Nem zavarták őket a rendőrök, kifosztották a mentőt
életet mentettek | Szolnok külvárosába riasztották a mentősöket pénteken éjjel, ahol a rendőrségnek is be kellett avatkoznia.

— Egy öngyilkossági esethez riasztották pénteken éjjel a rendőrséget — tájékoztatta a Szoljon.hu-t Szabó Zita őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség segítségét a mentőszolgálat kérte, miután az öngyilkossággal fenyegetőző személy egy késsel másokat is veszélyeztetett. A kiérkező egységek bementek a házba és sikeresen megfékezték a dühöngőt, akit sikerült kórházba szállítani.

A mentőszolgálat illetékesétől megtudtuk, hogy amíg a Törteli úti (Kuruc.info: a Motor út és az Üteg út melett a legcigányfertőzöttebb rész, ha valakinek bármi kétsége lett volna az elkövetők származásával kapcsolatban...) házban ellátták a beteget, addig, a rendőri jelenlét ellenére ismeretlenek kifosztották a mentőautót, és az abban található GPS készüléket magukkal vitték.

Az illetékes hozzátette, ezek a készülékek életeket menthetnek, így ezek megléte létszükséglet. A hasonló esetekben a pótlásuk nem megoldott, hiszen a mentők ez alapítványi támogatásból szerezték be.

Az eszköz eltűnése után a helyszínen lévő járőrök házkutatást is tartottak egy háznál, illetve a látóterükbe került egy húsz év körüli fiatalember, akit tanúként kihallgattak, azonban a GPS nem került elő.
(SZOLJON)
Kuruc.info: tessék, megint egy életfontosságú, nehezen pótolható (nincs rá pénz – bezzeg a cigányok segílyezésére van, meg arra, hogy évenként új, lelakható ingatlant toljunk a seggük alá!) GPS eszközt loptak a cigányok. Ezt egy normálisabb, a cigányokkal bánni tudó országban (Szlotákia, Amerika, Finnország stb.) azonnali, a helyszínen történő agyonlövéssel „jutalmazták” volna a rendőrök. De nem nálunk.

Megint felvetődik a kérdés: miért hagyjuk? Miért nem vesszük át a tót, finn, amerikai, francia, olasz, cseh, dán, svéd stb. példát, és ütünk oda kőkeményen a cigóknak, vesszük el a visszaesők állampolgárságát (ahogy a franciák) és toloncoljuk ki őket a francba? Miért pátyolgatjuk ezt a gyilkos, csak és kizárólag kárt okozó, vészesen szaporodó, naponta minimum 2-3 fehéret meggyilkoló söpredéket?