Magyar Elemér, a bűnözőcigányok (példák: Tarnabod; további infó pl. ITT és ITT) egyik vezető védője, az antifasiszták egyik nagy kedvence és pártfogoltja (most is átvették a cikkét – lásd EZT; különösen a megjegyzéseket érdemes elolvasni, mert mindegyikben „leoltják”) legújabb cikkében megint nekünk támadt. Idézzük és kommentáljuk (dőlttel az eredeti):  

A kuruc.info, eme korlátlanul korlátolt weboldal fő vezérelve minden másság elleni gyűlölet, vagyis mindennel és mindenkivel szemben, aki szerintük nem „magyar” és nem „fehér”. Aki viszont az ő mércéjük szerint megfelel az iménti kritériumaiknak, az az egyén sunyin robbantgathat, öregeket verhet, lakásokat gyújthat föl, politikusok ablakán lőhet be, vagyis tehet akármit, akkor is bátor hazafi és szabadságharcos.

Kuruc.info: az az “öreg”, akire “Magyar” utal, a HírTV-s Csintalan Sándor. Maradjunk annyiban: nem volt egészen ok nélküli az “elnadrágolása”, lásd HírTV-s alakítását. Ha meg az időskor valakinél automatikusan felmentő tényező, akkor várjuk “Magyar” siránkozásait például a 80-90 éves “náci háborús bűnösök” felmentése érdekében. Akiket a MOSZAD még most is előszeretettel üldöz.  
Igen jellemző a módszerükre, hogy folyamatosan nagyítóval fixírozzák a hazai és nemzetközi sajtót, s az ott megjelent híreket alakítják át, nagyítják fel, torzítják el, a saját beteges fasiszta ízlésüknek megfelelően, nem riadva vissza semmilyen primitív hazudozástól, ferdítéstől sem.  

Kuruc.info: mi a baj azzal, ha olyan hírekkel foglalkozunk, amelyek a fősodratú, cigányfajvédő sajtóban nem jelennek meg? Ha mi nem vagyunk, akkor – többek között – a nagyközönség a büdös életben nem szerez tudomást a hétesi (Solymosi), a pesterzsébeti vagy a ráckevei (Kézsmárkiné) gyilkosságról – ezeket a témákat mind mi dobtuk be a köztudatba. (Vagy éppenséggel mi voltunk a legelsők, aki – románból fordítva – igazoltuk, hogy Cozma gyilkosai – mit ad Isten! – cigányok. Ha nem tesszük közzé a fordításokat rögtön az események kezdetén, talán még ma se tudná senki, hogy, természetesen, orkok az elkövetők.) Az egyéb lincselésekről nem is beszélve. Lehet elfogultságról beszélni, és nem is tagadjuk, hogy nem komáljuk a cigányokat – de akkor tessék a sajtó maradék részének ellenkező irányú, totális elfogultságát is tollhegyre tűzni, jó? Azt, hogy:  

- a cigányok bűncselekményeiről még akkor sem számolnak be, ha az gyilkosság (és mi nem foglalkoztunk vele, azaz nem kényszerülnek arra, hogy elővegyék a témát)

- a mokkák ellen elkövetett “bűncselekményekről”, még ha az egy egyszerű pofon is (barcsi srácok), hónapokon keresztül képesek szirénázni. Az orkok önmerényleteiről nem is beszélve – ezeken is hónapokon át csámcsognak.

Természetesen eközben az a legkevesebb, hogy semmibe veszik a szerzői jogokat, amikor egy az egyben egész írásokat másolnak át más újságokból. (Persze debilis kommentárjaikkal megspékelve.)


Kuruc.info: amíg az eredetin egy szót sem változtatunk, és kivétel nélkül feltüntetjük a forrást (mindkét feltételnek megfelelünk), addig ez 100%-ig engedélyezett, és nem törvénytelen.

Egy-két jellemző példa.

A BAON 2010. február 27. 10:14-kor közzétett híradása szerint: „Vasúti talpfacsavarokat loptak Baja-Pörböly között.” A cikk beszámol arról, hogy „Az 55-ös főút mellett lévő Baja-Pörböly közötti vasúti pályaszakasz mellől ismeretlen személyek vasúti talpfacsavarokat szedtek fel. A helyszínre kiküldött járőrök Baja belterületén igazoltattak egy Fiat Ducato tehergépkocsival közlekedő két férfit. A tehergépkocsi átvizsgálása során a jármű rakterében megtalálták az eltulajdonított nagy mennyiségű síncsavart és a hozzá tartozó alátét gyűrűket. A bűncselekménnyel okozott kár 750 ezer forint - tudtuk meg Szabó Anitától, a rendőrség sajtóügyeletesétől.”

