Magyarországon nincs jogállam – a cigányság bármit megtehet büntetlenül. Ide tartozik a rendőrök megtámadása, amelyért eddig soha egyetlen egy korcsot nem ítéltek letöltendőre, pedig jó pár ilyen eset volt már. (Ezek gyűjteménye ITT). Bezzeg ha rendőr merészel kezet emelni a bűnözőcigányra, akkor (minimum) az állásának mondhat búcsút...

Az alább (eredeti ITT) látható, legújabb Riasztás (az eredetinek az utolsó része) elmondja, hogy a múltkori, soroksári cigány bandaháborúban nyolc luxusautót vertek szét. Az egyik banda vezetőjét régóta ismerik a rendőrök: a férfi korábban (2009-ben) szamurájkarddal támadt egy rendőrautóra.

Az, hogy ennek ellenére szabadlábon lehet, és nem lőtték le a helyszínen, ahogy minden normális országban tennék, de legalábbis nem csukták le jó pár évre, mindent elmond a hazai állapotokról. Bezzeg ha büntetlen előéletű(!) túlbuzgó környezetvédő magyar lett volna, aki autókat karcolgat, akkor garantáltan rács mögé kerül (ez nem vicc, tessék elolvasni EZT). Hiába, jogegyenlőség van, vagy mifene.