Cigányfajvédőink, balliberálisaink már jópár hete reklámozzák szánalmas “Nem az én nevemben”-kezdeményezésüket (honlap ITT), amelyet a Jobbik EP-jelenléte ellen hoztak létre.

Ezidáig összesen 13 ezren csatlakoztak hozzájuk, pedig még a Népszabadságban is jókora adag reklámot kapott. Legutóbb például a második oldalon, egy jókora adag csúsztatás kíséretében. A lap persze nem hangsúlyozza, hogy a Jobbik 427 ezer voksot kapott, míg az SZDSZ-t a magyarság 98%-a elutasította.

Nézzük meg tüzetesebben a honlapon található képgalériát. Vajon ki lehet az úriember középen?




(Eredeti, nagyméretű képmentés ITT. Figyelem, a fotókat általában véletlenszerű sorrendben és helyen ömleszti a rendszer az ember nyakába, így ugyanezeken a pozíciókon – a legalsó sorban a harmadik alak feje mellett balra – teljesen más képeket fogunk most találni, ha megnézzük. Nem csupán hősünk portréja lesz máshol, hanem sok más, a fenti képen szereplőé is.)

Vessünk csak egy pillantást az ITTENI cikkünk (“Olaszliszka: "öld meg a magyart" - Exkluzív, teljes képek nevekkel a lincselő retkekről + hanganyag”) bevezető, ill. 9. nagy képére. Igen, ez a tízszer elítélt, a 11. alkalommal pedig Szögi Lajost meglincselő Horvát Dezső:




Ilyenek (vagy a hozzátartozóik) képeivel is kampányol a szintén cigányok által alapított Nem az én nevemben. Vajon a galériában szereplő többi cigánynak mekkora a priusza?

A miheztartás végett: az oldalra felkerülő képeket kézzel ellenőrzik, hogy például horogkeresztek meg hasonló nyalánkságok ne kerüljenek fel a galériába, illetve programból, scriptből történő esetleges többtízezres, a galériát, illetve a névlistát esetleg órákon, vagy napokon keresztül “elrontó”, lejárató “támadásokat” megelőzzenek. Horvát Dezső arcképe bejárta a sajtót; egy valamennyire is tájékozott ember azonnal felismeri. Ha nem ismerték fel az üzemeltetők emberünket, az tájékozatlanságukat minősíti. Ha meg felismerték: nos, az még durvább, mert azt jelenti, hogy közösséget vállalnak egy gyilkossal.
A cigánybűnözőkkel való lepaktálás, azok támogatása kapcsán azt se feledjük el, hogy mennyi, de mennyi példát tudnánk arra hozni, amikor ezt tették. Nem ez az első eset. Emlékszünk például a börtönviselt (és -töltelék) Dugó “úr” támogatóinak (kezdeti - aztán sokkal több lett) névsorára, ill. arra, hogy a “magyar” balliberális filmesek egyenesen gyűjtést szerveztek neki a Filmszemlén? A zámolyi gyilkoscigányokat meg nem is kell említeni. Azt sem, hogy mekkora patáliát, vinnyogást rendeznek minden egyes olyan esetben, amikor szegínromához hozzá merészel érni egy rendőr. Például a gyöngyösi, 2002-es cigányverés után. Vagy említsük Pásztor Albert hírhedt nyilatkozatát. Mi volt a ballib “értelmiség” válasza (lásd pl. Munk Veronika zsindexes örökbecsűjét), ha nem a bűnözők védelme és támogatása? Arra, hogy a balliberális oldalról SENKI sem vonta felelősségre Mohácsi Viktóriát például a nevezetes diszkóbalesetes (Cozma), vagy Kolompár Orbánt a gyerekcsínyes nyilatkozatáért.  Mindezek fényében, sajnos, egyáltalán nem csodálkozunk (csodálkoznánk) azon, hogy ballibék szalonképesnek ítélik Szögi Lajos egyik gyilkosát is.

Kuruc.info – A.S.