A Népszabadság Online hihetetlenül aktív bértollnoka, aki magát csak “Frigyesnek” nevezi, figyelemre méltóan ostoba írással jelentkezett.

Mivel emberünk egyrészt a Népszabadság szerkesztőinek és moderátorainak kedvence és a balliberálisok egyik hangadója (azaz: a lap azonosul a hazugságaival), másrészt hazugságait bemutatásra és nyilvános korrigálásra érdemesnek találtuk, külön cikkben foglalkozunk vele.

Nézzük a szigorúan velünk foglalkozó részeket (az eredetit nem linkeljük, hogy a NOL page rank-ét ne növeljük; Google-lal pillanatok alatt megtalálja az, akit érdekel, csak pár jellemző szót kell átmásolni, lehetőleg a legegyszerűbb másolás/beillesztés [Copy / Paste, Ctrl-C / V] műveletekkel):

“De akár említhetném a kuruc.info cikkeit és szánalmas próbálkozásait például Nagycsécs esetén, vagy a monorierdei szerencsétlenség, de akár a gödöllői vasúti baleset kapcsán. És persze annyira kétségbeesetten és bármi áron próbálják bedumálni a romát a „bűnügybe”, hogy szinte szánalmas – például azzal, hogy úgy lopták el a (helyszínen a helyén megtalált) kábelt, hogy az „ellopott” kábelben összeértek az átvágástól a kábelerek, és ezért nem jelzett üzemzavart a vasútállomáson a rendszer.”

Talán mondanunk sem kell, hogy az írásban egy árva szó sem esett arról, hogy ugyan miben “tévedtünk” Nagycsécs kapcsán. Ennélfogva ez az “érv” kilőve. Nézzük aztán az ellopott vs. zárlatos kábelt: Monorierdő kapcsán soha nem írtuk azt, hogy a kábeleket 100%-os biztonsággal ellopták. Azt írtuk, hogy átvághatták a kábelt, hogy aztán valamikor később elvigyék:

“Végül még egy apróság: kábellopás nem egyenlő kábelrongálás. Lehet, hogy fizikailag nem lopták el cigányaink a kábeleket, "csupán" átvágták, hogy aztán a következő nap / héten elvigyék. (Pl. azért, mert a kocsijukon akkor nem volt már elég hely a szajrénak – ki tudja.) Ha ebből indulunk ki, akkor még igaz is lehet, hogy kábellopás valóban nem történt. Átvágás vagy valami hasonló rongálás, ami aztán a biztosítóberendezések megkergüléséhez vezetett, igen. Sok hasonló eset történt már, amikor "csak" átvágták áldott cigányaink a kábeleket, hogy aztán valamikor később térjenek vissza érte, hogy ezzel is megkönnyítsék majd a dolgukat (nem kell időt pazarolni a sokszor időigényes, hosszadalmas átvágásra, csak fel kell pakolni a kábelt a járgányra, oszt mehet).”

Frigyes úr! Ebben hol szerepel annak bizonygatása, hogy a kábeleket ellopták, és nem csupán megrongálták?! (ITT az eredeti cikk; Google Cache-sel ellenőrizhető [lekérve írásunk régebbi változatait], hogy nem ezen cikkünk kedvéért “hamisítottuk meg” és írtuk át az eredeti anyagot.)

De van tovább is. Frigyesünk a következő gondolatmenetével nem csupán azt árulja el magáról, mennyire nem érti a szójátékokat, hanem azt is, hogy még a fentieknél is durvábban hazudik:

“Felhívnám a figyelmet a kuruc.info egyik cikkére illetve kommentárjára.

„(Kuruc.info: 1.) kösz a reklámot 2.) annyire képtelen a vád, hogy ez széljobbos gyújtogatás & gyilkosság lett volna, és annyira egyértelmű volt mindig is, hogy ki gyújtogatott, hogy eleve szó sem lehetett volna arról, hogy " kétségbeesetten" próbáltuk volna "az uzsora-verziót bizonygatni". Hogy miért? Elmondtuk azt már egyszer, de a kedvetekért ismét vázoljuk: ha gárdistákok, nácikok stb. lettek volna, akkor nem egy névtelen, másoknak – élősködésen kívül – nem sok kárt okozó figurát ölnek meg, hanem egy olyan gazembert, aki pokollá teszi szinte mindenki életét. Nem ezt tették. Ez is azt bizonyítja, hogy a "nácikok lőttek"-verzió, finoman szólva, életszerűtlen.)”

