Ahogy az előző tatárszentgyörgyi tűz esetében, most is lopott (értsd: a számláit rendesen befizetők által állt) árammal fűtöttek egy putrit. Ebben a vitán felül jó, meleg időben – és, kivétel nélkül, minden egyes szobát. Végül is, nem az ő pénzük, így pazarolják is rendesen - mi fizetjük a villamosművek havi akár százezret is elérő bevételkiesést...

A cikkhez tartozó képek közül azokat válogattuk össze, amelyeken egyértelműen látszik, hogy a ház villanyórája hiányzik.

Kiégett a romák háza Gyöngyösön

Tavaly öt családtag halt meg egyszerre egy balesetben, most pedig teljesen kiégett a házuk. Gázrobbanásra gyanakszanak.

A Harmadosztályon, a város romák által sűrűn lakott egyik részén szerda hajnalban történt robbanás. A telepszéli ház lakhatatlanná vált.A balesetben személyi sérülés nem történt, a lángokat a gyöngyösi tűzoltók gyorsan eloltották. A ház életveszélyessé vált, és szinte teljesen kiégett, a család csak néhány bútorát, illetve ruháját tudta megmenteni - mondta el Kanalas Ágnes, a házban lakó asszony.

Neki az éjjel az egyik fia szólt, hogy ég a házuk, a másik fia pedig az ablakon ugrott ki a tűz elől.

- A tűzoltók azt mondták, vagy a Szieszta kályha robbant fel, vagy a vezetékekkel volt baj, mert éjjel ment az összes hősugárzó - mesélte a nő. A család egyelőre a szomszédoknál húzza meg magát, mert nem tudnak hová menni. Az asszony nyugtatókon él a tűz miatt.

- Minket valamiért sújt az isten, tavaly öt testvérem halt meg egyszerre egy vonatbalesetben - tette hozzá Kanalas Ágnes.









(HEOL)

Olvasónk hozzáfűznivalója:  leégett egy újjabb cigány putri, ezúttal  Gyöngyös azon  részén ("Harmadosztály"), aminek közelében 2008 augusztusában, az emlékezetes gyorsvonat  VS Suzuki összecsapás volt. Csak emlékeztetőül: mínusz 5 segílyes! (Kuruc.info: ITT a kapcsolódó cikk. Ahogy az belőle kiderül, éppen lopni voltak segílyesék, ill. meg akarták lincselni a mozdonyvezetőt az összecsődülő mokkák.)

A sors furcsa iróniája, hogy a szereplők, a tavaly életben maradt rokonok.

Mohácsi Viktória, magyarellenes tetves, még nem volt erre, gondolom, azon vizionál, hogy erre mit találjon ki, mert a fotókon is látható "tulaj", aki Kanalasson Agnesson névre hallgat, egyértelművé tette, hogy az éjszaka, minden szobában, a Kuruc.info hírportál által, a "Tatárszentgyörgyi gyilkos"ként azonosított elektromos hősugárzó(k) működött, a nyílvánvalóan LOPOTT árammal, hiszen a fotókon az is látszik, hogy villanyóra hiánycikk a portán!

Reméljük, a rendőrség, a tűzvizsgáló határozata, és a tolvaj-tulaj vallomással felérő nyilatkozata alapján, megindítja a szükséges eljárást.

A házon jól látszik még, hogy kb 5-6 helyről hordták össze az építőanyagot, szerintem minden téglára már legalább tízszer megfizette a magyar adófizető a szocpolt!!

A képgaléria érdekes momentuma még, hogy az egyik retkes, Mustang pólóban feszít!!




Cigányfajvédőknek üzenem: a dolog egyértelmű, szabálytalan áramvételezés, és a csóróság+a mélyszegínység sem mentség, hiszen a 8000.- ft-os Mustáng póló önmagáért beszél... (Kuruc.info: meg persze a parabola a falon – ha arra + a TV-előfizetésre volt pénz, valamint a TV-nézésre idő...)