Balogh Artúr megint nagyot(?) alkotott.

Az a Balogh Artúr, aki a balliberális hírportál, a Hírszerző szerint (!) ma a legbefolyásosabb cigány véleményformáló. (Forrás: ITT: “Többször kezdtem ennek a bejegyzésemnek megírásába, hiszen mindig felcsengenek bennem a Hírszerző intő szavai, hogy a legbefolyásosabb lettem cigány véleményformálók közül és ez összetett és nagy felelőséggel jár.”) Ennélfogva nem igazán mehetünk el szótlanul amellett, amiket ma harmadik cikként (a másik kettőt már hivatkoztuk ITT) összeírkált. Esetenként igen durva helyesírási, központozási hibáit nem javítva idézzük. Eredeti ITT (olvasói megjegyzések is vannak).

Cigánygyilkosság! Kritika a gádzsó társdalom felé!

Politológusként cigányságban a legjobb vagyok (Kuruc.info: …és nem is beképzelt… bár ilyen felhozatal mellett [lásd pl. azokat a cigányvezetőket, akik szerint ezer évvel ezelőtt Indiában angol kávéházakban hegedültek eleik] lehet, tényleg igazad van…) és a cigány véreimnek , a hazámnak szüksége van a tudásomra torzítás , és félrebeszélés nélkül.

Magyarország megszűnt , csak a jogi keret tartja össze , nincs identitástudat a társadalmi lemezek (Kuruc.info: valószínűleg kereteket akart mondani) szétcsúsztak, a hatalom megtartása és megszerzése melegágya szélsőséges eszméknek, éppen úgy, mint az a második világháború előtt volt a németeknél a Weimari Köztársaság idején és az első világháború végén az orosz cári birodalomban. (Kuruc.info: a Weimari Köztársaság vezetői csak a maguk impotenciáját okolhatják Hitlerért. Ha nincs anarchia és totális csőd – mint ma Magyarországon –, akkor nincs Hitler sem. Ok-okozat.)

Ahhoz , hogy megszűnjenek a cigányokkal szembeni atrocitások azonnali választást kellene kiírni , mivel a Bajnai kormány gyenge nincs tekintélye , a pártja túlélése érdekli csak. (Kuruc.info: látod, ebben egyetértünk.)

A válságintézkedések még mélyebb szegénységet hoztak, erőtlen az MSZP, nincs társadalmi támogatottsága de lemondani nem akarnak ,mert ahhoz túl mohóak, és még többet akarnak lopni , időt szeretnének nyerni. (Kuruc.info: igen, elmélyült a szegénység, de nem a tiétek: ti továbbra is minden segílyt és támogatást megkaptok. Lásd pl. a krízisalapot, ugyebár.)

Mi cigányok vagyunk az utolsóak, akikkel törődnek (Kuruc.info: tényleg? Akkor mi az a sok segíly, a támogatás? Egy átlagcigány – csak a származása miatt! – sokkal több juttatásra jogosult, mint egy fehér – akkor ki is nem lát el benneteket, heréket?), hiszen saját maguk jobban érdekli őket, ezért akár a hazát is képesek beáldozni.

A FIDESZ ura Orbán Viktor meg cinikusan áll hozzánk, és az ország dolgaihoz. Ő megtudná állítani a cigánymészárlást ,de nem fog kockáztatni elnézi a szenvedésünket.

A Jobbik aljas piszkos vezérei meg a kondért lesik, ezért a Náci eszmét ,úgy ahogy van terjesztik. (Kuruc.info: mert aztán ma a világban kifejezett életbiztosítás és rendkívül jól fizető karrier, ha valaki úgymond “náci”. Ahelyett, hogy mondjuk Izraelhez vagy az USA-hoz dörgölőzne… Hát igen…)

A magyar társadalom, szélesebb értelemben a gádzsók ,és ilyenkor gádzsók többségéről beszélek és nem azokról a zseniális kivételekről ,akik a gádzsók között is vannak és néha szóhoz , esetleg vezető pozícióhoz is jutnak. (Kuruc.info: ugye, ezt úgy kell érteni, hogy egész idő alatt a magyar társadalomról beszélsz, és nem a világ minden nemcigányáról, azaz gádzsójáról? Legalábbis – a fentiek mellett – az alább következő faji háborús kitételeid erre engednek következtetni. Akkor meg ne csodálkozz, ha mindenkinél kihúzod a gyufát.)

Szóval a gádzsók fogékonyak a Fasizmusra, a Nácizmusra , mert kulturálisan beléjük ívódott. (Kuruc.info: ha a mi kultúránkról ilyet írsz, akkor, ugye, mi is írhatunk olyat a tiétekről, hogyaszongya “a cigány kultúrában [még mindig] szokás az emberevés”? Pedig annak még több alapja lenne – lásd EZT… Vagy az már maga a benáculás felsőfoka?)

Vannak történelmi emlékeik , és ha egyszer már megcsinálták , a fajirtást akkor mért ne tennék meg még egyszer, egyébként is a háborújuk nagy hányada faji indíttatású is volt. (Kuruc.info: aha. Mintha mi irtottuk volna a zsidókat [ha igaz a holocaust], és nem a németek. Mintha nem Horthy lett volna az, aki a zsidókat megvédte, mintha nem Magyarország lett volna az, ahova például a lengyelországi kaftánosok menekültek. Megint megy a szokásos, alaptalan nácizás és bűnösnépezés.)

