Cigányéknál nemzeti sport a rabszolgatartás. Körükben az a menőbb, akinek minél több rabszolgája van, minél tovább ült börtönben, minél hájasabb (számukra a felszedett kilók száma a gazdagság mértékével egyenértékű) és minél inkább képes bennünket, „gádzsókat” megkopasztani, legyilkolni.

Csicskáikkal úgy bánnak, ahogy még a cúnárászístá amerikaiak sem tették 200-300 éve – szegény dél-afrikai búrokról nem is beszélve. Olvasott-e a Kedves Olvasó olyan történetet, hogy az usákok (vagy a búrok) azzal szórakoztak, hogy lövödöztek a rabszolgáikra? Ugye, hogy nem? Az csak a cigányok körében szokás. Ma, és nem évtizedekkel-évszázadokkal ezelőtt.

Mielőtt a cikkre rátérnénk, hadd emeljük ki, hogy Pintér rendőrsége a múltkor egyenesen megszüntette a nyomozást a kunszentmártoni ork rabszolgatartók ellen. Jelen esetben is csak javítóintézetre ítélték a cigányt, ami lényegesen enyhébb büntetés, mint pl. a barcsi cigánypofozó srácok letöltendője.

Ugye, értjük? Ha az ember felpofoz egy valószínűsíthetően zsebtolvaj vagy bájait túl rámenősen kínálgató cigány örömlányt, akkor azért több évre lecsukják, mert hát biztosan rászístá indokkal tette. Ha meg egy kb.  a barcsiakkal egykorú cigány tart egy fehéret rabszolgaként és azzal szórakozik, hogy légpuskával lődöz rá, azért csupán javítóintézetet kap. Pintér úr, Vekker úr, ilyen impotens „rendőrséggel”, ítélkezéssel az életben nem fogják visszarettenteni a cigánybűnözőket attól, hogy folytassák a fehér lakosság módszeres kiirtását – vagy, ahogy a példából látható, megvakítását. Miközben az olaszok kiutasítják vagy könyörtelenül táborokba zárják őket, a finnek lemészárolják, a kanadaiak, a franciák... áh, nem is folytatom, mindenki tudja, hogy az emberiség rákfenéjével hogyan bánnak minden más, normális(abb), életképes(ebb) országban.

Az eredeti hír:

A rabszolgájukat odaadták a gyereknek, az kilőtte a szemét
Vádemelés | Elkészült a vádirat Jász-Nagykun-Szolnok megye első olyan úgynevezett „csicskáztatási” ügyében, amely bíróság elé kerül.

Amint azt korábban már megírtuk, a csépai C. házaspár és fiatalkorú gyermekük ellen amiatt indult eljárás, hogy elcsaltak a lakásukra, majd pedig, a személyi szabadsága korlátozásával, bő egy éven át a házuknál tartottak egy helybeli lakost. Időnként megverték, a nyugdíját elvették — egy ideig eleve a saját számlájukra utaltatták — és hitelek felvételére, áruvásárlásra, telefon-előfizetésre kényszerítették. Ez utóbbi körben összesen több mint kétmillió forint kárt okoztak a különböző szolgáltatóknak. A fogva tartottat időnként bérbe adták ismerősöknek, akik kezesként „használták”.

A vád személyi szabadság megsértése, zsarolás, csalás és magánokirat-hamisítás; a két szülőt emellett még fiatalkorú veszélyeztetésével is vádolják — amiért a saját gyereküket is bevonták a bűncselemény elkövetésébe.

A fogvatartás akkor ért véget, amikor a fiatalkorú vádlott egy légpuskával kilőtte a sértett egyik szemét, és az egészségügy jelezte az esetet az igazságszolgáltatásnak. Azt az ügyet gyorsan tárgyalta a bíróság, és a lövöldözős nagyfiú azért javítóintézeti „elhelyezést” kapott.
(SZOLJON)