Ha valakit nem győztek volna meg a Kolompár által elsíbolt (tíz)milliók (további infó ITT) vagy éppenséggel Győzike rokonai (Rácz Judit Filoména – cikk ITT), biztos “örülni” fog a legújabb híreknek.

Ahogy a  hajdúhadházi cigányvezér esetében, ismét remekelt a Vastagbőr. Cikkük alább. Figyeljük meg benne a “Kemény történet lesz, de igazodik a roma kultúrához is: cigány verekedések, átkok, temetési szertartás is lesz a filmben, sőt két híres színész is.” mondatot is. Ezek szerint a cigány kultúra valóban csak ebből állna: verekedések és átkok? Hol van az az állítólagos “gyönyörű” művészet, amire oly sokat hivatkoznak fajvédőik? Sehol? Nem csodáljuk...

Azt se feledjük el, hogy a 22 milliós lekötött betét kamata, a mai hozamokat figyelembe véve, minimum évi 2 millió... Ne feledjük: már egy éve kamatozik neki... Ezekkel is el tetszenek számolni, tessék mondani? Ugyanmár. Többek között Rácz Judit Filoména is megmutatta, hogy nem fognak. De utalhatnánk a többi cigány adócsalóra is.
Azt is megkérdeznénk alázatosan, vajon minden, az utcáról beeső ember kaphat állami (!!!) pénzt filmkészítésre? Nem kéne esetleg ahhoz (minimum) a Színház- és Filmművészetin szerzett diploma? Vajon van ilyenje hősünknek? Ha nincs, akkor hogy kaphatott (még egyszer: az adófizetők által finanszírozott) állami pénzt? Ha az RTL Klub saját (magán)pénze lenne, akkor azt mondanánk, legyen vele (vagy a kamataival) boldog, de nehogymár a MI pénzünket tömjék egy ilyen félkegyelműbe!

Következzék a cikk:

Rendezte: Gáspár Győző

Győzike, mióta kegyvesztett lett a tévéknél, saját bevallása szerint belevágott a koporsóbizniszbe. Ízlelgethetjük kicsit, mint azt a hírt, hogy Tóth Verát a saját bevallása szerint "nehéz ágyba vinni", de hamar rájövünk, hogy fake az egész, és csak arra jó, hogy valamivel még az újságokba kerüljön. Az igazság az, hogy dolgozni büdös, de nagyon. Inkább elküldjük a nagylányunkat nyári táborba a többi gyereknek "médiát oktatni". Szerintem itt tarthatunk is egy rövid akusztikai szünetet ...

Nyilván nem Evelynke (igen, ipszilonnal, akinek már külön oldala van a Sztárlexikonban) fogja eltartani a családot, viszont valamiből élni kell, és az élet ekkora arccal meglehetősen költséges. Beja asszony Andersenék szerint zöldségesboltban segít be, és legújabb projektként esküvői tortákat süt, hamarosan pedig a műkörömépítést is megtanulja. Jah, a kislány fizetség gyanánt nem kap csak tanszereket, míg Bejust a zöldséges terményben fizeti ki.  "Egyen má barackot Beja asszony, annyi van mint a szar, olyan mint a fos! (copyright by Showder Klub)" De Győzi az említett temetkezésen kívül nem csinál semmit, csak sííír...

Pedig megcsinálhatná pl. azt a "Roma Rómeó avagy a cigányok visszavágnak" című nagyjátékfilmet, melyre tavaly 22 millió állami pénzt kapott. Azt a filmet végre, amelyet állítólag már tavaly júliusban elkezdett forgatni. "Kemény történet lesz, de igazodik a roma kultúrához is: cigány verekedések, átkok, temetési szertartás is lesz a filmben, sőt két híres színész is. Már júniusban elkezdtük a forgatást." - nyilatkozta a Napi Ásznak Győzi még szeptemberben.

A filmet ő rendezte volna (rendezi?), és először nejének szánta volna a Júlia szerepét, de erről lebeszélték, mondván "támadható döntés", így azt Csengeri Ottilia kaphatja meg. Az összes többi szerepet Bódi Guszti és családja játszaná.

Nemrég az egyik napilap  megvádolta Gáspár Győzikét, hogy elverte a milliókat. Ő nem tagadta, hogy hozzá sem kezdett a produkció előkészítéséhez, viszont cáfolja a vádakat.

"Ez a pénz bankban van, és kamatozik. Elszomorít, hogy egyesek azt hiszik, eltüntettem, de már megszoktam, hogy rendszeresen támadnak. Nem hagyom, hogy bepiszkítsák a nevem. Amikor hazajöttem a dzsungelből, a Celeb vagyok forgatásáról, akkor valóban megkapta az alapítványunk a 22 millió forintot, hogy leforgassuk belőle a Roma Rómeó című filmet. Azóta azonban annyit dolgozom, hogy nincs időm sem ezzel, sem a médiával foglalkozni. Márpedig, ha ehhez a filmhez a nevemet adom, akkor szeretném végig felügyelni, figyelemmel kísérni a munkát. De most csak a koporsóbizniszre összpontosítok. Anyagi gondjaim vannak, de ehhez a pénzhez nem nyúlhatok, nem veszem el. Ha továbbra sem lesz időm a film előkészítésével foglalkozni, akkor az alapítványunkkal szétosztjuk a pénzt ösztöndíjként cigány gyerekek között, vagy odaajándékozom egy kórháznak..."

Tudod az van Győzi, hogy az pályázat útján szerzett pénzt csak arra lehet költeni, amiről a pályázat szól, ellenkező esetben meg felmerül a sikkasztás gyanúja.

"Ha pályázat útján nyerte a pénzt az illető, akkor kizárólag arra költheti el, amiben megállapodtak. Ha ez nem így történik, a sikkasztás gyanúja is felmerülhet, hiszen jogszabályokat sért ezzel. Ilyenkor jogi útra terelhető a dolog" - dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint.

Kétlem, hogy ezt teljes egészében felfogja Gáspár direktor úr ...