A hangsúlyt most arra helyeztem, hogy „ha gárdisták lettek volna, […] akkor nem egy névtelen […] figurát ölnek meg […] hanem egy olyan gazember […] (de) nem EZT tették.

A fenti kommentből akár arra is lehetne következtetni, hogy a Magyar Gárda készen áll a gyilkosságokra, a „célszemélyek” fizikai megsemmisítésére, célzott likvidálásokra is - akár szervezetten, akár megszervezetten! Technikailag, emberileg, logisztikailag felkészült a Jobbik és a Magyar Gárda ellenségeinek a módszeres, szervezett és koncepciózus FIZIKAI MEGSEMMISÍTÉSÉRE? Ezek szerint igen… és ha igen, akkor okunk van félni. Ugyanis vannak arra utaló jelek, hogy az információs hadviselés már rég elkezdődött… a Jobbik és a Magyar Gárda szerintem rég feltérképezte a konkrét ellenségeit, begyűjtötte adatait, elemezte életüket. Illetve folytatódnak ezek a „felderítések”, akár a kibertérben, akár a reálvilágban. Netán már az „ellenségek” „fizikai megsemmisítésének” az előkészületein fáradoznak.”

Először is, figyeljük meg Frigyesünk idézési technikáját. Abból, hogy “ha gárdistákok, nácikok stb. lettek volna, akkor nem egy névtelen, másoknak – élősködésen kívül – nem sok kárt okozó figurát ölnek meg, hanem egy olyan gazembert, aki pokollá teszi szinte mindenki életét. Nem ezt tették. Ez is azt bizonyítja, hogy a "nácikok lőttek"-verzió, finoman szólva, életszerűtlen.” az lett, hogy „ha gárdisták lettek volna, […] akkor nem egy névtelen […] figurát ölnek meg […] hanem egy olyan gazember […] (de) nem EZT tették.”

Hogy mi a különbség? A “gárdistákok, nácikok stb.” felsorolást ill. szójátékot, valamint később a “nácikok” szót úgy idézte, mintha az “gárdisták” lenne. A differencia egy ártatlan “-ok” mind a “gárdista”, mind a “náci” végén – valamint, természetesen, a második “nácikok” teljes elhagyása, és annak sugallása, hogy ahelyett is a gárdistákra hivatkoztuk.

Hogy mi is ez az -ok-ozás? Szójáték: olyan, mint a “szegínromákok” a “szegény romák” vagy a “nácziak / náczik” a nácik helyett (ez utóbbi közkedvelt fordulat pl. a Náczivadász humorblogon). Ha azt írjuk, “szegínromákok”, “romákok”, “nácikok”, “gárdistákok”, “rászístákok”, “nácifásísztákok”, csupán a cigányok éktelen butaságát figurázzuk ki (hogy még rendesen magyarul sem tudnak), beszédmódjukat, “nyelvhelyességüket”, a többes szám-képzésüket utánozzuk és, nem utolsósorban, az általuk unos-untalan mint lehetséges elkövető felsorolt és megnevezett rétegek neveit írjuk le. Fenti “gárdistákok, nácikok stb.” felsorolásunkban is azért van ott a “satöbbi”, mert ezzel jelezzük, hogy az olvasó nyugodtan képzelje még oda az összes, a különböző mokkaellenes “terrortámadások” során a cigányok által felsorolt lehetséges elkövetőket: gárdisták, nácik, szkinhedek, feketeterepjárósok, árpádsávosok stb. Senki épeszű nem gondolhatja, hogy bármikor azt állítanánk, hogy a Gárda bármit is elkövet(ne) a cigányok ellen. Ha igaz lenne a dolog, akkor sem “mártanánk be” őket – miért akarnánk rosszat a Gárdának? Csupán fordítva igaz mindez, ahogy azt Vecsésen is láthattuk, azaz csak a “cigány ver gárdistát a politikai véleménye miatt” áll.

