Még nem rendelkezünk 100%-os információval (pl. fénykép) az alábbi gyilkosság elkövetőiről, de így is 99,9%-os biztonsággal állítható, hogy – mint a hasonló esetekben gyakorlatilag mindig – azt is cigányok követték el. Kivétel nélkül erre vall minden, pl. a felesleges erőszak alkalmazása, vagy az, hogy a IX. kerületből a Csepelre kizsuppolt korcsok különösképpen bűnöző életvitelűek. Hadd utaljunk ezzel kapcsolatban például (többek között) ERRE a cikkünkre, ill. a pesterzsébeti, szintén csepeli (forrás) cigók által elkövetett gyilkosságra  – és ez csak kettő példa a sok hasonlóból.

Brutális gyilkosság a XX. kerületben

Holtan találtak egy 71 éves nőt saját házában, a XX. kerületben. Az egyedül lakó asszony holttestére még szerdán délután ismerősei találtak rá.

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint az elkövető vagy elkövetők a házba erőszakkal hatoltak be, és ott a nénit bántalmazták, majd értékek után kutattak.

Az asszony a bántalmazásban elszenvedett sérüléseibe halt bele, halálának idejét és pontos okát igazságügyi orvos szakértői boncolás fogja megállapítani. A rendőrség ismeretlen tettes(ek) ellen rendelt el nyomozást.
(Klubrádió)