A gádzsók nem értenek a szép szóból, alpári barbárok. Nem akarnak önmagukkal szembe nézni, mert félnek attól, hogy egy koránt sem tökéletes képet látnának ezért csak a közvetlen veszélytől, vagy fenyegetéstől tartanak. (Kuruc.info: te Artúr, szerintem ez a leírás sokkal jobban illik magatokra – például abban a tekintetben, hogy ti, cigányok, csak befenyítve vagytok valamennnyire kordában tarthatók, csak a nyers erőből és kényszerből értetek...)

Saját nagyjaikat gyilkolják le (Kuruc.info: konkrétan, személy szerint, kit? Mondjuk ha például Tisza Istvánra gondolsz [bár Őt nem magyarok ölték meg, hanem a tezsvírnépetek], akkor egyetértünk. De valószínűleg nem Rá, hiszen nem is tudod, kicsoda Ő…  Vagy a II. Világháború, esetleg az 1956 utáni megtorlásokról beszélsz?), csak azért, mert szembe mernek menni az árral, a többség silány akaratával irigyek egymásra. Önmagukat nem értik meg.

A gádzsók Nagyjaikat nyomják el elsőnek , akiket haláluk után értékelnek csak ,amikor már nincs közvetlen fizikai kapcsolatban velük, nem tudnak rá irigykedi.

A gádzsó társadalom érzelmileg silány buta bunkó. Luxuséletük (Kuruc.info: ez vicc, Artúr? Persze, ti dolgoztok, mi meg fényesen eléldegélünk az általatok termelt javakból, mi?) és minden lehetőségük ellenére a másikban keresik a hibát, nem születnek olyan hátránnyal mint a cigány , mégis tehetségtelenek (Kuruc.info: mondja ezt egy olyan nép fia, aminek az átlagos IQ-ja 70 körül van, a világon kivétel nélkül minden egyes országban – pl. az USA-ban és Nyugat-Európa számtalan államában – a leggyűlöltebb kisebbség és soha egyetlen egy tudóst, Nobel-díjast stb. nem adott az emberiségnek. A maguknak vindikált hírességek [Elvis Presley, Gábor Áron stb.] jó része is hazugság. Ez aztán a karrier, amire büszkék lehettek, cigány!), a másikat tapossák.

Háborúkat indítanak egymás ellen. Atombombákat készítenek a másik kiirtására. Egymást éheztetik globálisan. (Kuruc.info: Artúr! Döntsd már el, hogy csak a magyarországi nemcigányokról beszélsz – eddig arról volt szó –, vagy kivétel nélkül az egész földkerekségéről!)

Már rég pár órákat kellene csak dolgozniuk ahhoz , hogy az életszínvonalukat fenntartsák, és boldogok lehetnének, mégsem teszik ezt meg ,mert barbárok. (Kuruc.info: jaj de jó, Artúrunk feltalálta a gazdagság és boldogság receptjét! Artúr! Ugye elmondod, hogy kell? [Tiszta Brian Élete-érzése van az embernek. Itt áll előttünk Brian, bocsánat, Artúr, a Megváltó, aki elhozta nekünk az örök boldogság receptjét.])

A gyűlöletük, a félelmeik a mohóságuk kegyetlenül megszállja az agyukat, és másikójuk kárára értelmetlenül terpeszkednek, fölöslegesen, csak azért , hogy megalázzák embertársaikat, mert ilyenkor azt hiszik , hogy Istenek, mindenható urak. (Kuruc.info: minthaz ez a “megalázós” attitűd nem pont a cigányok sajátja lenne. Lásd pl. mások indokolatlan, barbár összeverése, megkéselése vagy éppenséggel betöréskor a tetthelyre ürítés.)

Eszméket gyártanak a másik ellen. A szeretet a rendszereiken keresztül kiveszik belőlük, holmi szolidalítás (Kuruc.info: Artúrunk már jó ideje képtelen megtanulni ezen szó helyesírását [szolidaritás]; többször eltévesztette már [lásd még: értelmiségi lét, olvasottság, színvonal]; lásd pl. EZT és EZT) fogalmával próbálják helyettesíteni , ami egy eszméhez köthető így elve [sic!] halott.

A gádzsó társadalom teljesen elszakadt önmagától a természettől és a teremtőtől, csak a racionális fizikai félelmeik irányítják őket, robotok ,gépek, akik folyamatosan számolják fel önmagukban az emberi vonásokat, értékeiket. (Kuruc.info: megint ez az ostoba “a cigányság természetközeli nép”. Közben meg a földműveléshez, állattenyésztéshez sem értenek, és, finoman szólva, tesznek a természetvédelemre, a környezet[ük] megóvására. Lásd pl. a szeméttelepeket a putrik környékén, a súlyosan rákkeltő, légszennyező kábelégetést, az erdőségek barbár kivágását, a vizek elfertőzését [pl. beleürítenek] stb.)

Azt hiszik, hogy civilizáltak, közben csak a technikai eszközöket változtatták meg, és emberi kapcsolatokban még jobban visszafejlődtek.

Nekünk cigányoknak ezekhez kell igazodnunk azért, hogy ne legyen több ártatlan áldozatunk.
Ne legyen több gyerek ,akit lelőnek sörétessel a barbárok.

Nem bírják a kritikát mert az túl mély számukra, és ijesztő.