Igen, Frigyesünk már az idézés során “eltüntette” a teljes felsorolást (hogy úgy tűnjön a szövegünk, mintha csak a gárdistákról beszéltünk volna), valamint, természetesen, a mokkák ilyenkor szokásos módon felsorolt elkövető-listájára utaló “-ok”-os szavakról is elhagyta az “-ok”-ot. Ennyit Frigyesünk korrektségéről. Igen, még az idézetei is tele vannak csúsztatással és hamisítással. Ez ő, meg persze kenyéradó gazdája, a Népszabadság.

Cikkének többi részével nem foglalkozunk. Mondatról mondatra lehetne cáfolni (nem tesszük, mert mi sem vagyunk időmilliomosok); Tatárszentgyörgyet például a Magyar Nemzet cikksorozatának első és második részében, valamint a harmadik rész kisokosában található információk alapján. Aki szorgalmasan olvas bennünket, mindezen cáfolatot maga is meg tudja fogalmazni.
Kuruc.info - A.S.

Függelék: Frigyesünk eredeti, teljes cikke
Az Árpádsáv Halálosztaga színre lép

Nagycsécs újratöltve Tatárszentgyörggyel – Avagy az Árpádsáv Halálosztagai már úton vannak?

Nagycsécsen ami történt, aljas gaztett. És az indítékokra nincs magyarázat. Viszont ami kizárná a rasszista indíttatást, kizárják a nyomozás során felmerült bizonyítékok. Nagycsécs egy sorozat eleme… több sorozat egy eleme, mely folytatása Tatárszentgyörgy.

