Az alábbi hír abszolút megbízható forrásból érkezett:

Újabb minősített bűncselekményt követtek el Ózdon, a cigányok. Egy banda rátámadt egy 92 éves egyedül élő nénire, összeverték, combját eltörték (Kuruc.info: amely ilyen korban könnyen halálos kimenetelű lehet…). A lakást feldúlták, kifosztották. A nénit az ózdi kórházban ápolják.
Meddig még!!!!!!!?????
Szebb jövőt!
Frissítés (13:48): másik olvasónk az információt megerősítő levele következik:

T. Szerkesztőség!

Ezúton szeretném tájékoztatni a közvéleményt egy olyan esetről, ami két nappal ezelőtt történt, de a médiában még nem kapott nyilvánosságot.

Ózdon, a hírhedt (néhány "emberi" jogi és fajvédő aktivista által patronált és ajnározott) Hétes-telepen az utolsó ott élő 92 (!!!) éves idős MAGYAR nénit brutálisan megverték és kirabolták a telepen élő cigányok!!!

A néni - tudomásom szerint - combcsonttörést is szenvedett. (Remélem nem fog az életével fizetni azért, mert nem tudott időben elköltözni a környékről.)

Az elmúlt napokban is számos híradás foglalkozott hasonló, cigányok által idős, védtelen magyar emberek sérelmére elkövetett gyilkossággal, rablással, bántalmazásokkal, de ez talán mindegyiken túltesz.

Az eddig elfogott elkövetők közül kettő fiatalkorú, egy pedig 11 (!!!) éves!!!!!!!!!!!!!!

Kíváncsian várom az érintett etnikumhoz, valamint a jelenlegi politikai elithez tartozó közszereplők kommentárjait és bocsánatkérését a MAGYAR társadalomtól!

(Egyébként már nem számít mit is mondanak...... az emberek nem hülyék, és a szívükben már döntöttek!)

Szebb jövőt!

Ózdi kohász
Frissítés (17:33): a hivatalos megerősítés is megérkezett:

Életveszélyt okozó testi sértés (B-A-Z. MRFK)

Egy 92 éves idős asszonyt bántalmaztak ózdi otthonában azok az elkövetők, akiket a rendőrség 36 órán belül beazonosított.

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy Ózdon történt bűncselekmény kapcsán. A nyomozás eddigi adatai szerint január 19-én virradóra otthonában az akkor még ismeretlen elkövetők bántalmazták a 92 éves tulajdonost, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A tettesek a sértett különböző értékeivel menekültek el a helyszínről.

A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként az Ózdi Rendőrkapitányság és a főkapitányság nyomozói 36 órán belül beazonosították az elkövetőket, akik közül ketten őrizetben vannak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás és a bűncselekmény pontos felderítése érdekében az ügyről a későbbiekben ad tájékoztatást.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda