PÉCS ‒ Megszeppenten ücsörgött Cs. Krisztián (15) tegnap délelőtt a Pécsi Városi Bíróság folyosóján. Az angyalarcú (Kuruc.info: “angyalarcú?” Még tenyérbemászóbban cigányfajvédő dumával nem tudtak volna előhozakodni? Ha ennyire védi szegínkét a Blikk, nosza, fogadja örökbe…) fiú maga az ördög: a rendőrök úgy gyanítják, két kisfiút is megrontott, ezért tegnap előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

Krisztián nem egyedül követte el a szörnyűséget, ám tettestársa csupán tízéves, így ő nem büntethető.

Két gyereket erőszakolt meg a kamasz fiú

(Kuruc.info: a Blikk képe. “Természetesen” a bőr/hajszíne nem cigányra utal…)

A Blikk információi szerint Krisztián egy Pécshez közeli faluban lakott idősebb testvéreivel. Úgy tudjuk, a kamasz és társa két, a szomszédjukban lakó fiúval is fajtalankodott. R. Patrikot (5), és B. Dávidot (8) egyaránt arra kényszerítette, hogy szájjal és különböző módokon is elégítsék ki vágyait. Úgy tudjuk, a fiúk hónapok óta folytatták szexuális üzelmeiket. - A szüleink hosszabb ideje Angliában dolgoznak, Krisztián velünk lakott - mondta Cs. Attila, Krisztián bátyja és gyámja, ám arról, hogy mit tett az öcscse, nem kívánt nyilatkozni. Az ördögi kamasz szörnyű tettéért akár tízéves szabadságvesztést is kaphat.

- Nem merném kijelenteni, hogy pedofíliával állunk szemben, hiszen egy 15 éves fiatalember még nem felnőtt, gondolkozhat néha gyermek módjára. Viszont a felnőtté válás küszöbén már szexuálisan túlfűtött lehet - vélekedett a hír hallatán Janovszki István pszichológus. A szakember azt gyanítja, hogy a fiatalember gondolkodásában elmaradottabb lehet a korosztályánál, ha nem talált korának megfelelő partnert a vágyaihoz. - Ez a fiatal nem tanulta meg, hol húzódnak a határok.

(Blikk)
Kuruc.info: lehet, hogy a tettestársnak már tízévesen “feláll”? Ha azt vesszük, hogy fajvédőink állandóan azt bizonygatják a 11-12 évesen való szülés / férjhezmenetel védelmében, romáink sokkal előbb érnek biológiailag, mint mi, nem kizárt…
Frissítés (22.02): a Blikk cikke alatt egy cigányfajvédő, valószínű (a hihetetlen pocsék helyesírás és “dehát a fehírek között is vannak bűnözők!”-“érvelés” miatt) cigány által írt beírás is megerősíti azt, hogy mokka a szentem. (Kivételesen) hibáit javítás nélkül adjuk közzé, hadd lássa a jónép, milyen szellemi színvonalon vegetál elkövetője, és miért gondoljuk, hogy ő maga is deviánsmokka:

“sziasztok ,én ismerem a gyereket és nem tudok róla elképzelni ilyet ,és ha igy beszéltek egy másik emberről amig nem ismeritek akkor ti sem vagytok külömbek,am nem csak roma származásuak lehetnek rosszak !!! viszont a társáról annál inkább ellehet képzelni ezt!!!!hiába kiskorú ő is megérdemli( am sztem 13 éves a társa)és reménykedek benne hogy nem követte el ezt a dolgot ,-