Van egy sorozat, ami arról szól, hogy meddig lehet elmenni a különböző gaztettekben anélkül, hogy a társadalom önvédelmi reflexe reagálna rá. Úgy tűnik, hogy két roma értelmetlen halála olyan, amin hamar túlteszi magát a társadalom lelkiismerete és önérzete. Egy hétig rágódunk a témán, egy darabig címlap, aztán elfelejtjük. Az erőszak pedig egyre durvább és egyre véresebb lesz, az erőszakspirál pedig egyre inkább fokozódik. Csak azt nem tudni, hogy hol van az erőszakspirál felfelé ívelő ágának maximuma – aminél a csendes és normális többség –világnézettől függetlenül- azt mondaná, hogy ELÉG! Eleinte csak molotovok repkednek, eleinte internetes portálokon sóhajoznak a cigányok kiirtását kívánatosnak tartva. Aztán lövések dördülnek, házak égnek ki, fehér porokkal teli borítékok keringenek. És mi történik? Érdemben semmi – pár napig szalagcím, pár napig nyilatkozatok vannak, aztán utána a nagy hallgatás. Utána már vér folyik. Egyszerre csak egy ember vére. A sajtó és a rendőrség gyorsan keres egy magyarázatot, amivel degradálhatja a problémát, és a csendes többség megnyugtatja magát, hogy „ó hát csak egy uzsora… vagy „alvilági leszámolás” – netán „vita a népes családon belül”. És megint a nagy hallgatás. Most már halottak vannak. És mi történt? Ugyanaz, mint eddig – vagyis a nagy semmi ismétlése. A sajtó gyorsan keres valami „megnyugtató magyarázatot”, amit „ráhúz” a sztorira és el van intézve. A rendőrség meg hallgat – a nyomozás érdekeire való hivatkozással. Még arról is, hogy nincsenek meg a tettesek. De talán nem is nagyon erőltetik magukat, hogy előkerítsék – hiszen „csak” egy uzsoráról vagy hasonlóról van szó… meg különben is olyanok a sértettek, akik a társadalom peremén vannak. És ugyan miért izgassák magukat ezen. És ugyanúgy mélyen hallgatunk mára már Nagycsécsről is. Aztán ott volt a Pécsen történt kettős és brutális gyilkosság. És most itt van Tatárszentgyörgy Mi fog történni? Előre sejthető… a rendőrség hetek múlva kussol a történtekről, megélhetési politikusok a saját érdekükbe magyarázzák majd a történteket – esetleg kinéz egy újabb gárdajárás a községbe, vagy Morvay Krisztina az áldozatok háza elé szervez egy jó kis cigányellenes tüntetést, ahogy akarta Nagycsécsen. Aztán a hatalmas kussolás. De ekkor a többség már nem normális csak csendes… legalább is nem nevezhető normálisnak, ha így eltűri a véres erőszakot, és erőszakhullámot
Ugyanaz a pszichológiai hadviselés zajlik a csendes és normális többség ellen, mint a 30’as évek náci Németországában az Euthanasia-projekt keretében. Amikor az NSDAP meghirdette a szellemi fogyatékosok fizikai megsemmisítését – és rajtuk próbálták ki az ipari méretű emberirtás kifejlesztett módszereit. A pszichikai cél az volt, hogy a kijelölt „személyzet” ne érezzen lelkiismeret-furdalást akkor, ha embert öl… különösen a saját népéből. Mert ha nem érez egy saját entitásbeli nyomorék megölése kapcsán, akkor nem fog érezni egy más entitásbeli elpusztítása kapcsán sem. És a projektben résztvevő „személyzetből” sikerült később kinevelni az SS azon egységeit, melyek végrehajtották a holokausztot. Akkor egy szervezeti egységen belül történt meg a „pszichikai felkészítés”. Most országos szinten a mindennapok átlagemberének „ingerküszöbét” emelik fokozatosan arra a szintre, hogy ne szisszenjen fel, ha megölnek egy romát. Mert hát Árpádsáv Agitprop folyamatosan nyomatja honlapjain keresztül a „minden roma bűnöző csak azért mert roma” szöveget, illetve prezentálja és erősíti a „minden roma segíjen élősködő parazita, aki az adófizetők pénzéből fizetett segíjkét elissza és eljátékgépezi” sztereotípiáját. És ez a sztereotípia átlép a cybertérből a valós politikába, mikor a Jobbik önkormányzati képviselői is átveszik ezt az „agitprop anyagot”. És a rendes adófizető miért érezne egy ponton túl lelkiismeret-furdalást akkor, ha egy romát ölnek meg – pláne aki „ilyen”... „mert hát mind ilyen” a nyomatott sztereotípia szerint. És ha már egy-két roma brutális halálán sem rebben a szemünk, akkor jöhet tömegesen a romák legyilkolása, következhet a politikai ellenfelek elleni erőszak… sorra kerülhetnek más társadalmi csoportok elleni erőszakos cselekedetek. Mint ahogy történt a 2007. évi melegfelvonulás megtámadása utáni brutális „embervadászat” kapcsán – amikor Orbán Viktor kijelentette, hogy meleget verni a szólásszabadság törvényes formája, és mikor az ORFK vezetése volt kénytelen elismerni azt, hogy az áldozatoknak CSAK azért nem nyújtottak rendőri segítséget, mert a sértettek melegek voltak. Vagy 2008. július 5.-e után eljutottunk oda, hogy az ügyészség szerint a melegek elleni fizikai erőszak nem bűntett, és a szexuális kisebbségieknek nincs joguk a véleménynyilvánítás szabadságához. Vagy amikor dr. Salamon László a KDNP országgyűlési képviselője jelentette ki a Kossuth Rádióban, hogy a KDNP szerint a melegeket nem illetik meg az alapvető emberi és alkotmányos jogok. Ma a romák, holnap a szexuális kisebbségiek, holnapután más olyan társadalmi csoport kerül fel az Árpádsáv „halállistájára”, akik nem férnek bele a „nemzeti eszmébe”? És hol lesz az a határ, aminél a „csendes és normális többség” azt mondaná, hogy ELÉG! Árpádsáv Pszichológiai Halálosztaga már javában működik – és jó úton halad a célja felé. Hiszen a társadalom szeme sem rebben, ha romákat gyilkolnak!

