Tisztelt Szerkesztőség!

Szinte mindennap olvasom a kuruc.info híreit, amikhez én is szívesen hozzászólnék, de eddig nem vettem észre a szerkesztőség e-mail-jét.
Sajnos a családomat is elérte az annyira védett, meggyötört kisebbség atrocitása 2010. október 10-én, vasárnap hajnali fél öt körül. A 22 éves lányom egyik barátjával be akart térni a dunaföldvári Shell kút melletti Non Stop Étterembe, mert megéheztek egy születésnapi buli után. A fiú előre engedve a lányomat kinyitotta az étterem ajtaját, ami neki koccant az egyik széknek, amelyen egy ott lévő cigány társaság felsőbbrendű tagja ült.

A cigány azonnal ráförmedt a fiúra, hogy kérjen bocsánatot, amit ő nem értett. Ekkor megszólalt a pult mögül a pincér, hogy azonnal rohanjanak a kocsihoz, mert vér fog folyni. (Kuruc.info: ejnye, előítéletes rászístánácisertés! Vagy inkább tapasztalt? Nem csoda, hogy normálisabb országokban állami szintű segítséggel tiltanak ki minden cigányt a vendéglátóhelyekről – lásd pl. a finn példát. Nálunk meg az embert többmilióra megbüntetik, ha a saját(!) kocsmájából, étterméből kipaterolja a korcsokat...) A lányom és a fiú odarohantak a kocsihoz, nyomukban 9-10 fő cigány. A kocsiba ugyan be tudtak szállni, de az ajtó becsukása már nem ment, mert már záporoztak a pofonok.

A lányom is kapott párat, de a barátja már vérzett mire sikerült a kocsival elindulni vaktában előre. A rendőröket értesítették, akik megjelentek a helyszínen, ahol már csak négy fős cigánybandát találtak. A lányom olyan sokkot kapott, hogy még órák múltán is csak zokogva tudta felidézni az eseményeket.

Hát ezek azok az emberek akiknek az a szórakozásuk, hogy védtelen embereket bántanak, és csakis falkában, mert egyébként olyan gyávák, mint a sakálok. Az eljárás még folyamatban van, később esetleg tudósítom róla a kuruc.info-t, ha érdekel benneteket a dolog. (Kuruc.info: persze, különösen akkor, ha – mint szinte mindig – felmentik a korcsokat.)

Egy jogász papa