Hihetetlen… még délelőtt 11 sincs, de már három(!!) olyan cigányhírünk (előző ITT) van, amelyben aránytalanul enyhe sündőrségi vagy bírósági cigó-elbírálásról kell beszámolnunk. Mert mi is olvasható az alábbi hírben? Idézzük:

" A vádlottakat a bíróság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettében találta bűnösöknek, mint társtetteseket. M. Ferencet és Sz. Sándort öt-öt évi próbaidőre felfüggesztett két-két esztendei, Sz. Tibornét három évre felfüggesztett 1 év 6 hónap, K. Kálmánnét két évre felfüggesztett 8 hónap börtönnel sújtotta. Indoklásában a bírónő közölte: a vádlottak rendkívül súlyos bűncselekményt követtek el, felháborítóan, gátlástalanul. Ám azt is értékelte a bíróság, hogy végül nagyobb kárt, tragédiát nem okoztak. Így a büntetés a felfüggesztett börtönnel is elérheti a célját."

Értsd: ha cigány vagy, akkor a hatóság elleni erőszak, ráadásul előre megfontolt szándékkal, hamis bejelentés / tanúzás stb. stb. összesen ér egy felfüggesztettet. Miközben egy fehéret már a lista egyetlen egy elemének elkövetéséért letöltendővel honorálják.

Hogy mindez mihez vezet – Fadd, Oroszlány és társai mellett? A féktelenné váló cigánybűnözéshez, mert tudják, úgysem bünteti őket senki, megvédi őket Magyar Elemér, a bíróság, a média; tudják, bármit megtehetnek, bárkit megkéselhetnek, megölhetnek. Na ezért kell sürgősen megálljt parancsolni a parlamenti egypárt ámokfutásának és kőkemény tisztogatást rendezni mindenhol – a(z i)gazságszolgáltatásban, a médiában, a sündőrségben, mindenhol!

Romák bosszúja: tőrbe csalták és megtámadták a zsarukat
Heves | Egy cigány asszony és élettársa kétszer is telefonált a rendőrségre, másodszor már azt állítva, hogy tömegverekedés tört ki. Amikor a szolgálati jármű kiérkezett a telepre, lincshangulat alakult ki.

– Nem kívánom megmásítani korábbi vallomásomat – nyilatkozta hétfőn a Hevesi Városi Bíróság előtt a koronatanú. Az ügy, amiben kérdezték, múlt év február 7-én Hevesen, a Dankó utcában történt. Akkor romák támadtak egy rendőrautóra. A tanú az eljárás során a vádiratban foglaltakkal megegyezően mondta el, mi is történt az említett napon.

Az elsőrendű vádlott, M. Ferenc és élettársa, a harmadrendű Sz. Tiborné felháborodtak, hogy előző este egy körözött személyt keresve a kommandósok felbolygatták a lakásukat, s állításuk szerint kidobták az asszony betegség miatt használt oxigénpalackját. Úgy határoztak, hogy másnap ezt megtorolják. Kétszer is telefonáltak a hevesi kapitányság ügyeletére, másodszor már azt említve, hogy tömegverekedés tört ki a házuk előtt, s náluk van a keresett személy.

Amikor a szolgálati jármű megállt az utca közepén, körbevették az autót, lincshangulat alakult ki, a hangadó a fenyegetően fellépő M. Ferenc és élettársa volt. A másodrendű Sz. Sándor egy lapáttal csapott a kocsi szélvédője felé, de azt végül nem törte be. Végül a járőrparancsnok vezette rendőrautó kihátrált a tömegből, s nem történt tragédia.

A koronatanú meghallgatása után sor kerülhetett a perbeszédekre. Az ügyész fenntartotta a vádat. Kiemelte, hogy a terheltek olyan személyeken akartak bosszút állni előző esti vélt, vagy valós sérelmeikért, akik abban az akcióban nem is vettek részt. Előre megfontoltan tőrbe csalták őket, s amikor a hívásukra megjelentek, számos embert bőszítve támadtak a rendőrautóra, s a benne ülőkre.

A vádlottak védői, nem vitatva a tényállást, hangsúlyozták, hogy a terheltek már a vallomástételkor beismerték bűnösségüket, s megkövették a sértetteket, akik azt elfogadták. Belátták, hogy helytelenül cselekedtek. Felfüggesztett büntetést kértek védenceiknek.

A vádlottakat a bíróság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettében találta bűnösöknek, mint társtetteseket. M. Ferencet és Sz. Sándort öt-öt évi próbaidőre felfüggesztett két-két esztendei, Sz. Tibornét három évre felfüggesztett 1 év 6 hónap, K. Kálmánnét két évre felfüggesztett 8 hónap börtönnel sújtotta.

Indoklásában a bírónő közölte: a vádlottak rendkívül súlyos bűncselekményt követtek el, felháborítóan, gátlástalanul. Ám azt is értékelte a bíróság, hogy végül nagyobb kárt, tragédiát nem okoztak. Így a büntetés a felfüggesztett börtönnel is elérheti a célját. Ám ha a próbaidő alatt bármilyen kis bűntényt is valósítanak meg, akkor ezt az időt is le kell tölteniük börtönben. Az ügyész három nap gondolkodási időt tartott fenn, a vádlottak és védőik tudomásul vették az ítéletet, amely így nem jogerős.

(HEOL)
Frissítés: a bírónő, aki eddigi ítéleteiben szintúgy gyakorlatilag felmentette a bűnözőcigókat, Dobrozsi Gabriella névre hallgat. A főnöke, Kutas István, még ennél is felháborítóbb, a cigóknak kedvező ítéleteket szokott hozni. Nem kizárt, hogy a Kozák Rajmundot (gyilkos ork) felmentő Vaskutinál tanultak.

Jegyezzük meg jól ezt a két (három) nevet, hogy aztán, ha eljön az idő, elszámoltassuk őket. Nem, nem lesz “Parancsra tettem!” meg “Bocsánatot kérek a túl enyhe ítéletekért, nagyon sajnálom, megbántam!”. Lesz viszont kőkemény számonkérés és lesittelés, lehetőleg kigyúrt cigányok közé egyedüli fehérként. Hadd tudják meg, milyen “embereket” mentegettek fel pályafutásuk során.
Olvasó: Dobrozsi Gabriella [a felháborító “ítéletet” hozó bíró] adatlapja:
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9855848

érdekesnek tartom kiemelni:
"Ezt csinálom, mikor dolgozom: Megmondom a frankót - aztán vagy úgy van, vagy nem... :) "

Kedves "bírónőnk" ilyen lazán, félvállról veszi munkakörét... ahogy megmondta, tényleg úgy van.... VAGY NEM....

Kuruc.info: hát igen… ha cigányok a vádlottak, akkor mindig a “vagy nem” feltétel teljesül…