De van egy másik típusú Árpádsáv Halálosztag is. Amely nem fegyverrel öl, hanem paragrafussal. Előkészítve a terepet arra az esetre, amikor mégiscsak vérrel mocskolódna be a „nemzeti eszme” meg az Árpádsáv. Tendencia az, hogy ha valahol romákat ér támadás, és a véleménynyilvánítás szabadságával élve valamely kisebbségi képviselő sejtetni merészeli a háttérben a Jobbikot vagy a Magyar Gárdát, akkor a Magyar Gárda illetékes parancsnoksága, vagy a „körzeti párttitkár nemzettestvér” perrel fenyegeti a kisebbségi képviselőt. A cél az, hogy bíróság által polgári perbe mondassák ki azt, hogy a Gárdának márpedig semmi köze a gaztetthez – még azelőtt, hogy a nyomozás valamilyen eredményre jutna. Ezzel sikerülne ellehetetlenítenie az adott véleményt kimondót, és egyúttal nehéz helyzetbe hozza a nyomozást is. Mert innentől kezdve a nyomozást végző szerv is presszionálva van – és már nem vehet figyelembe minden lehetséges motívumot és lehetőséget. Ha pedig MÉGIS bizonyítottá válna a rasszista indíték – netán a Magyar Gárda érintettsége – egy romák elleni erőszakos támadásban, akkor pedig perek végeláthatatlan sora kezdődhetne egy korábbi és jogerős, de elhibázottan hozott bírósági ítélettel szemben is. Így a Magyar Gárda a jog eszközét is felhasználja, hogy terrorizálhassa a cigány kisebbségi önkormányzati vezetőket.
Ez a „paragrafus-halálosztag üzemmód” egy másik szempontból is jelentős. Ugyanis a cél az, hogy elhallgattassák a roma politikusokat – úgy hogy ne legyen módjuk hitelesen megszólalni akkor, ha valóban üzemszerűen beindulnak a romapogromok. Hogy a társadalom akkor se kapja fel a fejét, ha gárdista rohamosztagosok rohannak le és perzselnek fel komplett cigánysorokat. Hogy majd ezek a szervezett pogromok is visszhang nélkül maradjanak a társadalom lelkében. Hogy a romavezetők a „farkast kiáltó fiú” csapdájába kerüljenek – mert idáig a romavezetők mikrofon elé ugorva rasszista támadást kiáltottak, csak épp nem igazolódott be. De amikor beindulnak a nyíltan rasszista pogromok a romák ellen, akkor a társadalom csendes –de ekkor már nem normális- többsége úgy legyen vele, hogy „á, ezek megint csak pánikolnak”. És ekkor a valódi Árpádsáv Halálosztagok útját „nyugodtan” szegélyezhetik halott romák tetemeinek tömegei. Senki nem fogja felkapni rá a fejét – és senki nem fogja őket megállítani.

És ott van a harmadik típusa az Árpádsáv Halálosztagnak. Ez pedig Árpádsáv Agitprop a maga honlapjaival, sajtóorgánumaival, információs háttér-infrastruktúrájával, és hálózatával. Egy jól szervezett cyber-osztag. Mely szemmel tart minden hírportált, és fórummal rendelkező internetes hírcsatornát. Mindenhol ott vannak regisztrált ügynökei, melyek rögtön írják a „cigózós” kommentjeiket minden bűnügyi hírhez. Néha arra sem veszik a fáradságot, hogy a helyesírási hibákat kijavítsák a párttitkár nemzettestvér által jóváhagyott „sablonszövegben”, vagy hogy a nicknév más legyen más és más oldalon. Erre a legszebb példák a megyei onlineken találhatók. És persze Árpádsáv Agitprop honlapjai átveszik a cikkeket – a „cigózós” kommentekkel együtt. Amihez a saját honlapjaihoz is lehet (csak „cigózós”) kommenteket fűzni. És persze minden egyes bűnügyi hírbe bármi áron „belemagyarázni” a romát – illetve a romák sérelmére elkövetett gaztettek esetén bármi áron kimagyarázni a rasszizmust. Íme az iskolapéldája a bűnügyi hír „romásítására”:

http://www.sonline.hu/cikk/191342 - Somogy Online
http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=14469 – Árpádsáv Agitprop cikke

