soha nem távoztak, már ha jósszántukból egyáltalán kimentek. (Kuruc.info: ki hívta be a szerbeket? Az, hogy örülünk neki – ha megkérdeznénk az utca emberét, garantálom, hogy 90% támogatná az ötletet – , ha ők rendet csinálnak a cigánybűnözők között, még nem jelenti azt, hogy mi hívjuk/hívtuk be őket…)

Ezt a gagyi politikai trükköt a magyar nacionalisták mindig megeszik.
Osszuk meg és fosszuk meg.
Fuj. Fuj. (Kuruc.info: “fúj” vagy “pfuj”? Döntsd már el…)
Tudatlanok.
Most miért nem harsogod, hogy vesszen Trianon!

Vagy valami faji rangsor van a fejedben, hogy először a zsidó, utána a cigány utána orosz, román, majd a nyomorék, a meleg, a nyugdíjas, és csak a nemzetiszocialista és a szőke hajú kékszemű maradjon.  (Kuruc.info: a szokott duma: “ma a cigányok, holnap az oroszok, holnapután a barna szeműek”. Kár, hogy a történelem ezerszer megcáfolta ezt…)

Azt a kérdést fel sem merem tenni , hogy ugyan ilyen kuruckodásnak lehetnénk e tanúi a médiában is ha történetesen NEM cigányok lettek volna az elkövetők. (Kuruc.info: akkor meg ti ugrálnátok, ahogy Mórt is majdnem 7 éve nap mint nap, minden egyes cigányvédő vitátokban “érvként” felhozzátok.)

De inkább vizsgáljuk meg azt, hogy Sztojkának ki adta a kezébe a bökőt.

Te voltál az, Kuruc koma.

Amikor nem figyeltél oda, hogy mi történik akkor ha egy társadalmi csoportot faji alapon kirekeszttel a munkahelyről a bótból, a szórakozóhelyről, ez történik ha telepekre zárod. (Kuruc.info: telepekre zártuk a maffiózó Sztojkát? Akinek a bőre alatt is pénz van – most ne firtassuk, honnan? Bárhol vehetne magának házat, még a Rózsadombon is, hiszen van rá – lopott, rabolt, zsarolt, ember- és drogkereskedelmből összeszedett – pénze…)

Te voltál az kuruc koma!

Amikor a tehetségtelen cigány vezetőket a cigányok nyakára ültetted mert neked is jutott a jó kis cigány pénzekből. (Kuruc.info: ha jól tudom, ti, cigányok választjátok a vezetőiteket, nem mi… Javíts ki, ha rosszul tudnám!)
Jó megtömhetted a zsebedet, jól jött mikor figyelmet kellett elterelni, mikor szavazás volt.

Te voltál az Kuruc koma!

Mikor azt mondtad , hogy a cigány ne áruljon az aluljáróban de az már nem jutott el a csökött agyadig miből fog megélni a szerencsétlen, téged nem érdekelt csak azt ne halljad hogy paprikát tessék! (Kuruc.info: 1.) “mondtuk” és “tettünk ellene” között van különbség. 2.) ha ezt mondtuk, azért tettük, mert tudtuk, hogy az a paprika bizony az esetek 99%-ában lopott…)


Most elvárod tőlem, hogy mennyek neki annak a cigánycsoportnak akik bűnöznek és nevezzem meg őket. (Kuruc.info: “mennyek” az eredetiben. V.ö. “értelmiségi cigány”.)
Nem kívánok úgy általánosítani mint te drága Kuruc testvérem.

Mert a cigányok tudják , hogy Kolompárék, Darócziék, Sztojkáék, az olszliszkaiak , vajdák,ugyan azon közösségből valók.
Bár ők képesek mindenre, még arra is, hogy a Gestapo miskolci főrendőr mellett álljanak ki, ha ebből nekik előnyük származik.
Mi mégsem vagyunk ilyen kegyetlenek, mert jól tudjuk , hogy abban a cigány közösségben is vannak becsületes jóra való emberek, és önhibájukon kívüli elesettek. (Kuruc.info: aha, most kiderül, hogy a cigányvezetők meg az ismert cigánybűnözők teljesen függetlenek a cigányság nagy többségétől, így Balogh Artúrtól is. Kár, hogy 1.) ezeket a vezetőket, vajdának jórészt a cigányság választotta meg; 2.) arányok, azok a fránya arányok…)

Mint már mondtam családom a zenész cigányok a romungrók nagyokat hibáztak akkor ,mikor nem vettük észre , hogy kiket engedünk a hatalom közelébe, mentségünk talán annyi lehet , hogy a többségi társadalom sem látta előre, hogy kiknek a kezébe adja az országot.
Mi sem járunk más cipőben mint a többség , talán annyival , hogy még egyenlőre féken tudjuk tartani a nacionalizmust és ezért nem szakadunk több részre.

Meg lehet nézni a családomba hány diplomás van! (Kuruc.info: hány? Te talán diplomás vagy? A “szinted” alapján kétségesnek tűnik…)
Megfagynátok mellettünk.
A zenész cigányok rajok. (Kuruc.info: és? Most az a szöveg jön, hogy sokat köszönhetünk nektek? Mit adtatok Ti a magyar kultúrának? A bazseválás nem az… amit a zenészeitek játszanak, azt is tőlünk loptátok…)

De nem eszetlen Kurucok kik megtagadják saját magukat.

Mi a bűnözőket ítéljük el. (Kuruc.info: el-e? Eddig egyetlen egy roma ítélte el a bűnözőket – lásd Pannon Romát. A többi – Mohácsi-Daróczi-Kállai-Áládár stb. –: néma csend.)
Előző posztomba részvétemet nyilvánítottam, most is ezt teszem, azt mondom, kapják meg a büntetésüket, az igazságosság így kívánja.
De nem cigány volt az elkövető, hanem Sztojka és Rafael és az a 20-25 bűntárs, ők sem románt vagy szerbet láttak aznap éjszaka. (Kuruc.info: 1.) hanem nyugodtan megölhető gádzsót, fehéret. Igen, tudjuk, a cigányok számára minden gádzsó egykutya, akinek az élete nyugodtan elvehető. 2.) Sztojka és Raffael bizony cigány származású, amit az előbb magad is elismertél. Elfelejtetted volna?)

Bűnözők voltak, akiket Magyarország kurucsága termelt ki, és tart életben. (Kuruc.info: a szokásos: ha cigány bűnözik, akkor rögtön nem érdekes a származása...)
Parlamenti képviselőstől, a kormányostól a hétköznapi emberen át a Magyar Gárdáig. (Kuruc.info: Egyszóval: gyakorlatilag az egész magyar nép, és nem mondjuk “csak” a Kuruc.info. Ha csak rólunk (Kuruc.info) beszélt volna a cikkében, akkor nem sorolt volna fel például parlamenti képviselőket – hiszen mi nem vagyunk azok. Nem is általánosít a drága…)