Bár már rég egyértelműsödött (lásd EZT), hogy (természetesen) cigány a hódmezővásárhelyi falfirkák elkövetője, folyamatosan további információk érkeznek az esetről.

  Az alábbi olvasói levélből azonban nem csupán ez derül ki, hanem az is, hogy a város zsideszes polgármestere 180 fokos fordulatot vett – hiába, itt a kampány! – és eddigi politikáját egy-kettőre elfeledve effektíve cigánybűnözésről kezdett beszélni. Az a Lázár János, akinek a nagy Zsidesz-SZDSZ összeborulás jegyében az SZDSZ-es Mohácsi Viktória külön köszönetét és nagyrabecsülését (!) fejezte ki azért, hogy megszüntette szegínromákok iskolai szegregációját. Aztán, Lázár izraeli(ta) kapcsolatait sem árt elfelejteni – lásd EZT.

  Ezt a zsideszes pofátlanságot! Pont egy olyan párt kezd el a választási kampány közepén cigánybűnözésről vartyogni, amelynek képviselői immár szűk négy éve(!) vannak hatalomban az ország településeinek többségében. Mégsem szorították vissza az orkok bűnözését soha és sehol, pedig lett volna alkalmuk. Sőt, a zsideszes polgármesterek egyenesen (cinkosan?) engedtek vagy éppenséggel lefeküdtek a cigóknak, ahogy az például Hangácson történt (kötelező, kapcsolódó infó ITT). Miközben az egy szem település, ahol jelenleg közismert Jobbik-szimpatizáns a polgármester, Érpatak, sikerrel vette ezt az akadályt, és a korábban az egész települést terrorizáló cigánybűnözőket sikerrel befenyítette.
Nem árt nem elfelejteni mindezt, amikor áprilisban arról döntünk, ki mellé húzzuk az ikszet: a szájkaratén, a hangzatos szólamokon kívül a helyi hatalom birtokában a világon semmit sem tevő Zsidesz (mi a garancia arra, hogy ez megváltozik, ha hatalomra kerülnek?), vagy a Jobbik, amelynek ugyan csak egy településen van (szimpatizáns) polgármestere, de ott is egy az egyben felszámolták a cigánybűnözést. A Jobbik teljesítménye: 100%, a Zsideszé: nulla...

Az olvasói levél, plusz kommentárjainkkal:

Sziasztok!
 
Tegnap közmeghallgatás volt Vásárhelyen.
Lázár hozta a formáját. Beszélt cigánybűnözésről, bér ezt a szót nem használta.
Azt mondta, hogy azok akik el lopják a kiskertekből a terményt ugyan akkora kárt okoznak, mint a falfirkák. ("Cigányok lágerbe").
És most jön a lényeg, csak zanzásítva. Egy cigány bejött a közmeghallgatásra és azt akarta elérni, hogy ne lakoltassák ki.
Az előadása közben kiderült, hogy büntetett előéletű. Ez nem nagyon lepett meg senkit. Most is folyamatban van ellene eljárás.
Ez sem meglepő, de mi a vád? A rendőrség őt gyanúsítja a firkálással. Az (uri)(ember) neve Császár, de Csurár-ról magyarosított.
Persze előadta még, hogy neki sok segély járna stb.
Tehát a Csurár cigány fújkált, hogy megsajnálják a cigányokat és ne lakoltassák ki.
Egyébként nem egy atomfizikus alkat, ha meg lenne valakinek a felvétel, jót lehetne röhögni.
Lázár nagyon keményen beszélt a cigányokról és a cigánybűnözésről, vigyázva, hogy a szó még véletlenül se hangozzon el.
Olyanokat mondott, hogy vásárhelyen még jó a helyzet, el sem tudjuk képzelni milyen helyzet van az ország más részein a kis településeken.
Mintha egy Jobbikos kampányrendezvény lett volna, persze kicsit lightosabban. (Kuruc.info: a kampány erejéig a Zsidesz a népnek tetsző jelszavakat harsog. Amiket, természetesen, „elfelejt” aztán átültetni a gyakorlatba. Különösen szánalmas ez pont annak a Lázárnak a szájából, aki Mohácsi Viktória bűnözővédő jóbarátja és pártfogoltja. Plusz, ugye, ott van a már említett Érpatak példája, amellyel szembeállítani nem tudnak semmit a zsideszesek, pedig a települések nagy többségén ugyanezt megtehették volna már majdnem négy éve…)
 
promanad.hu:

"A közmeghallgatáson felszólalt Császár Péter, aki elpanaszolta, hogy 14 és fél millió forintot költött egy lakhatatlannak minősített lakásra, és most az önkormányzat az utcára akarja rakni. A férfi elmondta, hogy a lakást 12 év után meg akarta vásárolni, ám az önkormányzat nem foglalkozott az ajánlatával. A felajánlott ideiglenes lakásbérleti szerződést nem írta alá. Az ügyből polgári per lett, amelyet elveszített. „Jár-e nekem valami a befektetett 14 és fél millió forint után” – tette fel a kérdést.

Dr. Makó András, a Lakosságszolgálati Iroda vezetője elismerte, hogy a lakás részben lakhatatlan, komfort nélküli ingatlan volt, de leszögezte, hogy senki nem kényszerítette arra a bérlőt, hogy az ingatlanra ráköltsön. Felhívta a figyelmet arra, hogy Császár Péter bérleti szerződése megszűnt, és azt nem hosszabbította meg. Az ingatlant hétfőn reggel el kellett volna hagynia."

 
Nem akarom tovább rabolni az időtöket, ha valakinek meg lenne a felvétel nem lenne rossz.
 
Szebb jövőt!

Kuruc.info: köszönjük! Ami ezt az állítólagos 14, 5 milliót illeti – nos, cigányunk hazudozása egyszerűen szánalmas. Ennyi pénzből egy vidéki városban takaros házat vehetett volna. Vagy, ha tényleg a lakásra költi (ahogy nem tette), akkor az most nem lenne lakhatatlannak minősítve... Igen, a cigányok hazudozása elképesztő, ezek teljesen hülyének néznek bennünket.