Emlékszünk-e még a „mi folyik itt Gyöngyösön” örökbecsű videóra, ahol egy vad cigány kiakad saját vélt nyomorúságán. Akkoriban egy ország nevetett rajta, a retkes sztár lett és ez tetszik neki. Annyira, hogy fajtársa mobiltelefonjával a jelek szerint rendszeresen készít róla felvételeket, aktuális magyar-cigány konfliktusokról kérdezve őt.
Ez eddig még csak egy szokásos idiótaság lenne, ha nem kéne lenyelnünk a gusztustalan és végtelenül cinikus gyalázkodást, amit művel ez az akasztófára való bűzbomba, a cigányok által meggyilkolt magyarok és Marian Cozma rovására. Szóba kerül itt minden: Olaszliszka, a Cozma-ügy. Csak egy apró idézet az alábbi videóból: „Cozma, gyorsabb vagy, mint az internet”. Egy egészséges társadalomban már rég kussolnának a retkek, és örülnének, hogy nem lángolnak a putrijaik a jogos felháborodás nyomán kialakult lincshangulat közepette. Nemhogy gyalázni a cigánybűnözés áldozatait, de a nevüket a szájukra sem mernék venni. A cionizmus legszomorúbb gyarmatán azonban ez a menő. Az általuk (cigányok és az őket a tőlünk ellopott pénzből támogató cionisták) legyilkoltakon nevetni, gúnyolódni, gyalázni az emlékünket, lassan vérünkbe ivódik a közöny, a semmitevés. Legalábbis a magyar társadalom nem kis része ezen az úton jár.
 
Budapesten verik a magyarokat, s a retkek ilyen felvételeken üzennek nekünk, hogy mennyire tartanak minket: semennyire, azaz, a csicskájuknak. Természetesen a zsidó média nem csinál hírt az élősködő feketék fehérellenes, mélyen állati gyűlöletéből.
Rögtön három kérdés is adódik, amiből az egyik költői, döntse el az olvasó, hogy melyik:
1.Mi lesz, ha már a Magyar Gárda sem védheti meg a vidéki magyarokat a bűnöző orkhordáktól?
2.Mikor állítja meg és számolja fel végleg a mi adónkból élő rendőrség a cigánybűnözést?
3.Meddig tűrjük még?
És, hogy mit csinálna a cigányunk a gárdistákkal? A válasz itt van, az alábbi videóban. Meglep valakit az, hogy megölné őket?
 
Azt gondolná a nyájas olvasó, hogy a kurucok vért izzadva próbálják lenyomozni, hogy hol lakik a retkes gyalázkodó. Nem, a pigmenttúltengésben szenvedő réti nigger van annyira hülye, hogy egyik felvételen bemondta a saját lakcímét. Köszönjük olvasónknak, aki felhívta figyelmünket a videóra.
 
Kuruc.info - Florian Geyer