De akár említhetném a kuruc.info cikkeit és szánalmas próbálkozásait például Nagycsécs esetén, vagy a monorierdei szerencsétlenség, de akár a gödöllői vasúti baleset kapcsán. És persze annyira kétségbeesetten és bármi áron próbálják bedumálni a romát a „bűnügybe”, hogy szinte szánalmas – például azzal, hogy úgy lopták el a (helyszínen a helyén megtalált) kábelt, hogy az „ellopott” kábelben összeértek az átvágástól a kábelerek, és ezért nem jelzett üzemzavart a vasútállomáson a rendszer. Vagy a gödöllői baleset kapcsát az a kurucinfos állítás, hogy úgy lopták el (a helyén megtalált) akkumulátorokat a romák, hogy (az el nem lopott akkumulátorok hiánya ellenére) a fénysorompó működött, csak a félsorompó nem – később ezt arra módosították, hogy „ha nem akkumulátorlopás volt, akkor kábellopás; de a kábelt úgy lopták el, hogy az üzemképességet jelző kábelér a helyén maradjon”. Vagyis a többeres kábelt úgy lopták el a közműalagútból, hogy a vasútállomásra az üzembiztosság jelét küldő kábelér megmaradjon bekötve – vagyis HOSSZÁBAN vágták el a több kilométer ellopott kábelt? Röhej!

De a probléma az, hogy ezt a hülyeséget nagyon sokan „megeszik”. Árpádsáv Agitprop Halálosztaga egy nagyon egyszerű dologra épít: mégpedig arra, hogy nagyon sokan CSAK a világnézetüknek tetsző oldalakat, híreket, és sajtóterméket olvassák – az „ellenfélét” nem. És így nagyon sok árpádsávos nem veszi a fáradságot, hogy utána olvasson mindannak, amire úgymond hivatkozik Árpádsáv Agitprop. És főleg, hogy az „ellenség” honlapjainak, sajtóorgánumainak a közelébe se mennek. Így MINDEN információjukat CSAK Árpádsáv Agitprop jól szervezett hírcsatornáiból szerzik – amit alaposan kihasznál a Jobbik és a Magyar Gárda. Többek között a romákkal, a szexuális kisebbségiekkel, a baloldaliakkal és a liberálisokkal szembeni gyűlöletspirál fokozására. És ez a gyűlöletspirál MÁR átment erőszakspirálba… és ez a spirál szinte exponenciális módon ERŐSÖDIK. És ennek az erősödésnek a katalizátora a Jobbik és Árpádsáv Halálosztagai.

Árpádsáv Agitprop ügyesen szervezett és felépített hierarchiában működik. A Jobbik és a Magyar Gárda hivatalos honlapjai szinte csak a szervezeti hírekre korlátozódnak, aktuálpolitikai eseményeket szinte nem is kommentál. Erre ott van „primer” médiának a barikad.hu, a radikálisabbaknak a hunhir.hu. Ahol már keményen „cigózva”, és „zsidózva” formattálva a híreket közzéteszik a radikálisok és a szélsőjobb számára. Aztán ott van a szentkoronaradio.com és a kuruc.info, valamint a ciganybunozes.hu. Eme szentháromság lényege már a „hírgyártás” annak érdekében, hogy a romákkal szembeni gyűlöletspirál a végletekig fokozható legyen. A ciganybunozes.com és a kuruc.info „komoly, megbízható, hiteles forrásból származó NÉVTELEN olvasói levelek alapján tényként közöl le „cigánybűnözős” cikkeket, melyeket átvesz a barikad.hu, a szentkoronaradio.com, és a hunhir.hu. És máris „le van gyártva” újabb cigók által elkövetett gaztett. Az már részletkérdés, hogy néha a sztori „életképtelen”. A lényeg az, hogy az Árpádsáv Agitprop honlapjait olvasókba „átmenjen” a „megint a cigányok voltak” sztereotípia. Miért van szükség erre a felállásra? Hogy adott helyzetben a Jobbik és a Magyar Gárda úgymond képes legyen elhatárolni magát a tőle úgymond független Árpádsáv Agitprop organizációktól. De elég nehéz kimagyarázni magukat a barikad.hu vagy a hunhir.hu honlapokkal tartott kapcsolatból (ahová a Jobbik vezetői rendszeresen publikálnak, vagy a Magyar Gárda „sajtószóvivőjeként” és képgalériájaként is működnek), de még a ciganybunozes.com – szentkoronaradio.com – kuruc.info honlap-hármas kapcsolatrendszeréből is nehéz lenne.