A BAON cikkében említett Fiat Ducato tehergépkocsival közlekedő férfiak pár óra multán, 22:16-kor már a betegesen blikkfangos „Folytatódó cigányterrorizmus” felcímmel szerepeltek kegyetlen cigánybűnözőkként. a kuruc.info hasábjain.

Hogy honnan tudjuk, hogy cigányok voltak? Hát a kuruc.info állítja.

Kuruc.info: Elemérünknek itt (és a következő “leleplező” idézetében) az a problémája, hogy ráfogjuk az elkövetőkre, hogy cigók, miközben – hivatalosan – erről semmilyen infó nincs. Nos, ahogy már ezt többször megfogalmaztuk, Elemérünk csak és kizárólag a magyarországi cigányfajvédő sajtót és gyakorlatot hibáztathatja azért, ha a jónép jellemzően a cigányokra jellemző bűncselekmények hallatán (tapasztalatai birtokában) automatikusan általánosítva a cigányokra gondol, még akkor is, ha esetleg, egy szökőévben egyszer, nem füstös az elkövető. Ha a médiumok megírnák minden bűnöző származását, akkor ilyen nem történne, és nekünk sem kellene „találgatnunk”.  

Ami a „tippjeink” „találati arányát” illeti, az 99% körül van. Ha meg (kivételesen) tévedünk, azaz ha egy előzetesen cigánynak hitt elkövetőről kiderül, (valószínűleg) nem az, akkor ezt azonnal megírjuk - lásd a tompai gyilkosságot, ahol eleve ITT a címben(!) korrigáltuk magunkat.   
Ugyanúgy, ahogy lehozzuk a velünk cigányügyben nem egyetértő, vagy bennünket “leoltó” leveleket is – lásd pl. EZT. Majd ha a Népszabadság külön cikkben összegyűjti és az eredeti cikkel egyező terjedelemben lehozza az őket fikázó, például Tóth Ákos nevezetes “örüljünk, hogy a cigányok rabszolgaként ‘alkalmaznak’ minket” anyagára meg például a hírhedt hétesi temetési riportra érkezett olvasói válaszokat, helyreigazításokat (ahogy cigányügyben mi tesszük szinte minden egyes levéllel), akkor lehet pofázni, Elemér.
Elemérünk szóhasználatával is érdemes foglalkozunk: “a betegesen blikkfangos „Folytatódó cigányterrorizmus” felcímmel szerepeltek kegyetlen cigánybűnözőkként”. Aki valamennyire is olvasott, a “kegyetlen” szóból azonnal kiszúrja a bűnözőmentegetést. Igen, Elemérünk akarattal tyúklopás-szintűre próbálja degradálni a bűncselekményt – azt, amely könnyen többtucat ember halálához vagy megrokkanásához vezethetett volna… Ilyen a tipikus cigányfajvédő.

Egy mai hírük (05:50) a „Köpködés, verés, harapás, agresszív kormostámadás a közért dolgozók ellen.” címmel jelent meg.

Ezt az írást történetesen a vasárnapi Zalai Hírlapból koppintották egy az egyben, és ugyancsak a szokásos sajátos stílusukban véleményezték. Az eredeti írásban egy közterület-felügyelő az egyik esetével kapcsolatban arról is beszámolt, hogy leköpték. Márpedig, állapítja meg a kuruc.info bölcs tudora, ha köpés, akkor cigány. És ráadásul nem csupán a köpéssel érintett ügy szereplője cigány, hanem – a lúd legyen kövér - természetesen az összes többi eseté is.

Kuruc.info: hazugság. Megjegyzésünk a következőképp hangzott (ITT ellenőrizhető): „ha valakinek bármi kétsége lett volna az elkövetők származásával kapcsolatban… gyk. a köpködés tipikusan cigány nemzeti sport; lásd EZT további, hasonló esetekért + azokra való hivatkozásokért”. Ebben egy szó nincs arról, hogy „ha valaki köpködik, akkor csakis cigány lehet”, ui. ott a „tipikusan” szó, ami, „Magyar” hazugságával ellentétben, nem azt jelenti, hogy „kizárólagosan”. Ráadásul itt, ebben a hírben, a köpködés csak az egyik a sok cigányságra utaló tényező közül.

