Idézzük Cigány Roxána azóta (a militáns mokka megmondóemberek - Balogh Artúr, Radics Béla stb. - legnagyobb sajnálatára [lásd pl. az ITTENI lejáratásnak gondolt cikküket és nem utolsósorban megtorlással való fenyegetésüket], nekünk meg nagy-nagy örömünkre) újraindult blogjának egyik legújabb olvasói levél-válaszcikkét:

“Viki […] Sajnálom, hogy cigány rugdosta ki belőled az utolsó gyerekedet... Látod, még a lábukat sem tudják rendeltetésszerűen használni, mit vártál te egy cigánytól, hogy összeálltál vele?  Olyan aljasok, hogy én nem kezdek cigánnyal, te meg magyar-svábként... Hűűűű!, de bátor voltál, jól rá is basztál, bocs, hogy most nem zokogok!!!!”

Értsd: az a lány (“Viki”), akinek Roxána válaszol, azt állítja, hogy az utolsó gyerekét egy cigány “rugdosta ki” belőle, akivel, vesztére, összeállt. Roxána ezt úgy kommentálja, hogy a cigány férfiak aljasok a nőkkel, és még ő, a cigány sem kezdene ki velük, hát még egy magyar-sváb; és hogy Viki csakis saját magát okolhatja azért, ami történt – nem kellett volna egyáltalán egy cigánnyal összeállnia.

Ehhez nem kell különösebb kommentár. Se ahhoz, hogy mi történt Vikivel, se Roxána megjegyzéséhez. Igen, ha valaki esetleg nem hitt volna abban, amire például ITT számtalan példát hoztunk (hogy ti. a cigány férfiak csicskásként, személyes tulajdonként bánnak a feleségeikkel, és akkor és úgy verik meg őket, amikor és ahogy akarják - még áldott állapotban is!), most újra megbizonyosodhatott arról, mindez igaz. Ráadásul mindezt egy még csak véletlenül sem náci (egy roma) erősítette meg.
Legyen ez mindazon fehér lánynak intő példa, aki “raj” cigánnyal kezdene ki. Ne tegye, mert iszonyúan ráfázik. Keressen magának fehér (és csak fehér!) férfit. Ha már maga egy nácizmussal igazán nem vádolható, származására igen büszke, azt nem elhallgatni próbáló, a saját fajtáját, annak szokásait, gyakorlatát igen jól ismerő roma is ezt tanácsolja, akkor lehet benne valami, nemde? (Megjegyzés: Roxánának nem ez az első ilyen megjegyzése. Hasonlót írt – igaz, akkor még finomabban – ITT is.)
Kuruc.info - A.S.
Frissítés: A TV2-n a holnapi Joshi Bharat-műsorban szintén előkerül ez a téma. Az előzetesben a következőt kiabálja egy cigányasszony a (volt?) férjének: "nyolc hónapos terhes voltam, és vasszékeket dobáltál rám".