Ahogy az várható volt, beindult a cigányfajvédő-balliberális gépezet, és már rászístázzák is a pozsonyi cigánygyilkost (előzmény ITT). Amelynek motiválóoka 99%-os valószínűséggel a meggyilkolt cigányok kibírhatatlan társasága, a szomszédok életének totális tönkretétele volt. Amely miatt nem csodálkozhatunk azon, hogy az egyik, általuk terrorizált lakó „bekattant”, és a maga kezébe vette az ügyek intézését.

Hadd utaljunk arra, hogy ahol, amelyik házban a cigányok megjelennek, ott elszabadul a pokol. Mindnyájan emlékszünk még a csepeli cigányterrorra, vagy akár ERRE a minap megjelent cikkre, amelyből kiderül, hogy összesz@rták, -pisálták korcsék a nekik adott ingatlant, ürülékkel kenték össze a falakat és, nem mellesleg, a szomszédokat tevőlegesen terrorizálták. Vagy akár utalhatunk a miskolci Avas lakótelepen történő eseményekre is. Vagy arra, hogy a Tom Bobb álnéven ITT kitűnő blogot vezető embert még az országból is elüldözték az orkok.

Természetesen mindez nem a mi kitalációnk. A cigányügyben normálisabb médiumok közül a HírTV-ben ma este már elhangzott, hogy vitája volt a szomszédokkal. Nos, ismerve a cigányok kultúráját, 99%-os biztonsággal állíthatjuk, hogy a most kivégzett korcsok sem voltak jobbak a fenti hivatkozások főszereplőinél. Nem véletlen, hogy gyilkosuk bekattant...

Az alább olvasható, rászístázó, csak és kizárólag a „szenvedő” felet (értsd: a kiirtott család rokonait – de semmiképp a többi szomszédot) megszólaltató anyagban is megemlítik azt, hogy, idézem, „Az az információ kering, hogy a gyilkos egy volt katona volt. Az áldozatok egyik rokona azt mondta, a férfinak valami gondja volt a romákkal úgy általában [eredetiben: the Roma; ezt fordíthatjuk akár „minden” romának is, nem csak „ezekkel”-nek], emiatt úgy tűnik, hogy a támadás rasszista alapú lehetett. A rokon elmondta, hogy állandóan csapkodta az ajtókat és kiabált. [Valószínűleg azért, mert annyira elviselhetetlen volt a korcsék társasága, annyira semmibe vették az együttélés szabályait.] Semmi sem biztos, de úgy tűnik, hogy a szomszédjuk volt, személyes bosszúval / leszámolással.”

Persze, nem csupán a szövegtörzs vádolja rászízmussal a gyilkost, hanem már maga a cím is (8 halott: a támadás fajilag motivált lehet a romák ellen.) Miközben mindennek (valószínűleg) az ellenkezője az igaz: akkor is vérfürdőt rendezett volna a katona, ha fehérek élnek összeférhetetlenül, és ők nem fogják vissza magukat.

Természetesen ez az  összeférhetetlenség-teória csupán feltételezés (mondjuk 95-99% biztonsággal), mivel most még nem tudunk semmi konkrétumot. Az elkövetkező napokban a tót híradásokat kiemelt figyelemmel követjük majd, mivel jól tudjuk, hogy az MTI, valamint a balliberális magyar médiumok szeretnek minden olyan tényt, külföldi sajtóban megjelenő híradást elhallgatni, amely kedvenceiket, az orkokat negatív fényben tüntetné fel. (Lásd pl. a Svájcban bűnöző, kizárólag cigány stricik lemagyarozása és társai.)

Az teljes cikk (eredeti ITT):
Death toll 8: attack may have been racially-motivated against Roma
A 53-yr old woman was discovered dead in her flat at the site of the shooting today in Devinska Nova Ves after everyone hoped the death toll had stopped. The news was announced at a press conference a little while ago by interior minister Daniel Lipsic.

The woman had apparently been on her balcony when the man started shooting wildly at people in the street and who were looking at him from their flats. the poor woman caught a bullet, then crawled inside her flat, where she was found dead a little later.

There are still 13 people being treated in hospital, including the police officer who has just undergone a plastic surgery operation to his face and is said to be stabilised. At least one more person is classed as in a critical condition and 3 more as serious.  A help centre has been set up and people are being receiving professional psychological support.

Information has surfaced that the killer was a former soldier, and one of the relatives of the victims said he had some problem with the Roma, so it seems now that the attack may have been racially-motivated. The relative mentioned how she recognised the killer and that he was always banging doors and shouting etc. Nothing has been confirmed, but it seems like he may have been their neighbour with a personal vendetta.