A kuruc.info kéretlen másodközlésében (Kuruc.info: „Magyar” megint azt sulykolja, hogy bárminemű másodközlés törvénytelen. Nem, nem az, ha ott a forrásmegjelölés, és nem történik változtatás.) idézi Dr. Nagy József agressziókutatónak a Zalai Hírlapban kifejtett gondolatait is, aki egyetért abban: "napjainkban sokkal több a feszültség a társadalom egyes tagjai, rétegei között, mint korábban. Ennek két oka van. Az egyik: a napi frusztráció erősödött. A másik, hogy éppen a frusztráltság miatt sokkal érzékenyebben fogadjuk a mások irányából érkező agressziót.
- Ez eredményezi azt, hogy sokkal agresszívebbnek látjuk a világot. Ami azonban csak részben igaz, mert azt már nem vesszük észre, hogy mi, magunk is változtunk - vélekedett a szakember. - Azt gondolom, a frusztráció csökkenésével, a létbizonytalanság mérséklődésével magától helyreáll majd a rend.”

S most jön a kuruc.info megfellebbezhetetlen öntelt, gőgös főítésze, aki kurzívan szedett kommentárjában az agressziókutatót nemes egyszerűséggel idiótának titulálja, mondván, „a cigányok ugyanúgy bűnöznek a stabil, gazdag államokban is – lásd pl. Finnország, USA, Kanada stb.”

Hát, ha valaki tuti, hogy idióta, akkor az éppen a kuruc.info munkatársa, aki ezek szerint úgy véli, a példaként hozott államokban nincs frusztráció és létbizonytalanság.


Kuruc.info: aha. Ezek szerint az, hogy Európa egyik leggazdagabb államában, Finnorszában, ahol nem mellesleg a cigányok havi több ezer euró segílykét kapnak, viszont (átlagban) ugyanúgy bűnöznek, gyilkolnak, lopnak, mint nálunk, csak azért, mert, szegínek, ott úgymond ugyanúgy "nyomorognak" meg "frusztráltak". Frászt. Ezeknek ilyen a kultúrájuk - mint a sáskák, sehol sem akarnak letelepedni, sehol sem akarnak dolgozni; egyszerűen csak letarolnak egy területet, majd odébbállnak, és folytatják a rombolást máshol.
Ahogy a cigó famaffia sem azért tarolja le Magyarországot, mert szegínromákok különben megfagynának. Nem, nekik kell a píííz a fényűző, kiskirályi életre, a legújabb, tízmilliós autócsodákra. Vagy, ha már a „talpasokról” beszélünk, cigóink túlnyomó többségben nem azért rablógyilkol, hogy ne vesszen éhen, hanem azért, hogy legyen italra meg játékgépre pénze. Azaz: a cigánybűnözés nem „megélhetési bűnözés”, hanem a „kultúrából és szocializációból automatikusan adódó, minden egyes cigányfertőzött országra jellemző bűnözés”.  

Az agymenése ott tetőzik, amikor - mintegy végső konklúzióként - arról értekezik, hogy fejlettebb, gazdagabb országban, ahol a „cigók” éppen ugyanolyan gondokat okoznak, mint nálunk, ezeket a problémákat tudják kezelni – „például a derék amerikaiak és finnek azonnyomban, az elkövetés helyén helyben agyonlövik a bizonyítottan bűnöző cigányokat.”

Hogy egy jogállamban már az elkövetés helyén miből lehet mindenféle nyomozás, tárgyalás nélkül pillanatok alatt megállapítani, hogy valaki bűnöző cigány? És milyen törvények jogosítják fel a „derék” amcsikat és finn rokonságunkat az azonnali önbíráskodásra?

Kuruc.info: az amerikai és a finn törvények, azok ugyanis engedélyezik az azonnali, önvédelmi célú fegyverhasználatot, a betörő, betolakodó azonnali lelövését. Az amcsi zsaruk se nagyon tétováznak, ha a gyanúsított félreérthető mozdulatokat tesz (tessék több amerikai illetőségű hírt olvasni). A finn rendőrök meg egyenesen félrenéznek, ha a felháborodott vidéki lakosság lemészárolja az elfogott cigánybűnözőket (lásd EZT). Normálisabb országokban ez így megy...

Ilyen kérdések megválaszolásával a kuruc.info nem bíbelődik. (Kuruc.info: Elemérünk megint hazudik. Számtalan cikkünkben – pl. ITT – hivatkoztuk a fentieket [is!] igazoló eredeti újságcikkeket.) Persze ne is várjunk e kérdéseinkre választ egy olyan szellemiségű szennyújságtól, ahol kiemelten hirdetik, hogy „büntetlenül lövöldözhet Lendvai Ildikóra.” Bal egérgomb lő, jobb újratölt.
Kuruc.info - A.S.