És ha már a sztereotípia eléggé életben van tartva, illetve a társadalom ingerküszöbe a megfelelő szinten van, akkor jöhet egy másik fajta Árpádsáv Halálosztag. Amely már kilép a matériába a cyber-térből, illetve a pszichológiai hadviselés névtelensége mögül. Azon Árpádsáv Halálosztag, mely gárdajárás keretében vonul a cigánysorokon, amely Hideg Büszkeség Napja néven szervez rendezvényt. Amely ősi Árpádházi királyaink jelképeit felhasználva rombol és gyújtogat időnként a Fővárosban, mely füttyögéssel és zavargásokkal teszi tönkre nemzeti ünnepeinket, mely megtámadja a prideparade – azaz a melegfelvonulás rendezvényét és részvevőit. Amely molotov-koktélokat dobál vagy a cigánysor házaira, vagy melegbárokba. Aztán ha a jóisten is úgy akarja, még a kapanyél is elsül… pláne, ha az árpádsávos. Amelyik azt hirdeti, hogy „golyót a fejbe és [cigány]probléma megoldva” – mottójaként Szegedi Csanád Jobbik alelnök Rátkán tartott lakossági fórumának.

És ezek az Árpádsáv Halálosztagok egymásból merítenek erőt, egyik élteti és táplálja a másikat. Nem az a kérdés, hogy fognak-e ölni, brutálisabb lesz-e a következő gaztett… nem ez a kérdés. A kérdés a halottak száma és személye, a helyszín és az időpont. Az a bizonyos „árpádsávos kapanyél” újratöltve várja a következő bevetést… aminek időpontja és helyszíne szerintem már ELDÖNTÖTT TÉNY. És a mit sem sejtő célpontoknak már csak napjaik vannak hátra.


Felhívnám a figyelmet a kuruc.info egyik cikkére illetve kommentárjára.

„(Kuruc.info: 1.) kösz a reklámot 2.) annyire képtelen a vád, hogy ez széljobbos gyújtogatás & gyilkosság lett volna, és annyira egyértelmű volt mindig is, hogy ki gyújtogatott, hogy eleve szó sem lehetett volna arról, hogy " kétségbeesetten" próbáltuk volna "az uzsora-verziót bizonygatni". Hogy miért? Elmondtuk azt már egyszer, de a kedvetekért ismét vázoljuk: ha gárdistákok, nácikok stb. lettek volna, akkor nem egy névtelen, másoknak – élősködésen kívül – nem sok kárt okozó figurát ölnek meg, hanem egy olyan gazembert, aki pokollá teszi szinte mindenki életét. Nem ezt tették. Ez is azt bizonyítja, hogy a "nácikok lőttek"-verzió, finoman szólva, életszerűtlen.)”

A hangsúlyt most arra helyeztem, hogy „ha gárdisták lettek volna, […] akkor nem egy névtelen […] figurát ölnek meg […] hanem egy olyan gazember […] (de) nem EZT tették.

A fenti kommentből akár arra is lehetne következtetni, hogy a Magyar Gárda készen áll a gyilkosságokra, a „célszemélyek” fizikai megsemmisítésére, célzott likvidálásokra is - akár szervezetten, akár megszervezetten! Technikailag, emberileg, logisztikailag felkészült a Jobbik és a Magyar Gárda ellenségeinek a módszeres, szervezett és koncepciózus FIZIKAI MEGSEMMISÍTÉSÉRE? Ezek szerint igen… és ha igen, akkor okunk van félni. Ugyanis vannak arra utaló jelek, hogy az információs hadviselés már rég elkezdődött… a Jobbik és a Magyar Gárda szerintem rég feltérképezte a konkrét ellenségeit, begyűjtötte adatait, elemezte életüket. Illetve folytatódnak ezek a „felderítések”, akár a kibertérben, akár a reálvilágban. Netán már az „ellenségek” „fizikai megsemmisítésének” az előkészületein fáradoznak.

Árpádsáv Halálosztaga bevetésre készen? Attól tartok, hogy a jövő megadja erre a választ. A választ, mely vérrel íródik meg. Csak a válasszal az lesz a baj, hogy a társadalom manipulált ingerküszöbét nem fogja reagálásra bírni. Szerintem az újabb gaztett időpontja és helyszíne már nem kérdés – hanem eldöntött tény.